שרשור תהיות ודילמות בנוגע לעונה הראשונה של גיבורים
אמנם לא התאכזבתי, אבל כנראה שציפיתי ליותר מידי....
יש לי כמה בעיות שאולי למישהו יש הסבר לגביהם:
- למה קלייר חששה לירות בפיטר, הרי הוא לא היה מת מזה, יש לו את הכוח שלה.
- מה יצא מזה שנייתן בא והציל את המצב, חוץ מזה שזה היה "מרגש". כל מה שיצא מזה זה שנייתן כנראה מת. במקום זה היו פשוט יורים בפיטר... (אגב אם פתאם נראה את נייתן עונה הבאה לא נדע אם זה הוא או סיילר... למרות שסיילר לא הרג עדיין את זאתי שמשנה צורה)
לגבי ה "רשע" החדש עליו סיפרה הילדה, שיותר גרוע מסיילר. אני מנחש שזה סיילר מהעתיד לאחר שהרג את כל המיוחדים בעולם (מה שהוא תכנן לעשות בפרק של 5 שנים קדימה), ורכש את כל הכוחות של כל העולם... הוא לא מראה את עצמו רק מנסה לכוון את הארועים כדי שהוא יוכל להתקיים....
יש לי כמה בעיות שאולי למישהו יש הסבר לגביהם:
- למה קלייר חששה לירות בפיטר, הרי הוא לא היה מת מזה, יש לו את הכוח שלה.
- מה יצא מזה שנייתן בא והציל את המצב, חוץ מזה שזה היה "מרגש". כל מה שיצא מזה זה שנייתן כנראה מת. במקום זה היו פשוט יורים בפיטר... (אגב אם פתאם נראה את נייתן עונה הבאה לא נדע אם זה הוא או סיילר... למרות שסיילר לא הרג עדיין את זאתי שמשנה צורה)
לגבי ה "רשע" החדש עליו סיפרה הילדה, שיותר גרוע מסיילר. אני מנחש שזה סיילר מהעתיד לאחר שהרג את כל המיוחדים בעולם (מה שהוא תכנן לעשות בפרק של 5 שנים קדימה), ורכש את כל הכוחות של כל העולם... הוא לא מראה את עצמו רק מנסה לכוון את הארועים כדי שהוא יוכל להתקיים....
אם אני זוכר נכון בפרק שמתרחש בעתיד "זאתי שמשנה צורה" היתה עוד בחייםolie כתב:(אגב אם פתאם נראה את נייתן עונה הבאה לא נדע אם זה הוא או סיילר... למרות שסיילר לא הרג עדיין את זאתי שמשנה צורה)...
והיתה עם בנט.
אז באמת איך בעתיד סיילר ידע לשנות צורה?
בטח כמו בכל סידרה מה שנקראה PLOT HOLE
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
העתיד השתנה, ולכן האירועים בפרק שאמור היה להיות בעוד 5 שנים,לא ייקרו.
לפי הפרק ההוא (שבעוד 5 שנים) הפצצה התפוצצה וניו יורק נחרבת, אבל בפרק האחרון, לא קורה כלום לניו יורק (בזכות ניית'ן).
סביר להניח שעוד כמה דברים שאמורים היו לקרות בעתיד, לא ייקרו.
לפי הפרק ההוא (שבעוד 5 שנים) הפצצה התפוצצה וניו יורק נחרבת, אבל בפרק האחרון, לא קורה כלום לניו יורק (בזכות ניית'ן).
סביר להניח שעוד כמה דברים שאמורים היו לקרות בעתיד, לא ייקרו.
נכון, יש לו את הכח שלה, אבל אם תיזכר בפרק שסיילר "הרג" את פיטר, ישנו מקום אחד שבו פיטר פגיע (המקום שבו ננעצה הזכוכית מאחורי ראשו) ופיטר אמר לקלייר לירות בו בדיוק במקום הזה כך שבטוח שהוא ימות.olie כתב: - למה קלייר חששה לירות בפיטר, הרי הוא לא היה מת מזה, יש לו את הכוח שלה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא הבנתי איזה רשע חדש מדברים עליו. זה אותו סיילר, זה כבר ברור.
