התלבטות בין 2 setups
-
MichaelRevach
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום חברים,יש לי כרגע ath m40x עם hidizs sonata.
הבעיה היא שהפלאפון הנוכחי שלי לא תומך בdac אז אני שוקל לקנות את הsony wh 1000xm2.
השאלה היא מה עדיף מבחינת סאונד פלאפון חדש שיתמוך בdac או הsony?
הבעיה היא שהפלאפון הנוכחי שלי לא תומך בdac אז אני שוקל לקנות את הsony wh 1000xm2.
השאלה היא מה עדיף מבחינת סאונד פלאפון חדש שיתמוך בdac או הsony?
@MichaelRevach
אם אתה מגדיר את איכות הסאונד כדיוק (כלומר, עד כמה מה שנכנס לאוזניות חשמלית דומה לא שיוצא מהם אקוסטית) אז m40x נראה יותר טוב, ראה השוואה של בrtings :
https://www.rtings.com/headphones/tools ... eshold=0.1
החלפת DAC/מגבר לא תביא לשינוי גדול, אם בכלל.
איזה פלאפון יש לך שלא תומך בDAC?
אם אתה מגדיר את איכות הסאונד כדיוק (כלומר, עד כמה מה שנכנס לאוזניות חשמלית דומה לא שיוצא מהם אקוסטית) אז m40x נראה יותר טוב, ראה השוואה של בrtings :
https://www.rtings.com/headphones/tools ... eshold=0.1
החלפת DAC/מגבר לא תביא לשינוי גדול, אם בכלל.
איזה פלאפון יש לך שלא תומך בDAC?
-
MichaelRevach
-
- חבר שרק התחיל

יש לי huawei mate 10 pro
·MichaelRevach כתב:יש לי huawei mate 10 pro...
אז למה אתה מחפש לו DAC אחר מלכתחילה? הזה שבא איתו בקופסה מצוין:
https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10 ... 1679p6.php
מאד ממליץ לך לצאת מהסרט הזה שDAC ומגבר אזניות זה מוצר מורכב שחייב להיות יקר אם אתה רוצה איכות טובה, אין לזה בסיס במציאות.
-
MichaelRevach
-
- חבר שרק התחיל

הdac שלו ממש לא טוב.. הפלאפון בלי חיבור 3.5 ומגיע עם מתאם ממש גרוע. ניסיתי המון מתאמים ובכולם הסאונד פשוט נוראי.
·MichaelRevach כתב:הdac שלו ממש לא טוב.. הפלאפון בלי חיבור 3.5 ומגיע עם מתאם ממש גרוע. ניסיתי המון מתאמים ובכולם הסאונד פשוט נוראי....
המתאם הזה הוא DAC ומגבר, והוא מאד טוב כפי שאתה יכול לראות במבחני מעבדה. יכול להיות שיש בעיה אחרת או יכול להיות שמשהו לא בסדר עם מה שקיבלת ספציפית.
אני משתמש במתאם של גוגל שעולה משהו כמו 12$ והסאונד שלו לא שונה ממה שאני מקבל מכרטיס קול שעלה כ200$ וזכה לאינספור שבחים.
אם אתה רוצה לאבחן את הבעיה כמו שצריך ולפתור אותה, קודם כל, כמו שאמרתי, תצא מהסרט הזה שDAC+מגבר אזניות צריך להיות יקר כדי שיהיה טוב, ואחר תנסה לבודד ולשלול גורמים אחרים שמשפיעים על הסאונד, כמו איכות התוכן, הגדרות הפלאפון והאפליקציות בהם אתה משתמש, בעיות באוזניות עצמן וכו'.
-
MichaelRevach
-
- חבר שרק התחיל

אני מנסה להבין מאיפה הבנת שאני חושב כך.. הhidizs sonata עלה לי כולה 35 דולר. וכן קניתי מתאמים אחרים מאמזון והסאונד עדיין ממש נוראי אז ירדתי מהאופציה של אוזניות חוטיות לפלאפון הזה.
השאלה שלי היא האם הסוני מתקרבות בכלל לath m40x מבחינת רמת סאונד או שעדיף לי להחליף מכשיר בכלל.
השאלה שלי היא האם הסוני מתקרבות בכלל לath m40x מבחינת רמת סאונד או שעדיף לי להחליף מכשיר בכלל.
@MichaelRevach
נראה לי עדיף לפתור את הביעה שקיימת במקום לזרוק כסף סתם שאולי יהיה לשווא...
אם כל הדונגלים נשמעים גרוע אז יכול להיות שיש בעיה עם הסמרטפון, אם זו משהו פתיר או לא אני לא יכול להגיד, אבל כדאי לבדוק, לא?
בשביל ההתחלה, תתקע את הדוגנל(ים) לסמאטרפונים אחרים ותראה איך הם מתנהגים כשאתה מנגן תוכן זהה למה שאתה מנגן בhuawei.
לגבי האוזניות, אובייקטיבית סוני יותר גרועות מהATH כשמדובר בסאונד נטו, סובייקטיבית יש סיכוי שהם יימצאו חן בעינייך, אז קצת קשה לענות על זה.
נראה לי עדיף לפתור את הביעה שקיימת במקום לזרוק כסף סתם שאולי יהיה לשווא...
אם כל הדונגלים נשמעים גרוע אז יכול להיות שיש בעיה עם הסמרטפון, אם זו משהו פתיר או לא אני לא יכול להגיד, אבל כדאי לבדוק, לא?
בשביל ההתחלה, תתקע את הדוגנל(ים) לסמאטרפונים אחרים ותראה איך הם מתנהגים כשאתה מנגן תוכן זהה למה שאתה מנגן בhuawei.
לגבי האוזניות, אובייקטיבית סוני יותר גרועות מהATH כשמדובר בסאונד נטו, סובייקטיבית יש סיכוי שהם יימצאו חן בעינייך, אז קצת קשה לענות על זה.
-
MichaelRevach
-
- חבר שרק התחיל

קניתי בסוף את הסוני.
הן מצוינות אבל כמו שאמרת הm40x נשמעות הרבה יותר נקי וקרוב למקור.
הן מצוינות אבל כמו שאמרת הm40x נשמעות הרבה יותר נקי וקרוב למקור.