חלוקת עוצמה בall ch stereo - denon 3400
-
proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אהלן חבריי היקרים.
ברשותי המפרט שאפשר לראות בחתימתי כאן למטה, הרסיבר הוא דנון 3400 ושאר הירקות המחוברים אליו.
השאלה היא כזו, במצבים מסויימים אני אוהב לשמוע מוסיקה בהגדרת הרסיבר "all channel stereo"
כן, אני יודע שמוסיקה מיועדת ל2.0/2.1, אבל יש מצבים שבהם אני באמת נהנה מזה.
הבעיה שלי היא שה"אטמוס" שיש לי בתקרה ממש לא מסוגלים להתמודד עם העוצמות שאני מגיע אליהן לפעמים ביחס לשאר ההרכב.
האם יש אפשרות לשלוט בעוצמת האטמוס ולהגדיר בצורה כזו שישארו "חלשים" לעומת השאר במצב הספציפי הזה ? "All channel stereo"
תודה רבה והמשך שבוע מעולה !
ברשותי המפרט שאפשר לראות בחתימתי כאן למטה, הרסיבר הוא דנון 3400 ושאר הירקות המחוברים אליו.
השאלה היא כזו, במצבים מסויימים אני אוהב לשמוע מוסיקה בהגדרת הרסיבר "all channel stereo"
כן, אני יודע שמוסיקה מיועדת ל2.0/2.1, אבל יש מצבים שבהם אני באמת נהנה מזה.
הבעיה שלי היא שה"אטמוס" שיש לי בתקרה ממש לא מסוגלים להתמודד עם העוצמות שאני מגיע אליהן לפעמים ביחס לשאר ההרכב.
האם יש אפשרות לשלוט בעוצמת האטמוס ולהגדיר בצורה כזו שישארו "חלשים" לעומת השאר במצב הספציפי הזה ? "All channel stereo"
תודה רבה והמשך שבוע מעולה !
.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
@proolam123
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא, כשאתה במצב ALL CH ST, תלחץ על כפתור ה OPTION בשלט
וזה אמור לפתוח לך את התפרטי בו ניתן לבצע הגברה והנמכה ידנית לערוצים השונים והסאב.
רק צריך לקוות שיש לך שם גם שליטה באטמוס (לא יודע כי לי אין תצורה שכזו)
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא, כשאתה במצב ALL CH ST, תלחץ על כפתור ה OPTION בשלט
וזה אמור לפתוח לך את התפרטי בו ניתן לבצע הגברה והנמכה ידנית לערוצים השונים והסאב.
רק צריך לקוות שיש לך שם גם שליטה באטמוס (לא יודע כי לי אין תצורה שכזו)
-
proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@gal-cohen
·
תודה רבה על תשובתך, אנסה ואעדכן !
·
תודה רבה על תשובתך, אנסה ואעדכן !
.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
שמיעה של סאונד דו ערוצי בכל הרמקולים שלך יחד.fmiki כתב:מה נותנת האפשרות All Ch Stereo
לא הבנתי את זה לגמרי אף פעם....
רמקול קדמי ואחורי - ערוץ ימין
רמקול קדמי ואחורי - ערוץ שמאל
והסנטר שמשלב בין שניהם.
במילים אחרות, במקום לשמוע מוזיקה בשני רמקולים בלבד, אתה תשמע בכולם.