שלום חברים,
האם יש בעיה לחבר כמה קונסולות לראוטר ביתי ולקבל בכולם מצב של NAT Open?
מדבר על 2-5 מכשירים.
תודה
חיבור כמה קונסולות לראוטר ביתי
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@kingshoko
אם אתה מקבל באחד NAT OPEN, אין שום סיבה שלא תקבל גם באחרים.
בד"כ מקבלים OPEN ללא בעיה וכברירת מחדל, אלא אם כן אתה עם ספק בעייתי או עם חיבור גרוע או ראוטר לא מקונפג טוב, ובמקרה הצורך פותחים פורטים להשגת המטרה.
אבל שוב, אם במכשיר הראשון הכל בסדר, אין שום סיבה לקבל תוצאה אחרת במכשיר/ים נוספ/ים.
אם אתה מקבל באחד NAT OPEN, אין שום סיבה שלא תקבל גם באחרים.
בד"כ מקבלים OPEN ללא בעיה וכברירת מחדל, אלא אם כן אתה עם ספק בעייתי או עם חיבור גרוע או ראוטר לא מקונפג טוב, ובמקרה הצורך פותחים פורטים להשגת המטרה.
אבל שוב, אם במכשיר הראשון הכל בסדר, אין שום סיבה לקבל תוצאה אחרת במכשיר/ים נוספ/ים.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@kingshoko
אני יודע לומר לך מניסיון שהשגת NAT OPEN היא קשה רק כשיש חיבור בעייתי, לא רציף, וספק שאין לך מושג מה עושה מאחורי הקלעים.
זוכר איך אמרו פעם? עדיף 40 יציב מאשר 100 לא יציב?
זה תקף גם כאן.
בתקופה של ה XB360 עבדתי ב NETVISION ועל אף ההטבה כעובד לאינטרנט חינם וחיבור כלקוח עסקי סבלתי קשות מבעיות ה NAT המפורסמות.
לעומת זאת, אצל אחי בחיבור "עלוב" לכאורה של בזב"ל, היה חיבור מעולה ופתוח.
כל הדיונים עם מנהל מערכות המידע שלנו כאן וסמנכ"לי השירות לא עזרו, ולבסוף נאלצתי לעבור לבזב"ל בעצמי.
לא מסתכל לאחור מאז.
אז נכון שלא חיברתי כמה קונסולות בביתי, חוץ משני מכשירי PS4, אבל בחיבור טוב במכשיר אחד, לא צריכה להיות שום בעיה גם במכשיר שני, שלישי וכו'..
אני יודע לומר לך מניסיון שהשגת NAT OPEN היא קשה רק כשיש חיבור בעייתי, לא רציף, וספק שאין לך מושג מה עושה מאחורי הקלעים.
זוכר איך אמרו פעם? עדיף 40 יציב מאשר 100 לא יציב?
זה תקף גם כאן.
בתקופה של ה XB360 עבדתי ב NETVISION ועל אף ההטבה כעובד לאינטרנט חינם וחיבור כלקוח עסקי סבלתי קשות מבעיות ה NAT המפורסמות.
לעומת זאת, אצל אחי בחיבור "עלוב" לכאורה של בזב"ל, היה חיבור מעולה ופתוח.
כל הדיונים עם מנהל מערכות המידע שלנו כאן וסמנכ"לי השירות לא עזרו, ולבסוף נאלצתי לעבור לבזב"ל בעצמי.
לא מסתכל לאחור מאז.
אז נכון שלא חיברתי כמה קונסולות בביתי, חוץ משני מכשירי PS4, אבל בחיבור טוב במכשיר אחד, לא צריכה להיות שום בעיה גם במכשיר שני, שלישי וכו'..