קנית מקרן
שלום,
היה לי בשבע שנים האחרונות מקרן LP350 של INFOCUS השבוע הוא התקלקל ונאמר לי שלא כדי לתקנו.
אני כרגע מתלבט בין 2 מקרנים כאשר ההתלבטות העיקרית היא אם המחיר שווה
1.
Optoma HD70 שהוא זול, הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש אותו מה הוא חושב עליו, והאם מישהו יודע מי היבואן שלו בארץ
2.
Sony VPL-VW50 שהוא מאוד יקר
מה ההמלצות שלכם
אני חושב על קנית הHD70 ולהחליף אותו בעוד שנתיים למשהו חדש יותר
תודה.
היה לי בשבע שנים האחרונות מקרן LP350 של INFOCUS השבוע הוא התקלקל ונאמר לי שלא כדי לתקנו.
אני כרגע מתלבט בין 2 מקרנים כאשר ההתלבטות העיקרית היא אם המחיר שווה
1.
Optoma HD70 שהוא זול, הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש אותו מה הוא חושב עליו, והאם מישהו יודע מי היבואן שלו בארץ
2.
Sony VPL-VW50 שהוא מאוד יקר
מה ההמלצות שלכם
אני חושב על קנית הHD70 ולהחליף אותו בעוד שנתיים למשהו חדש יותר
תודה.
למה להיות קיצוני ?, לך על משהו טוב באמצע.
אם היה לך את ה LP350 כ"כ הרבה שנים, משמע אתה לא רגיש לארטיפקטים של DLP (עייפות עיניים וקשתות), לכן הייתי ממליץ לך ללכת על מקרן 720p DLP כדוגמת ה Mitsubishi HC3100. הוא בליגה אחת מעל הרמה של ה Optoma HD70 (ערך הקונטרסט שלו גבוה פי 3 מה HD70, שחורים הרבה יותר טובים, יותר שקט, צבעים הרבה יותר מדויקים ועוד ועוד ועוד) , בעוד מבחינת המחיר, הרבה יותר קרוב ל HD70 מאשר ל VW50 היקר. אני חושב שניתן להשיגו בחנויות בארץ באזור ה 12 אלף ש"ח.
אם היה לך את ה LP350 כ"כ הרבה שנים, משמע אתה לא רגיש לארטיפקטים של DLP (עייפות עיניים וקשתות), לכן הייתי ממליץ לך ללכת על מקרן 720p DLP כדוגמת ה Mitsubishi HC3100. הוא בליגה אחת מעל הרמה של ה Optoma HD70 (ערך הקונטרסט שלו גבוה פי 3 מה HD70, שחורים הרבה יותר טובים, יותר שקט, צבעים הרבה יותר מדויקים ועוד ועוד ועוד) , בעוד מבחינת המחיר, הרבה יותר קרוב ל HD70 מאשר ל VW50 היקר. אני חושב שניתן להשיגו בחנויות בארץ באזור ה 12 אלף ש"ח.
יש לי את הHD70 כבר 3 חודשים. אני מרוצה ממנו, למרות שאציין שאני לא בדיוק וידאופיל (המקרן אפילו לא מכוייל כמו שצריך).
זה היה שדרוג מהH31 והשינוי העיקרי היה כמובן מעבר לצפייה בתכני HD.
אם אני לא טועה היבואן של אופטומה היום זה SG.
זה היה שדרוג מהH31 והשינוי העיקרי היה כמובן מעבר לצפייה בתכני HD.
אם אני לא טועה היבואן של אופטומה היום זה SG.
בשביל סרטי DVD וסרטים ברזולוציה רגילה (XVID/DIVX) יש לי נגן פשוט של Xoro.
בשביל תכני HD קניתי מחשב יעודי פשוט, למרות שלפני כן השתמשתי במחשב בן 5 שנים והוא היה בסדר גמור, רק הטרחה של להזיז אותו לסלון כל פעם הובילה לקנייה. לאחרונה שדרגתי גם מכבל VGA לכבל DVI-HDMI בשביל החיבור למחשב ואני חושב שבזה זה נגמר.
לא ראיתי מקרנים (לא את שלי ולא אחרים) של 720p בפעולה לפני שקניתי את שלי ואני בספק אם הייתי מבחין בהבדל..
