שלום חברים חכמים ומנוסים. עניין שליטה על תריסים חשמליים.
יש לי בקופסת 3 מקום גוויס בקיר - 3 מפסקים ל3 תריסים. הקופסה ממקומת על קיר במקום לא נוח.
אני רוצה להעביר את השליטה למיקום נוח יותר, אלחוטית ואם כבר אז מתוחכם יותר.
מאחר ואין מקום בקופסת הקיר להכניס 3 מודלים של ZWAVE למשל,
איך אתם מציעים לפתור את הבעיה?
*אין לי בעיה לוותר לחלוטין על שליטה מהמפסקים הקיימים אם נדרש
מה אומרים?
תודה תודה
עזרה:קופסת קיר אחת עם 3 מפסקי תריס חשמלי - רוצה שהשליטה בהם תעבור למקום אחר
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
השאלה הראשונה - היכן למקם מודולים של שליטה -
האם יש לך מעל לקופסא של המתגים קופסאות חיבור על הקיר ? אם כן - תוכל למקם את המודולים של השליטה בתוכן .
אם לא -
אז או שאתה "חוצב" בקיר וחופר על מנת שיהיה מקום למקם 3 מודולים של שליטה על תריס, או שאתה מזמין חשמלאי שיבצע חיווט מחדש של המתגים למקום אחר.
אופציה נוספת - לחצוב בקיר ולמקם קופסא חדשה של מתגים - ממש לייצר קופסא חדשה של מתגים - גביס 3 מקום עמוקה מעל או מתחת למתגים הקיימים.
זה קצת עבודה חציבה, טיח גבס וצבע + ביצוע של חיווט , אבל חשמלאי ממוצע יבצע את זה בשעה שעתיים גג.
אחרי שיש מודולים מחוברים - ההפעלה שלהם ממקום אחר - יש הרבה אופציות :
1. שימוש בשלט רחוק (מתג \ שלט תרחישים)
2. שימוש בטלפון הנייד
3. שימוש באלקסה
וכו'...
בהצלחה
האם יש לך מעל לקופסא של המתגים קופסאות חיבור על הקיר ? אם כן - תוכל למקם את המודולים של השליטה בתוכן .
אם לא -
אז או שאתה "חוצב" בקיר וחופר על מנת שיהיה מקום למקם 3 מודולים של שליטה על תריס, או שאתה מזמין חשמלאי שיבצע חיווט מחדש של המתגים למקום אחר.
אופציה נוספת - לחצוב בקיר ולמקם קופסא חדשה של מתגים - ממש לייצר קופסא חדשה של מתגים - גביס 3 מקום עמוקה מעל או מתחת למתגים הקיימים.
זה קצת עבודה חציבה, טיח גבס וצבע + ביצוע של חיווט , אבל חשמלאי ממוצע יבצע את זה בשעה שעתיים גג.
אחרי שיש מודולים מחוברים - ההפעלה שלהם ממקום אחר - יש הרבה אופציות :
1. שימוש בשלט רחוק (מתג \ שלט תרחישים)
2. שימוש בטלפון הנייד
3. שימוש באלקסה
וכו'...
בהצלחה
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/