המצלת שירות - אספריסימו
היי חברים
לא מזמן היתה לי תקלה ב Nouva Simpnelli בה המיים לא נשאבו לתוך הבויילר , ולכן המכונה הפסיקה לחמם
ובהמלצת החברים כאן , פניתי לאנדרי מאספרסימו ולהלן חווית השירות שחוויתי .
כבר בפנייה הטלפונית והסבר התקלה ל אנדריי התברר לי שיש לי עסק עם מקצוען.
המכונה מאד כבדה ( מסחרית) אז אנדריי הגיע לאיסוף בזמן , ולמרות שלא היתה לי אריזה מקורית, ארז אותה בקרטונים ופצפץ וניילונים שהיו אצלו ברכב ולקח אותה .
למי שמבין ורגיל כמונו לקפה , מבין מה זה להיות בלי מכונה ועם קפה עלית משקית ,ואנדרי הבין זאת והבטיח שתוך 48 שעות המכונה תהיה בדרך אליי בחזרה.
כמה שעות לאחר איסוף המכונה ובזריזות נישלחו לי תמונות בוואצאפ של החלקים שפורקו עם אינדיקציה של מה בדיוק קרה , ושמדובר בסתימת אבנית , וכמה שעות לאחר מיכן קיבלת שוב תמונות שהראו לי את הניקוי של חלקי הנחושת
ופתרון התקלה .
יום למחרת הודיע לי אנדרי שהמכונה בדרך אליי , ועל הדרך רכשתי ממנו ב 390 שח מרכך מיים 8 ליטר חדש מאחר ושלי הישן היה בן 9 שנים , ומהתעצלות גם כמעט חצי שנה שלא שמתי בו מלח , ולכן חוויתי את סתימת האבנית .
אנדרי הגיע עם המכונה מנויילנת שנראתה כאילו יצאה מהמפעל (ניקו אותה במעבדה) , חיבר לי אותה כראוי ואת מרכך המיים וגם על הדרך הביא לי ק״ג קפה איכותי מתנה .
חייב לציין את השירות, האדיבות, והמקצועיות , שמעבר לכסף שווים יותר מהכסף מאחר והשורה התחתונה היא להיות מרוצה , מה שהתבטא גם בטלפון נוסף מצד אספריסימו לוודא שבכל בסדר ושאני מרוצה.
אז שוב תודה לאנדרי וממליץ בחום על מעבדת אספריסימו .
לא מזמן היתה לי תקלה ב Nouva Simpnelli בה המיים לא נשאבו לתוך הבויילר , ולכן המכונה הפסיקה לחמם
ובהמלצת החברים כאן , פניתי לאנדרי מאספרסימו ולהלן חווית השירות שחוויתי .
כבר בפנייה הטלפונית והסבר התקלה ל אנדריי התברר לי שיש לי עסק עם מקצוען.
המכונה מאד כבדה ( מסחרית) אז אנדריי הגיע לאיסוף בזמן , ולמרות שלא היתה לי אריזה מקורית, ארז אותה בקרטונים ופצפץ וניילונים שהיו אצלו ברכב ולקח אותה .
למי שמבין ורגיל כמונו לקפה , מבין מה זה להיות בלי מכונה ועם קפה עלית משקית ,ואנדרי הבין זאת והבטיח שתוך 48 שעות המכונה תהיה בדרך אליי בחזרה.
כמה שעות לאחר איסוף המכונה ובזריזות נישלחו לי תמונות בוואצאפ של החלקים שפורקו עם אינדיקציה של מה בדיוק קרה , ושמדובר בסתימת אבנית , וכמה שעות לאחר מיכן קיבלת שוב תמונות שהראו לי את הניקוי של חלקי הנחושת
ופתרון התקלה .
יום למחרת הודיע לי אנדרי שהמכונה בדרך אליי , ועל הדרך רכשתי ממנו ב 390 שח מרכך מיים 8 ליטר חדש מאחר ושלי הישן היה בן 9 שנים , ומהתעצלות גם כמעט חצי שנה שלא שמתי בו מלח , ולכן חוויתי את סתימת האבנית .
