איכות הצפייה ב4K בפרטנר
Asss Hass:
חברים למישהו יצא לראות את ערוצי 4k של פרטנר יש הבדל של שמים וארץ לעומת הוט.עדיין אני לא מחובר לסיב אופטי שבוע הבא באים להתקין את טריפל התחברתי דרך המחשב(מחשב חזק מאוד) למסך בסלון C8 oled לטלוזיה של פרטנר בערוצי hd דומה מאוד לאיכות השידור של הוט ,אבל כאמור ב4k המצב מאוד בעייתי .אני רוצה לציין שאני כרגע על תשתית הוט 200 וספק הוט נט.תודה לעונים.
חברים למישהו יצא לראות את ערוצי 4k של פרטנר יש הבדל של שמים וארץ לעומת הוט.עדיין אני לא מחובר לסיב אופטי שבוע הבא באים להתקין את טריפל התחברתי דרך המחשב(מחשב חזק מאוד) למסך בסלון C8 oled לטלוזיה של פרטנר בערוצי hd דומה מאוד לאיכות השידור של הוט ,אבל כאמור ב4k המצב מאוד בעייתי .אני רוצה לציין שאני כרגע על תשתית הוט 200 וספק הוט נט.תודה לעונים.
Chip8 כתב:לפי דעתי בלבד אין כזה דבר 4k בפרטנר
הדבר הזה שהם קוראים לו ממיר זה בדיחה[/quoteה]·הם עדיין לא חיברו אותי אבל אני מחובר דרך המחשב בסלון .hd רואים בסדר סביר אבל 4k לא דומה להוט אני שוקל לבטל את ההתקנה...
·תודה על חוות דעתך האמת שהפתעת אותי לטובה .באים שבוע להתקין אצלי טריפל של פרטנר מקווה שגם אצלי יראו ככה .תודהeldan כתב:@חושחאש
·
אני מחובר כבר עם פרטנר 3 חודשים ורואים ממש טוב את הערוצים הישראליים אציין שיש לי טלווזיה lg 670y לפני זה הייתי ב yes ויש שיפור משמעותי מאוד בפרטנר...