לגבי למה פיטר לא עף לבד - הוא היה מרותק וללא שליטה בכוחותיו בגלל האפקט שצבר.
השיתוק הזה או ההריגה שלו היתה מפסיקה את הפיצוץ, אבל לא לגמרי הבנתי למה רק קלייר יכולה להרוג אותו (במקור זה היה אמור להיות רדיואקטיבי ואף אחד לא היה יכול להתקרב חוץ ממנה, אבל זה לא מה שקרה בפועל).
לגבי שינוי הצורה, העתיד השתנה ולכן זה לא רלוונטי.
אני אגב הייתי בטוח שזה יגמר אחרת לגמרי. חשבתי שהירו יקח בסוף את פיטר לעבר ויראה שם דינוזאור (כזכור, היתה כזו תמונה) ושהפיצוץ יהיה זה שגרם להכחדת הדינוזאורים... לדעתי זו עלילה מוצלחת מכפי שהם עשו.
מעניין מאוד שכל הסיפור מתברר כהמשך ישיר של HEROES מאז המאה ה-16 ולא משהו חדש. מעניין גם שפתאום הזקן שפיטר שמר עליו הוא גם מהצוות.
מעניין להבין בדיוק מה התכנון המדוייק של מה שהם רוצים ולמה הם כ"כ לחוצים היו לשים את נייתן כנשיא ארה"ב.
גם שכחו פתאום את האיש הבלתי נראה (הוא רק עזר שתי דקות לנייתן וכבר הוא שולט בעצמו?)
השיתוק הזה או ההריגה שלו היתה מפסיקה את הפיצוץ, אבל לא לגמרי הבנתי למה רק קלייר יכולה להרוג אותו (במקור זה היה אמור להיות רדיואקטיבי ואף אחד לא היה יכול להתקרב חוץ ממנה, אבל זה לא מה שקרה בפועל).
אני אגב הייתי בטוח שזה יגמר אחרת לגמרי. חשבתי שהירו יקח בסוף את פיטר לעבר ויראה שם דינוזאור (כזכור, היתה כזו תמונה) ושהפיצוץ יהיה זה שגרם להכחדת הדינוזאורים... לדעתי זו עלילה מוצלחת מכפי שהם עשו.
מעניין מאוד שכל הסיפור מתברר כהמשך ישיר של HEROES מאז המאה ה-16 ולא משהו חדש. מעניין גם שפתאום הזקן שפיטר שמר עליו הוא גם מהצוות.
מעניין להבין בדיוק מה התכנון המדוייק של מה שהם רוצים ולמה הם כ"כ לחוצים היו לשים את נייתן כנשיא ארה"ב.
גם שכחו פתאום את האיש הבלתי נראה (הוא רק עזר שתי דקות לנייתן וכבר הוא שולט בעצמו?)
- oferlaor
- מנהל

אני חושב שזאת אמא של נייתן ופיטר. יש לה מן כוחות oracle סטייל מטריקס, אני חושב שהיא יכולה לדעת מתי הילדה מסתכלת עליה...olie כתב:אני דיברתי על הרשע שהילדה אמרה שהוא היחיד שהיא לא יכולה למצוא, שהוא "הרבה יותר גרוע" מסיילר, וכל פעם שהיא חושבת עליו הוא יכול לראות אותה......
בכל מקרה, סיום בהחלט מאכזב ויחסית צפוי. יש להם מה ללמוד מאבודים לגבי לשמור אנשים במתח...
- oferlaor
- מנהל

sunny_jim,
כרגע LOST לא ממש מזהירים בקטע הזה, יותר מדי מתח ויותר מדי דברים פתוחים זה לא בהכרח אידאלי כ"כ...
כרגע LOST לא ממש מזהירים בקטע הזה, יותר מדי מתח ויותר מדי דברים פתוחים זה לא בהכרח אידאלי כ"כ...