אנדרי הגיע עם המכונה מנויילנת שנראתה כאילו יצאה מהמפעל (ניקו אותה במעבדה) , חיבר לי אותה כראוי ואת מרכך המיים וגם על הדרך הביא לי ק״ג קפה איכותי מתנה .
חייב לציין את השירות, האדיבות, והמקצועיות , שמעבר לכסף שווים יותר מהכסף מאחר והשורה התחתונה היא להיות מרוצה , מה שהתבטא גם בטלפון נוסף מצד אספריסימו לוודא שבכל בסדר ושאני מרוצה.
אז שוב תודה לאנדרי וממליץ בחום על מעבדת אספריסימו .
התענוג עלה 1,200 שח , כיצד ?detailer כתב:אין על אנדריי! מקצוען אמיתי, אבל קודם כל בן אדם!
שתי שאלות אם אפשר ברשותך:
1. כמה עלה התענוג?
2. מה הסיבה שאתה מחזיק ספינה כזאת בבית?...
- הובלה מבית לקוח והחזרה לבית לקוח 200 שח לכל כיוון , דהינו 400 שח ( מכונה 50 ק״ג כבדה)
- עלות התיקון 790 שח כולל מע״מ .
כלומר אם היתי מביא אותה בעצמי ואוסף , זה היה נגמר ב 790 שח שזה עבור שעתיים וחצי עבודה.
למה אני מחזיק מפלצת כזו בשביל 5 כוסות קפה ביום ...שאלה טובה .
התשובה: כי אני פסיכי .
ובהרחבה: היתה לי ECM עם סטיקים 2 דודים , הדגם הכי יקר שלהם שרכשתי מקדמה קפה עם מטחנה ECM , שהיתה מעולה במשך שנתיים , ובטיול בנאפולי , באחד מבתי הקפה ראיתי את המכונה הזו עם מטחנה סופר מקצועית , גם היא של Nouva Simonelli ואחרי 3 אספרסו ששתיתי שם , אמרתי לעצמי , כחולה קפה, זה יהיה אצלי בבית ויהי מה .
אז כשחזרתי מאיטליה, ממש סתם - קיבלתי גננה , מכרתי את הסט של ECM וקניתי את הסט הזה .
ורק כשהמכונה הגיעה , הבנתי כמה היא ענקית ולא מחוייבת המציאות, אבל יאללה , עבר...
אכן התמחור אינו זול אולם השירות והמקצועיות לדעתי שווים את ההפרש.ozeltzex כתב:@Amir4968
·
מצטרף על ההמצלה על אנדריי. בחור זהב. תמחור קצת גבוה אבל עושה עבודה באמת טובה.
לגבי המכונה שלך.. השארת אותי במתח.. קיבלת בסוף קפה יותר טוב מה ECM או לא?...
תאמת גם שלא יכולתי להשוות מחירים כי צריך לקחת את המכונה והאינדיקציה הריי מגיעה אחרי פירוק ואבחנה.
וטכנאי אחד יכול לומר שאצלו שעת עבודה היא 200 שח והאחר יכול לומר 300 שח אולם אף אחד מהם לא יכול לומר לך מראש כמה שעות עבודה יש או נעשו בפועל , אז למעשה צריך לסמוך על מישהו ...
וכן , היא עושה קפה יותר טוב מה ECM חד משמעית ואני לא מדמיין .
למעשה תמיד טענתי ולא חושב שטעיתי שמכונה מסחרית שמצוייה בבתי קפה , תעשה קפה יותר איכותי ממכונה ביתית , ולכן רכשתי מסחרית ראש אחד .
זה לא פוסט רכישה , את פוסט הרכישה אגב העלתי בפורום לפני 8 חודשים בערך.Mimi111 כתב:העלית פוסט רכישה? אם לא, זה לא מאוחר. מסקרן כמה עלתה ומאיפה וגם כמה תמונות פרונט יכבדו מאוד את הפורום...
התמונה היא מזמן פתיחתה , רק להמחיש כמה המכונה גדולה חחח
עלתה עד כמה שזכור לי בערך 15 אלף שח והוזמנה ישירות מאיטליה.
זאת המכונה
https://www.centralrestaurant.com/Nuova ... 18331.html