קניית סוני 4 פרו בארצות הברית רווח והפסד
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·נו מעולה, אז אם השורה התחתונה היא עלות, פשוט להשוות בין העלות שם לעלות פה, כל הפרש שהוא יהיה הרווח.seri כתב:@gal-cohen
·
גל אתה צודק.
אבל ההתלבטות כאן היא האם לקנות את המכשיר בארה"ב או בארץ.
מעבר לזה יש כבר xbox 360 בבית.
המטרה להתחדש במכשיר חדש
וכן השורה תחתונה היא עלות....
אין שוני בין המכשירים כמובן, למכשיר האמריקאי תחליף את כבל השמינייה שלו, כעשרה שקלים ב KSP או אייבורי.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@seri
שום כלום.
הכל אותו הדבר.
יש רק את נושא ה DLC שתקף לכל מכשיר מכל מדינה ולכל חשבון.
ואם צריך לדקלם זאת שוב, אז הנה:
לא לרכוש DLC מאזור אחד ולצפות שיעבוד על ACCOUNT מאזור אחר.
לדוגמה - DLC יש לרכוש מחנות אמריקאית, למשחק אמריקאי. (כלומר דיסק שנרכש בארה"ב, או מהחנות הדיגיטלית האמריקאית)
שום כלום.
הכל אותו הדבר.
יש רק את נושא ה DLC שתקף לכל מכשיר מכל מדינה ולכל חשבון.
ואם צריך לדקלם זאת שוב, אז הנה:
לא לרכוש DLC מאזור אחד ולצפות שיעבוד על ACCOUNT מאזור אחר.
לדוגמה - DLC יש לרכוש מחנות אמריקאית, למשחק אמריקאי. (כלומר דיסק שנרכש בארה"ב, או מהחנות הדיגיטלית האמריקאית)
אין דבר כזה יותר מזמן. תביא גם סוני מקמבודיה, הוא יעבוד לך עם כל משחק בכל מדינה. האיזור היחיד שמשחק תפקיד הוא המדינה שעליה אתה יוצר את החשבון PSN שלך.seri כתב:@gal-cohen
·
ההפסד שאני שואל - זה לגבי "אזורים" , account וכד'
כי קראתי שאנשים נתקלו בבעיות .....
הוא כמו שגל אמר, אם יצרת חשבון ישראלי, לא תוכל להשתמש בו ב-DLC אמריקאי, רק אירופאי. אם יצרת חשבון אמריקאי לא תוכל לקנות DLC מחנות ישראלית בחשבון אחר, וגם לא תוכל לקנות עם האשראי הישראלי שלך.
אני ממליץ חשבון אמריקאי כי המשחקים זולים בהרבה, 60 דולר שזה 210-220 בדרך כלל תלוי בשער הדולר, בכל מקרה תמיד זול יותר מהישראלי. ניתן לקנות קוד טעינה באמזון ולהשתמש בו כדי להטעין כסף לארנק הדיגיטלי ולקנות משחקים בשקט מהחשבון האמריקאי, אני עושה את זה כבר שנים.