שאלה לגבי שיפוץ מכונת אספרסו גגיגה קלאסיק (דגם החדש)
ברשותי מכונת אספרסו גגיגה קלאסיק קרוב לשנתיים, מטופלת כמובן על פי הספר הכל טוב ונחמד.
לא יוצא לי אספרסו מדהים הרבה מחוסר מקצעויות בטחינה של הקפה. לאחרונה השתדרגתי במכונת טחינה (יקרה פי 2 מהגיגה), היום לדעתי יש מספיק ידע וניסיון בטחינה אבל המכונה פשוט לא חזקה, המים חמים אבל לא יוצאים בלחץ.
עכשיו בהתחשב שקיים ברשותי תקציב נמוך והרבה רצון טוב: האם יש אפשרות לשלוח את המכונה למעבדה לשדרג שם בפנים את המשאבה או משהו כזה?
האם שדרוג portafilter יכול לעזור?
האם באמת מכונות פשוטות אחרי שנתיים מורידות הילוך?
תודה מראש
לא יוצא לי אספרסו מדהים הרבה מחוסר מקצעויות בטחינה של הקפה. לאחרונה השתדרגתי במכונת טחינה (יקרה פי 2 מהגיגה), היום לדעתי יש מספיק ידע וניסיון בטחינה אבל המכונה פשוט לא חזקה, המים חמים אבל לא יוצאים בלחץ.
עכשיו בהתחשב שקיים ברשותי תקציב נמוך והרבה רצון טוב: האם יש אפשרות לשלוח את המכונה למעבדה לשדרג שם בפנים את המשאבה או משהו כזה?
האם שדרוג portafilter יכול לעזור?
האם באמת מכונות פשוטות אחרי שנתיים מורידות הילוך?
תודה מראש
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אם מדובר ב"קלאסיק" החדשה עם התרמובלוק (במקום דוד) וללא שסתום תלת כיווני אז לא הייתי מבזבז עליה זמן או כסף. הקשר בינה לבין הגאג'יה קלאסיק של פעם (שהייתה מכונה סבירה) מקרי בלבד. זה הזמן למכור ולעבור למשהו טוב יותר.
לגמרי אין דמיון בין הדגם החדש והישן, גם אפשר לשים לב לפערים במחיר. (איך לא שמתי לב לזה בתחילת הדרך?!?:roll:)
אז אם כבר פתחנו את הנושא, איזה מכונה מומלצת באיזור ה1500 שקל? (יש לי אפשרות להזמין לאירופה או ארצות הברית ולהביא לארץ.)
תודה לכולם
אז אם כבר פתחנו את הנושא, איזה מכונה מומלצת באיזור ה1500 שקל? (יש לי אפשרות להזמין לאירופה או ארצות הברית ולהביא לארץ.)
תודה לכולם