תצוגת ווליום C8 65
-
kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
קודם כל, המסך פשוט מדהים! אחת הקניות הטובות.
יש משהו שלא הצלחתי להבין את ההגיון מאחוריו. המסך מחובר לרסיבר עם ARC והכל עובד מצוין.
כשמשנים ווליום בשלט של הטלוויזיה, ששולט על הרסיבר, עולה תצוגה בצד ימין של פלוס ומינוס, אבל היו כמה מקרים שעלתה תצוגה עם מספרים של הווליום, כלומר, אפשר לראות את העוצמה היחסית למינימום ולמקסימום. אני לא מצליח להבין למה לפעמים זה כך ולפעמים אחרת.
תודה....
יש משהו שלא הצלחתי להבין את ההגיון מאחוריו. המסך מחובר לרסיבר עם ARC והכל עובד מצוין.
כשמשנים ווליום בשלט של הטלוויזיה, ששולט על הרסיבר, עולה תצוגה בצד ימין של פלוס ומינוס, אבל היו כמה מקרים שעלתה תצוגה עם מספרים של הווליום, כלומר, אפשר לראות את העוצמה היחסית למינימום ולמקסימום. אני לא מצליח להבין למה לפעמים זה כך ולפעמים אחרת.
תודה....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
פשוט דווקא:kalinium כתב:קודם כל, המסך פשוט מדהים! אחת הקניות הטובות.
תודה.......
1. ב ARC אין חיווי של מספרים, רק את התצוגה שאתה מנמיך או מגביר באותו רגע, של + ו -.
2. ללא ARC במצב בו מכשיר מחובר לרסיבר ומהרסיבר למסך, יש חיווי של הווליום של הרסיבר עצמו.
3. במצב רגיל ללא רסיבר (כשהוא לא דולק), יש חיווי ווליום של המסך עצמו.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·כן, לפחות כך זה אמור להתנהג.kalinium כתב:@gal-cohen
תודה רבה!
אז אם אני מבין נכון, בפעמים שראיתי מספרים בתצוגת הווליום על הטלוויזיה, זה כי הרסיבר לא דלק?
חבל שאין דו כיווניות, והרסיבר לא "יודע" לספר למסך איפה הוא עומד באופן יחסי....
הסיבה שאין דו כיווניות היא פשוטה - מצב ARC זה רק החזר של אודיו, ולא וידאו.
כך שהרסיבר לא יכול לשדר את ה OSD שלו אל המסך.