שכנים....

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
nissimtr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

טוב

אז יוצא מדי פעם שאני יושב בבית בערב ושומע מוזיקה די בווליום. זה קורה בתדירות של פעם בשבוע בערך - ממש לא כל יום - ואני גם לרוב לא שומע יותר מ20-30 דקות בוווליום הזה. השכנה שמתחתי "לא מתלהבת מהרעיון"

בשבוע שעבר שמעתי בדיוק קטע אחד - 7 דקות ואז כיביתי את המוזיקה. 5 דקות לאחר מכן השכנה שלחה את אחת הבנות שלה להתלונן שאני תמיד עושה רעש ברבע ל10 בלילה (השעה הייתה 21:30)

אתמול אמרתי, נתחשב, שמתי קצת מוזיקה בסביבות 20:00. הפלא ופלא הבת מגיעה תוך כ10 דקות... "תשים אוזניות", "יש ילדים קטנים" וכו'.

עכשיו כמה שאני יודע החוק אומר שאסור להרעיש בין 23:00 ל7:00... השאלה היא האם יש משהו שאומר שרעש מעל לסף מסויים אסור גם בשאר השעות.

ועוד דבר, יש את הרגליות האלה לסאב של SVS, אם מישהו כאן מכיר -

https://www.amazon.com/SVS-SoundPath-Su ... stem&psc=1

עד כמה הם מועילות בהפחתת מעבר הצליל מהסאב לרצפה?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

רגליות אמורות להפחית ויברציות, עד כמה זה יעזור ? תלוי מאוד בגורמים אחרים שיכולים להעביר גם הם רעידות.
Vocare Ad Regnum

fLy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 532 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שליחה #3 

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #4 

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

מדובר בתקנות למניעת מפגעי רעש. הסעיף הדן ברעש כתוצאה מהפעלת ציוד והשמעת מוזיקה קובע רק שעות, כמו בין 2 ל 4 בצהרים ובין 11 בלילה ל 7 בבוקר למחרת. כמובן שיכול להיות ויש חוק עזר עירוני נוסף במקום מגוריך. בקישור שנתתי כאן יש גם הסבר כיצד לברר את נושא חוקי העזר העירוניים.

יכול להיות שהחוק לא מתאים לשכנה שלך, אבל זה החוק וכל עוד אתה מציית לו היא יכולה לטעון מה שהיא רוצה וזה לא מחייב אותך בכלום.

לי אישית אין נסיון עם הרגליות האלו. יש לי נסיון עם משטחי ספיגה של Auralex ומה שאני יכול להגיד זה שהם עובדים אבל אל תצפה מהם לניסים ונפלאות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

nissimtr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

תודה רבה על התגובות.

אכן הצצתי בחוק עזר העירוני. לא מצויינות שעות בכלל. זה הגיוני? כנראה אצתרך להרים טלפון לעירייה.

עריכה: אוקיי לא משנה מסתבר שיש תקנות חדשות יותר באתר העירייה עצמו. יש טבלאות עם כמה דציבל למשך כמה זמן מותר לפי שעות.

genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1495
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #7 

האם רק "רעש" של סאב מפירעה? מה לגבי רמקולים?
אני משתמש בספייקים של SOUNDCARE (מוכר כעת סט של רמקול קודם אם מעניין) - https://www.hometheater.co.il/vt296160.html
יש להם גם רגליות לסאבים.
או פתרון נפלא של TOWNSHEND
http://maestroaudio.co.il/cat/isolation.asp

עניין הוא שאם אתה שומע בווליום גבוהה מידי - לא משנה אם יש לך פתרון לשיכוך או לא - שומעים בכול מקרה.... :)
Heavy Metal Is The Law

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”