אם נראה לך שגם אתה לא פנאט בתחום הוידאו, תחסוך לך את הכמה אלפים ותנתב אותם לכיוון של מנוי ביוזנט שזה אולי הדבר הכי חשוב מהרגע שיש לך מקרן כזה.
בשביל תכני HD קניתי מחשב יעודי פשוט, למרות שלפני כן השתמשתי במחשב בן 5 שנים והוא היה בסדר גמור, רק הטרחה של להזיז אותו לסלון כל פעם הובילה לקנייה. לאחרונה שדרגתי גם מכבל VGA לכבל DVI-HDMI בשביל החיבור למחשב ואני חושב שבזה זה נגמר.
לא ראיתי מקרנים (לא את שלי ולא אחרים) של 720p בפעולה לפני שקניתי את שלי ואני בספק אם הייתי מבחין בהבדל..
אם נראה לך שגם אתה לא פנאט בתחום הוידאו, תחסוך לך את הכמה אלפים ותנתב אותם לכיוון של מנוי ביוזנט שזה אולי הדבר הכי חשוב מהרגע שיש לך מקרן כזה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אם אתה בעניין של DLP גם אני ממליץ על ה 3100 של מיצובישי. אני מאוד מרוצה ממנו.noam23 כתב:למה להיות קיצוני ?, לך על משהו טוב באמצע.
אם היה לך את ה LP350 כ"כ הרבה שנים, משמע אתה לא רגיש לארטיפקטים של DLP (עייפות עיניים וקשתות), לכן הייתי ממליץ לך ללכת על מקרן 720p DLP כדוגמת ה Mitsubishi HC3100. הוא בליגה אחת מעל הרמה של ה Optoma HD70 (ערך הקונטרסט שלו גבוה פי 3 מה HD70, שחורים הרבה יותר טובים, יותר שקט, צבעים הרבה יותר מדויקים ועוד ועוד ועוד) , בעוד מבחינת המחיר, הרבה יותר קרוב ל HD70 מאשר ל VW50 היקר. אני חושב שניתן להשיגו בחנויות בארץ באזור ה 12 אלף ש"ח....
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מתכנן להביא את ה SONY מארה"ב והמחיר לאחר מיסוי ומשלוח הוא 21000noam23 כתב:למה להיות קיצוני ?, לך על משהו טוב באמצע.
אם היה לך את ה LP350 כ"כ הרבה שנים, משמע אתה לא רגיש לארטיפקטים של DLP (עייפות עיניים וקשתות), לכן הייתי ממליץ לך ללכת על מקרן 720p DLP כדוגמת ה Mitsubishi HC3100. הוא בליגה אחת מעל הרמה של ה Optoma HD70 (ערך הקונטרסט שלו גבוה פי 3 מה HD70, שחורים הרבה יותר טובים, יותר שקט, צבעים הרבה יותר מדויקים ועוד ועוד ועוד) , בעוד מבחינת המחיר, הרבה יותר קרוב ל HD70 מאשר ל VW50 היקר. אני חושב שניתן להשיגו בחנויות בארץ באזור ה 12 אלף ש"ח....
תראה, מקרני LCD ברמה של הסוני (פחות או יותר), ניתן ליבא במחירים באזור 13 אלף ש"ח. להוציא 60% יותר בשביל לקנות "סוני", נשמע לדעתי מטורף.
אם אתה מוכן להוציא 21 אלף ש"ח ולייבא מחו"ל, תוסיף עוד קצת ולך על ה JVC DLA. אם כבר לשלם *הרבה* יותר, אז לפחות לקבל תמורה.
אם אתה מוכן להוציא 21 אלף ש"ח ולייבא מחו"ל, תוסיף עוד קצת ולך על ה JVC DLA. אם כבר לשלם *הרבה* יותר, אז לפחות לקבל תמורה.
לא רשמת איזה מקרנים ברמה של הסוני יש ב 13000 שקלnoam23 כתב:תראה, מקרני LCD ברמה של הסוני (פחות או יותר), ניתן ליבא במחירים באזור 13 אלף ש"ח. להוציא 60% יותר בשביל לקנות "סוני", נשמע לדעתי מטורף.