עופר, זאת ספקולציה שלך, לא בטוח שהוא לא היה יכול להפעיל כוחות אחרים.oferlaor כתב:לא הבנתי איזה רשע חדש מדברים עליו. זה אותו סיילר, זה כבר ברור.
לגבי למה פיטר לא עף לבד - הוא היה מרותק וללא שליטה בכוחותיו בגלל האפקט שצבר....
כל אחד היה יכול לירות בו, הרי הוא לא באמת ימות והוא רק צריך זעזוע.
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני אוהב לשמוע דעות של אחרים אבל הפעם הבאת פה דברים שבחלומות הרעים שלי לא חשבתי עליהםoferlaor כתב:לא הבנתי איזה רשע חדש מדברים עליו. זה אותו סיילר, זה כבר ברור.
גם שכחו פתאום את האיש הבלתי נראה (הוא רק עזר שתי דקות לנייתן וכבר הוא שולט בעצמו?)...
HEROES התחיל במאה ה 16?? אני חושב שזה סתם היתה קפיצה בזמן ללא משמעות
אני לא הבנתי מה הקשר של האיש הזקן שפיטר טיפל בו בכול הסיפור?
אני עדיין גם לא מבין מי האיש היחיד בעולם שמולי (הילדה) לא יכולה לאתר, הרי את סיילור היא איתרה..
לפי דעתי הפיצוץ שנגרם לא הרג את נייתן ופיטר , או אולי רק את פיטר.. הנשיא שראינו בעתיד זה לפי דעתי סיילור
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש מצב לגבי אמא של נייתן , אבל אני חושב שזו דמות שטרם פגשנוsunny_jim כתב:אני חושב שזאת אמא של נייתן ופיטר. יש לה מן כוחות oracle סטייל מטריקס, אני חושב שהיא יכולה לדעת מתי הילדה מסתכלת עליה...olie כתב:אני דיברתי על הרשע שהילדה אמרה שהוא היחיד שהיא לא יכולה למצוא, שהוא "הרבה יותר גרוע" מסיילר, וכל פעם שהיא חושבת עליו הוא יכול לראות אותה......
בכל מקרה, סיום בהחלט מאכזב ויחסית צפוי. יש להם מה ללמוד מאבודים לגבי לשמור אנשים במתח......
אני אישית, התאכזבתי מהפרק האחרון.
הקטע שכולם התקבצו יחדיו בסוף , כאקט סימלי זה היה נחמד ותו לא.
מרבית השאלות הפתוחות שנשאלו בשירשור אכן מעוררות תהיות לגבי אמינות הסדרה.
אבל חבר'ה איזו אמינות ואיזה בבל"ת זו סדרה בדיונית מיסודה אז הכל אפשרי.
בכל אופן, אני מצפה להמשך כי סה"כ היה אחלה ונשארתי במתח מפרק לפרק וזה צלח בידיהם.
הקטע שכולם התקבצו יחדיו בסוף , כאקט סימלי זה היה נחמד ותו לא.
מרבית השאלות הפתוחות שנשאלו בשירשור אכן מעוררות תהיות לגבי אמינות הסדרה.
אבל חבר'ה איזו אמינות ואיזה בבל"ת זו סדרה בדיונית מיסודה אז הכל אפשרי.
בכל אופן, אני מצפה להמשך כי סה"כ היה אחלה ונשארתי במתח מפרק לפרק וזה צלח בידיהם.
- OmriAtiya
- חבר ותיק

- תגובות: 2955
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אם האיש שמולי רואה הוא סיילר מהעתיד, אז כולי התבלבלתי, הרי הוא מת..
השאלה היא אם היא רואה אותו עכשיו?
הרי הוא מת אז עכשיו היא לא רואה אותו, אלא אם כן היא לא רואה את סיילר מהעתיד.
השאלה היא אם היא רואה אותו עכשיו?
הרי הוא מת אז עכשיו היא לא רואה אותו, אלא אם כן היא לא רואה את סיילר מהעתיד.
:thefinger: