איזה מתאם USB/רשת מומלץ לשימוש עם Mi Box S?
ראיתי שמומלץ כאן ה UGREEN הזה, אך אני לא צריך את כל חיבורי ה-USB שלו, אני צריך רק מתאם.
אם אין ברירה וזה המתאם הטוב ביותר אזמין אותו, אך האם יש מתאם אחר שמומלץ לשימוש עם ה-Mi Box S?
אם לא, מאיפה מומלץ לקנות את ה-UGREEN הנ"ל? האם אפשר להשיג אותו בארץ?
אם אין ברירה וזה המתאם הטוב ביותר אזמין אותו, אך האם יש מתאם אחר שמומלץ לשימוש עם ה-Mi Box S?
אם לא, מאיפה מומלץ לקנות את ה-UGREEN הנ"ל? האם אפשר להשיג אותו בארץ?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש ל ugreen גם מתאם ללא תוספת של שקעי usb
לא יודע אם נמכר בארץ אבל זה מוצר מאד איכותי
לא יודע אם נמכר בארץ אבל זה מוצר מאד איכותי
- oris74
- חבר במועדון HT

- oris74
- חבר במועדון HT

קניתי מספר מוצרים שלהם (מתאמים, מפצלים, כבלים) וזה פשוט מרגיש מוצר סופר איכותי.
ואיך בדיוק תוכל לפנות לקובץ המחובר ליציאת טלויזיה מתוך הסטרימר? לא תמיד גישה ליציאות טלויזיה נוחה במיוחד שהיא תלויה.
לסטרימר הזה יש רק יציאת USB אחד ואם משתמשים בה לחיבור מתאם רשת אין אפשרות לחבר דיסק חיצוני לכן מאוד שימושי לפי דעתי.
לסטרימר הזה יש רק יציאת USB אחד ואם משתמשים בה לחיבור מתאם רשת אין אפשרות לחבר דיסק חיצוני לכן מאוד שימושי לפי דעתי.
- oris74
- חבר במועדון HT

תלוי בצרכים שלך. אני למשל משתמש בחיבור כדי לספק מתח לשעון שולחני ומתאם מוקה. יש הרבה שרוצים לחבר מקלדת ו / או עכבר אלחוטייםCoresh כתב:@oris74 האם בכלל רצוי לחבר התקנים כלשהם לחיבורי ה- USB של המתאם שך UGREEN עם ה-USB HUB? אם אני צריך לחבר איזה הארדיסק, למה שלא אחבר אותו לטלוויזיה עצמה עם כבל USB, למה צריך בכלל את ה-USB HUB הזה במתאם?...
לטלויזיה שלי (LG LF650Y) יש סטרימר פנימי שמאפשר לנגן קבצי מולטימדיה מהתקן חיצוני, ואפשר לנווט בו כמו שמנווטים בשיאומי. היא תלויה על זרוע טלסקופית.Johnik כתב:ואיך בדיוק תוכל לפנות לקובץ המחובר ליציאת טלויזיה מתוך הסטרימר? לא תמיד גישה ליציאות טלויזיה נוחה במיוחד שהיא תלויה.
לסטרימר הזה יש רק יציאת USB אחד ואם משתמשים בה לחיבור מתאם רשת אין אפשרות לחבר דיסק חיצוני לכן מאוד שימושי לפי דעתי....
שכנעתם אותי, אקנה את ה- UGREEN עם ה-USB HUB.
מה שכן, לא בא לי לחכות חודש עד שיגיע ובאמזון הוא עולה כפול מאשר ב-eBay.
טוב, נראה מה.
עדכון: קניתי את זה
מה שכן, לא בא לי לחכות חודש עד שיגיע ובאמזון הוא עולה כפול מאשר ב-eBay.
טוב, נראה מה.
עדכון: קניתי את זה