אם אתה מוכן להוציא 21 אלף ש"ח ולייבא מחו"ל, תוסיף עוד קצת ולך על ה JVC DLA. אם כבר לשלם *הרבה* יותר, אז לפחות לקבל תמורה....
המקרן הכי זול שראיתי שהוא Native 1080p הוא Epson ועולה לייבא בערך 16000 שקל
וה JVC עולה ליבא בערך 34000 שקל שזה 13000 שקל יותר מהSONY
יש לך מושג מי היבואן של זה בארץ ואם יש לזה שם שונה בארה"ב כי אני לא מוצא את זה שם בחנויותLior_M כתב:אם אתה בעניין של DLP גם אני ממליץ על ה 3100 של מיצובישי. אני מאוד מרוצה ממנו.noam23 כתב:למה להיות קיצוני ?, לך על משהו טוב באמצע.
ליאור...
המחירים שדיברתי עליהם הם עבור יבוא מיפן והונג-קונג. יש שם מספר חנויות אמינות שמוכרות לכל העולם דרך האינטרט.לא רשמת איזה מקרנים ברמה של הסוני יש ב 13000 שקל
המקרן הכי זול שראיתי שהוא Native 1080p הוא Epson ועולה לייבא בערך 16000 שקל
וה JVC עולה ליבא בערך 34000 שקל שזה 13000 שקל יותר מהSONY...
אני מדבר על מקרנים כגון Epson 1080, Mitsubishi HC5000, Panasonic AE1000. את כולם ניתן להשיג באזור ה $2500, לפני מיסים.
הסוני עולה במזרח הרחוק אפילו יותר מאשר בארה"ב.
אתה לא מוצא את ה HC3100 בחנויות, מכיוון שהמנהלים של סניף מיצובישי בארה"ב קיבלו החלטה לא לשווק את הדגם הזה, אלא להישאר עם הדגם הישן HC3000. הסיבות שמורות עימם.יש לך מושג מי היבואן של זה בארץ ואם יש לזה שם שונה בארה"ב כי אני לא מוצא את זה שם בחנויות...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נועם,noam23 כתב:
אתה לא מוצא את ה HC3100 בחנויות, מכיוון שהמנהלים של סניף מיצובישי בארה"ב קיבלו החלטה לא לשווק את הדגם הזה, אלא להישאר עם הדגם הישן HC3000. הסיבות שמורות עימם....
מאיפה המידע ? אתה יכול להרחיב בנושא ?
RoyF,
ניתן לרכוש אותו בארץ דרך היבואן הרשמי או דרך המשווק המורשה "העולם הדיגיטלי".
http://www.videoset.biz/Index.asp?Artic ... =80&Page=1
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
noam23 כתב:המחירים שדיברתי עליהם הם עבור יבוא מיפן והונג-קונג. יש שם מספר חנויות אמינות שמוכרות לכל העולם דרך האינטרט.
אני מדבר על מקרנים כגון Epson 1080, Mitsubishi HC5000, Panasonic AE1000. את כולם ניתן להשיג באזור ה $2500, לפני מיסים.
הסוני עולה במזרח הרחוק אפילו יותר מאשר בארה"ב....
אתה יכול לתת את הקישורים לאתרים ואם אתה יודע פרטים על צדיניות המשלוח והאחריות שלהם
תודה....
ליאור, המידע מ- AVSForum. יש שם מישהו שמקורב למישהו בהנהלה של סניף מיצובישי בארה"ב. לדבריו, לפני 4 חודשים ההנהלה התכנסה לדון בשאלת היבוא של ה HC3100, והחליטה שהמקרן לא ימכר בתחומי ארה"ב. שוב, לא דווח מדוע.נועם,
מאיפה המידע ? אתה יכול להרחיב בנושא ?...
הנה קישורים לשניים מהאתרים הטובים יותר:אתה יכול לתת את הקישורים לאתרים ואם אתה יודע פרטים על צדיניות המשלוח והאחריות שלהם
תודה....
www.pricejapan.com
http://www.hivizone.com/local-shop/projector.htm
האחריות על המקרנים באתר הראשון, היא לשנה, בעוד באתר השני, לשנתיים. האחריות היא בארץ הקניה, כלומר יש לשלוח את המקרן חזרה במידה ומתקלקל.
דרך אגב, באתר השני, המחיר של ה JVC הוא 19,600 ש"ח, לפני מיסים.