האם יש מס קניה על כבל HDMI?
@yevsh
·אני קונה באמזון כבלי HDMI בתקן 2.0b עם הסמכת Certified Premium ב4-5$ ליחידה.
כבל בתקן 2.1 החדש עולה 35$ אז איזה כבל אתה קונה במעל 75$?
בכל מקרה על כבל HDMI בין 75$ ל500$ אתה תשלם רק מע"מ.
·אני קונה באמזון כבלי HDMI בתקן 2.0b עם הסמכת Certified Premium ב4-5$ ליחידה.
כבל בתקן 2.1 החדש עולה 35$ אז איזה כבל אתה קונה במעל 75$?
בכל מקרה על כבל HDMI בין 75$ ל500$ אתה תשלם רק מע"מ.
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
@yevsh
·הבנתי. בגלל המרחק אתה חייב כבל HDMI אופטי. זה סיפור אחר.
·הבנתי. בגלל המרחק אתה חייב כבל HDMI אופטי. זה סיפור אחר.
·adidas1 כתב:@rannyz, תוכל לתת לינק לכבלים מאמזון?...
בכיף:
6 רגל: https://www.amazon.com/gp/product/B01GCGKI3O/
10 רגל: https://www.amazon.com/gp/product/B01GCGKK82
שניהם מאושרים Certified Premium תומכים בתקן HDMI 2.0, מחברה רצינית וידועה וציונים גבוהים ונמכרים במחירי רצפה.
ממליץ לקחת כמה ביחד או בצירוף עם הזמנה נוספת להורדת דמי המשלוח היחסיים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כבלי HDMI בדרך כלל נופלים תחת סיווג 8544.429000/2 "מוליכים חשמליים אחרים עם מחברים למתח שאינו עולה על 1000 וולט".
המכס הכללי הוא 12% מלבד פריטים שמקורם מארה"ב, האיחוד האירופאי ועוד כמה מדינות. אפשר תמיד לבדוק באתר רשות המיסים כאן: ספר המכס
המכס הכללי הוא 12% מלבד פריטים שמקורם מארה"ב, האיחוד האירופאי ועוד כמה מדינות. אפשר תמיד לבדוק באתר רשות המיסים כאן: ספר המכס
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.