שלט הרמוני - שאלה פשוטה
שלום לכולם
קניתי את ההרמוני קמפניון והגדרתי אקטיביטי פשוט של watch tv
תפעיל מקרן
תפעיל רסיבר
תפעיל שיומי מי בוקס
בשלט יש כפתור שמריץ את האקטיביטי הזה וזה עובד יפה .
לאקטיביטי יש גם רצף פעולות של סגירה .
אבל אני לא יודע איך להפעיל זאת בשלט ? ניסיתי ללחוץ שוב על הכפתור אבל זה כנראה ביצע את ההדלקה שוב ולא כיבוי .
מה אני מפספס פה ?
קניתי את ההרמוני קמפניון והגדרתי אקטיביטי פשוט של watch tv
תפעיל מקרן
תפעיל רסיבר
תפעיל שיומי מי בוקס
בשלט יש כפתור שמריץ את האקטיביטי הזה וזה עובד יפה .
לאקטיביטי יש גם רצף פעולות של סגירה .
אבל אני לא יודע איך להפעיל זאת בשלט ? ניסיתי ללחוץ שוב על הכפתור אבל זה כנראה ביצע את ההדלקה שוב ולא כיבוי .
מה אני מפספס פה ?
ואוו לא ידעתי שזה כזה חכם .a_yaron כתב:השלט יודע מה המצב האחרון שהופעל ואותו הוא מכבה. במעבר מאקטיביטי אחד לשני מתבצע כיבוי והדלקה רק למכשירים שצריך - לדוגמא אם הTV נמצאת בשני המצבים היא תשאר דלוקה במעבר בין האקטיביטים....
תודה !
מניח שיהיו לי עוד שאלות בהמשך
איך אתה שולט על MI BOX דרך BT או IR?
אני שולט דרך BT עם הגדרה של מכשיר אחר (אין תמיכה רשמית) ואני לא מצליח לגרום לשלט לעבור למכשיר דבר שמצריך אותי בעוד 2 לחיצות: DEVICES -> MI BOX
יש פתרון לזה? שיכניס אותי בסוף בACTIVITY לMI BOX DEVICE.
אני שולט דרך BT עם הגדרה של מכשיר אחר (אין תמיכה רשמית) ואני לא מצליח לגרום לשלט לעבור למכשיר דבר שמצריך אותי בעוד 2 לחיצות: DEVICES -> MI BOX
יש פתרון לזה? שיכניס אותי בסוף בACTIVITY לMI BOX DEVICE.
·אתה טועה בהבנה של השימוש בהרמוני, אתה לא עובר למצב שליטה בMI BOX או בכול מכשיר אחר, זה שלט חכם ולא שלט אוניברסלי פשוט.embedded כתב:איך אתה שולט על MI BOX דרך BT או IR?
יש פתרון לזה? שיכניס אותי בסוף בACTIVITY לMI BOX DEVICE....
בזמן הגדרת האקטיויטי אתה מגדיר מה כל פעולה תבצע (ווליום לTV או לרסיבר, חיצים לסטרימר, PLAY לסטרימר...) ולא פריסה למכשיר אחד בכול רגע. את ההגדרות ניתן להתאים לפי הצורך גם לאחר ההגדרה הראשונית.
אתה צריך לתכנן איך אתה רוצה לעבוד האקטיויטי ולתכנן מה יבצע כל לחצן ולאיזה מכשיר ולא לעבור למכשיר מסויים, לא תמיד זה פשוט אבל לבסוף זה עובד.
צריך לזכור שניתן להפנות לחצנים למכשירים לביצוע פעולות שונות ממה שרשום על הלחצן, למשל לחצן צהוב יכול להפעיל הקלטה ואדום יכול לפתוח תפריט אם זה מה שנוח לך להגדיר ולבצע, בדרך כלל אין מגבלה של פעולה לכפתור, ויש גם לחיצה קצרה/ארוכה...
אני לא מכיר את השלט המדובר אבל ניהול כל שלטי ההרמוני דומה
באקטיביטי של watch tv הוא מפעיל את :embedded כתב:איך אתה שולט על MI BOX דרך BT או IR?
יש פתרון לזה? שיכניס אותי בסוף בACTIVITY לMI BOX DEVICE....
מקרן
רסיבר
מי בוקס
ואז את באקטיביטי יכול להכנס לשלט ולקנפג כל כפתור מה הוא יעשה מכל אחד מה devices שמשתתפים באקטיביטי .
לדוגמא שיניתי את הכפתור של הווליום למעלה/למטה שבמקום שישנה את הווליום ברסיבר ישנה את הווליום ב mi box .
דרך אגב, כרגע אני מנסה להפעיל ספוטיפי דרך אלכסה אבל שיעבור דרך הכרומקאסט שמחובר לרסיבר ... מקווה שאצליח