מחפש "גיגית" לניקוי תקליטים ידנית
שלום לכם.
לא מזמן קיבלתי את הפטיפון הראשון שלי והתחלתי לאסוף תקליטים.
אני עדין חובבן בנושא.
קראתי מס' מדריכים הן בפורום הזה והן בפורומים השונים בנוגע לניקוי תקליטים.
הגעתי למסקנה שניקוי ידני פחות אפקטיבי .
מכונה חשמלית יקרה מדי בשבילי.
לכן אשמח להמלצה על "גיגית" לניקוי תקליטים.
במחיר שלא יקרע את כיסי הדל (סטודנט ) אבל עדין משהו מומלץ שיעשה את העבודה
בתודה מראש
ושבת שלום!
לא מזמן קיבלתי את הפטיפון הראשון שלי והתחלתי לאסוף תקליטים.
אני עדין חובבן בנושא.
קראתי מס' מדריכים הן בפורום הזה והן בפורומים השונים בנוגע לניקוי תקליטים.
הגעתי למסקנה שניקוי ידני פחות אפקטיבי .
מכונה חשמלית יקרה מדי בשבילי.
לכן אשמח להמלצה על "גיגית" לניקוי תקליטים.
במחיר שלא יקרע את כיסי הדל (סטודנט ) אבל עדין משהו מומלץ שיעשה את העבודה
בתודה מראש
ושבת שלום!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מכיר שתי גיגיות. האפשרות הראשונה זה ה- Disco-Antistat של Knosti שנמכר גם בארץ במחיר הקרוב ל 500 ש"ח נדמה לי. השני זה ה Spin-Clean שלדעתי לא נמכר בארץ אבל אפשר להשיג אותו מאמזון במחיר של פחות מ 100$.
יצא לי להשתמש ב Disco-Antistat והוא עושה את העבודה של ניקוי ראשוני כללי לתקליטים מזוהמים. הבעיה שמצאתי היא שנוזל הניקוי שלו מכיל כל כך הרבה אלכוהול שהסתובב לי הראש אחרי כמה דקות. YMMV כמובן.
ב Spin-Clean לא יצא לי להשתמש אבל קראתי עליו ביקורות טובות.
יצא לי להשתמש ב Disco-Antistat והוא עושה את העבודה של ניקוי ראשוני כללי לתקליטים מזוהמים. הבעיה שמצאתי היא שנוזל הניקוי שלו מכיל כל כך הרבה אלכוהול שהסתובב לי הראש אחרי כמה דקות. YMMV כמובן.
ב Spin-Clean לא יצא לי להשתמש אבל קראתי עליו ביקורות טובות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
דיסקו- אנטיסטאט אפשר לקנות בארץ תמורת 250 ש"ח בלבד. ממליץ בחום לוותר על נוזל הניקוי ו"לייצר" נוזל באופן עצמי ממים מזוקקים, אלכהול איזופרופיל ו2-3 נוזל כלים.
המכונה מומלצת בחום, ומנקה תקליטים למשעי - באמת שאי אפשר לנקות טוב יותר. מה שכן, כדי להשיג תוצאות אופטימליות, גיליתי שצריך לנקות פעם אחת עם נוזל, ופעם שניה רק עם מים מזוקקים - להסיר כל משקע מהתקליט.
המכונה מומלצת בחום, ומנקה תקליטים למשעי - באמת שאי אפשר לנקות טוב יותר. מה שכן, כדי להשיג תוצאות אופטימליות, גיליתי שצריך לנקות פעם אחת עם נוזל, ופעם שניה רק עם מים מזוקקים - להסיר כל משקע מהתקליט.
ראשית תודה רבה על המענה לשנכם!nkorah כתב:דיסקו- אנטיסטאט אפשר לקנות בארץ תמורת 250 ש"ח בלבד . ממליץ בחום לוותר על נוזל הניקוי ו"לייצר" נוזל באופן עצמי ממים מזוקקים, אלכהול איזופרופיל ו2-3 נוזל כלים.
המכונה מומלצת בחום, ומנקה תקליטים למשעי - באמת שאי אפשר לנקות טוב יותר. מה שכן, כדי להשיג תוצאות אופטימליות, גיליתי שצריך לנקות פעם אחת עם נוזל, ופעם שניה רק עם מים מזוקקים - להסיר כל משקע מהתקליט....
שנית מה הסיבה לדעתך שכדאי להכין נוזל בעצמי? עלות?איכות הניקוי ?
ואיזה אלכהול איזופרופיל אתה ממליץ?
ושוב תודה רבה לכם