צריך את עזרתכם בשדרוג מקרן

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
dor123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 352
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

לפני חודשיים בערך קניתי את הBenq TK800 וכבר התחלה היו לי כמה בעיות עם המקרן, הוא לא היה קולט את הסינגל ומראה כאילו הHdmi לא מחובר, באופן מוזר פעם בכמה ימים שהייתי מנסה להדליק את המקרן הנורה של ההדלקה הייתה מהבהבת בירוק וכלום לא היה קורה ואז היה צריך לנתק מהחשמל את המקרן לחכות דקה ולהחזיר ואז זה היה מסתדר עד להדלקה הבאה.
אחרי חודשיים פתאום בכל הדלקה זה קורה..., פניתי לגטר טק והם רצו לקחת את המקרן למעבדה לתיקון ברור שלא הייתי מוכן החזרתי את המקרן לחנות וקיבלתי החזר.
עכשיו חשבתי אחרי המקרן הזה שזה היה המקרן הראשון שלי אולי זאת הזדמנות לעלות שלב ולקחת במקום משהוא טוב יותר.
מתלבט מאוד בין הEpson 5040 או ה4010 כל ביקורת שאני קורה באינטרנט עפים על המקרן והמחיר פצצה אבל הבעיה שאני משתמש בPS4 PRO וכן נהנה מה4K HDR במשחקים השאלה כמה זה קריטי לסיפור?
אופציה שניה זה הJVC אבל לא מצאתי מישהוא שמוכר בארץ במחיר סביר, מישהוא קיבל הצעת מחיר טובה בארץ על המקרן?או שאולי יש עוד אופציות טובות?
רוצה להשקיע סביבות ה10,000-11,000

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

dor123

המחיר שבו ניתן לרכוש מקרן חדש של JVC בישראל הוא מחיר מצוין ביחס ליבוא אישי (כמעט זהה).
הבעיה שאין בשוק ל-JVC מקרנים ברמות מחיר כאלה (כי מחיר קטלוגי של המקרן הכי בסיסי של JVC הוא 4,000 דולר).
רק ל-1-2 חודשים בשנה, בעת החלפת דגמים, במכירה של דגם הבסיס היוצא, המחיר מגיע לסביב 12,000 ש"ח עד הבית (לאחרונה זה היה עד לפני כחודש שניתן היה לרכוש ביבוא אישי את ה-RS4400).
כרגע גם אין הזדמנות ביד שנייה כי הדגמים החדשים עם 4K טבעי מתעכבים ולכן מי שאמור לשדרג לא יכול כרגע לעשות זאת.

יש לך לדעתי 2 אופציות:
1. להתקדם לרכישה של 4010 / 5040 (בעד 1,000 ש"ח יותר הייתי מעדיף את ה-5040)
2. להמתין 2-3 חודשים ליציאת הדגמים החדשים של JVC ואז אני מעריך שתוכל למצוא בתקציב שלך X5500 ביד שנייה וגם אם לא יש צפי שיצא מחליף ל-5040 ואז תוכל אולי לרכוש אותו.

אני הייתי מחכה 2-3 חודשים.

dor123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@idan309
·
2-3 זה הרבה זמן לחכות וגם אז לא בטוח שאמצע נראה לי שאלך לכיוון האפסון אבל מאוד מתבלט בן הדגמים כי בארץ אין יותר את ה9300 והדגם החדש יגיע רק ביוני-יולי והמחיר בארץ של ה7400 הדגם האירופאי של ה4010 נמכר בסביבות ה13 אלף ואחרי שכבר קיבלתי מכשיר אחד תקול אני קצת חושש לקנות מאמזון... במיוחד שקראתי קצת ביקורות וראיתי שיש לא מעט מקרים שה5040 היה תקול

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #4 

dor123 כתב:@idan309
·
2-3 זה הרבה זמן לחכות וגם אז לא בטוח שאמצע נראה לי שאלך לכיוון האפסון אבל מאוד מתבלט בן הדגמים כי בארץ אין יותר את ה9300 והדגם החדש יגיע רק ביוני-יולי והמחיר בארץ של ה7400 הדגם האירופאי של ה4010 נמכר בסביבות ה13 אלף ואחרי שכבר קיבלתי מכשיר אחד תקול אני קצת חושש לקנות מאמזון... במיוחד שקראתי קצת ביקורות וראיתי שיש לא מעט מקרים שה5040 היה תקול
...
·

חודשים שלושה זה זניח כדי לזכות ולהנות ממקרן בכמה ליגות מעל האפסון במקרה הזה הסבלנות תשתלם לך.

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

רק כדי לחדד: המגבלה של ה-4010 היא שהוא לא תומך 4k HDR ב-60fps, אבל הוא כן תומך ב-30fps
ולכן - אם אתה גיימר חזק של משחקים מהירים מאוד (BF וסוגיו) אז אולי החוסר של ה-60fps יפריע לך בעין (ואז אתה יכול לוותר על ה-HDR בשביל לקבל 60), אבל אם אתה יחסית קז'ואל או מידי פעם משחק במקרן ב-FIFA אז החוסר של ה-60FPS לא יפריע לך.
בלי קשר - אם אתה גיימר ומתכוון לשחק על מקרן אתה כמובן חייב לבדוק את ה-input lag שלו (אבל אם אתה גיימר חזק אתה בטח מכיר את זה). דרך אגב, ל4010 יש input lag טוב שמתאים לרוב המשחקים והשחקנים (אבל לא מעולה למי שחייב סופר מהיר)
באמזון אפשר לקנות את ה-4010 ב-8500 עד הבית.

אם אתה עדיין מתלבט אז כמו שכתבו לך, הייתי מחכה קצת, מעריכים שהמחליף של ה-5040 יצא בתחילת השנה ומעריכים/מקווים שלא תהיה לו המגבלה של ה-60 ב-HDR, בנוסף כמו שציינו מחליפי ה-JVC אמורים להיכנס ואז אולי תוכל לתפוס הזדמנות
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

dor123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@yossigab
·עזרת לי הרבה!
המשחקים היחידים שאני משחק זה FIFA ומדי פעם COD אז אם ככה הפינה הזאת סגורה,
מישהוא עם ניסיון רכישה שקנה מאמזון מקרן יכול להסביר לי קצת אך התהליך? מה קורה אם היחידה לא טובה? אך עובד עיניין האחריות הכל על חשובנם? אשמח אם מישהוא יעשה לי סדר

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”