עזרה צריך מדידה לגבי LG C8 65
שלום לחברי הפורום.
לבעלי הC8 או לאנשי החנויות המתמחות בינכם.
אני בונה מגש שבו תקובע טלוויזיה לגב שלו. מידות הטלווזיה ידועות לי. מה שחסר לי זה פרט אחד שחשוב לי:
מה מרחק מהחלק הנמוך ביותר של הטלווזיה לבורג הVESA התחתון. אני מדבר על המרחק בלי מעמד (היות והטלווזיה נתלית).
מצורפת תמונה. אשמח על עזרה במדידה. תודה לכולם.
[img2=640x412]https://i.ibb.co/KWpWwYx/Capture.png[/img2]
לבעלי הC8 או לאנשי החנויות המתמחות בינכם.
אני בונה מגש שבו תקובע טלוויזיה לגב שלו. מידות הטלווזיה ידועות לי. מה שחסר לי זה פרט אחד שחשוב לי:
מה מרחק מהחלק הנמוך ביותר של הטלווזיה לבורג הVESA התחתון. אני מדבר על המרחק בלי מעמד (היות והטלווזיה נתלית).
מצורפת תמונה. אשמח על עזרה במדידה. תודה לכולם.
[img2=640x412]https://i.ibb.co/KWpWwYx/Capture.png[/img2]
תודהAlon_Solo כתב:לאנשים יהיה קשה למדוד כי לרוב זה לא איזור נגיש אבל אתה יכול לחפש כת הגודל של תקן vesa או למדוד מתלה בתקן המתאים (או שוב - לחפש נתונים טכניים)...
את גודל הVESA יש לי... את המתלה יש לי
הבעיה שאף אחד מהם לא עוזר לי כשאני צריך להכין את החורים למתקן מראש. הבעיה הכללית היא שרוב הOLEDים הVESA שלהם מאוד מאוד נמוך. רוב המתקנים מניחים שהתקן ישב באמצע ולכן מודדים את האורך של הפסים האנכיים בהתאם. במצב כזה אם אני אשים את המתקן באמצע אולי הפס האנכי לא "יגיע" עד החור התחתון של הVESA ומצד שני אם אני אתלה את המתקן יותר נמוך אולי הפס האנכי "יתקע" בחלק התחתון של הנישה. לכן אני צריך לדעת מראש את הדברים האלה בשלב התכנון... כל מה שחסר לי זה מרחק הVESA התחתון מתחתית הטלווזיה (ללא מעמד).
כל אחד שיש לו C8 65 שלא תלויה על הקיר יכול למדוד את זה בשלוש שניות... אשמח אם ממשהו יעזור.
תודה.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 876
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
התמונה של המסך משקפת את גב הטלויזיה ויש מקרא לגבי כל סימון ומה המידות שלו בכל גודל בנפרד
בהצלחה
בהצלחה
·שמתי לב למשהו מעניין:Crossover-Shop כתב:התמונה של המסך משקפת את גב הטלויזיה ויש מקרא לגבי כל סימון ומה המידות שלו בכל גודל בנפרד
בהצלחה...
המידות באתר LG הם:
Size W/O Carton, W/O Stand 1449 x 831 x 47
Size W/O Carton, With Stand 1449 x 881 x 230
או בקיצור גובה בלי מעמד: 831, גובה עם מעמד: 881
לפי השרטוט שניתן פה בלי מעמד: 827 (x1+v+w) עם מעמד: 886 (x2+v+w)
כלומר הפרש של כ0.5 ס"מ מהמידות ה"רשמיות" באתר (UK)
אני לא יודע למי מהם להאמין
מוזר...
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 876
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
תאמין למה ששלחתי לך
יש הבדל פיזית כנראה במידות בין הדגם שמשווק בUK
לבין הדגם שמגיע מקוריאה לישראל
יש הבדל פיזית כנראה במידות בין הדגם שמשווק בUK
לבין הדגם שמגיע מקוריאה לישראל
·האמת היא שלא. בתכנון של הבית האלמנט היה אמור להיות מקובע שם. דווקא על הדרך חשבתי שזה יהיה על מעיין מסילה אבל ירדנו מזה בגלל הסיבוך שזה היה מוסיף.gal-cohen כתב:יפהפה!
נראה שהקיר מאפשר הסתה לצדדים ע"פ הצורך - כן?
שימוש מעולה בחלל ובמחיצות....
דא, בצד השני של האלמנט אותו דבר כלומר גם ב"גב" יש מקום לטלויזייה בדיוק אותו דבר... רק הסאונדבר נמצא בצד ה"ראשי"