החלפת ראוטר בהתחברות דרך סיב אופטי של פרטנר
אני מחובר לאינטרט דרך סיב אופטי של פרטנר. יש לי את הממיר מאופטי לethernet וראוטר שפרטנר סיפקו לי של חברת Technicolor
עכשיו אני חושב על רכישה של ראוטר פרטי (יותר נכון צמד רואטרים עם טכנולוגיית MESH) – Linksys Velop
אבל לא הצלחתי להבין האם אני צריך לרכוש ראוטר עם מודם או שאני פשוט יכול לחבר את הראוטר (כל ראוטר) הרגיל לממיר האופטי-ethernet ? לא הבנתי האם הראוטר של TECHNICOLOR הוא גם מודם, כי בהגדרות שלו לא מצאתי שום הגדרות של התחברות לאינטרנט/הגדרות חייגן... (שם משתמש xxxx@054/סיסמת התחברות שסופקו לי על ידי פרטנר).
עכשיו אני חושב על רכישה של ראוטר פרטי (יותר נכון צמד רואטרים עם טכנולוגיית MESH) – Linksys Velop
אבל לא הצלחתי להבין האם אני צריך לרכוש ראוטר עם מודם או שאני פשוט יכול לחבר את הראוטר (כל ראוטר) הרגיל לממיר האופטי-ethernet ? לא הבנתי האם הראוטר של TECHNICOLOR הוא גם מודם, כי בהגדרות שלו לא מצאתי שום הגדרות של התחברות לאינטרנט/הגדרות חייגן... (שם משתמש xxxx@054/סיסמת התחברות שסופקו לי על ידי פרטנר).
·לפי ההגדרות , מחובר ב DHCP. אבל לא מצאתי שם שום שדות קלט עבור שם משתמש וסיסמא... אז איך מתבצעת ההזדהות מול שרתי פרטנר בהתחברות ?Adir207 כתב:אתה יכול לחבר ראוטר ישירות למתאם האופטי.
אין מודם בחיבור לסיב.
לגבי ההגדרה בראוטר תבדוק באיזה חיבור אתה מוגדר בפרטנר - pppoe או dhcp ובהתאם תגדיר בראוטר שתחבר ישירות למתאם האופטי....