קנית מקרן

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
RoyF פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
היה לי בשבע שנים האחרונות מקרן LP350 של INFOCUS השבוע הוא התקלקל ונאמר לי שלא כדי לתקנו.
אני כרגע מתלבט בין 2 מקרנים כאשר ההתלבטות העיקרית היא אם המחיר שווה
1.
Optoma HD70 שהוא זול, הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש אותו מה הוא חושב עליו, והאם מישהו יודע מי היבואן שלו בארץ
2.
Sony VPL-VW50 שהוא מאוד יקר

מה ההמלצות שלכם
אני חושב על קנית הHD70 ולהחליף אותו בעוד שנתיים למשהו חדש יותר

תודה.

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

למה להיות קיצוני ?, לך על משהו טוב באמצע.

אם היה לך את ה LP350 כ"כ הרבה שנים, משמע אתה לא רגיש לארטיפקטים של DLP (עייפות עיניים וקשתות), לכן הייתי ממליץ לך ללכת על מקרן 720p DLP כדוגמת ה Mitsubishi HC3100. הוא בליגה אחת מעל הרמה של ה Optoma HD70 (ערך הקונטרסט שלו גבוה פי 3 מה HD70, שחורים הרבה יותר טובים, יותר שקט, צבעים הרבה יותר מדויקים ועוד ועוד ועוד) , בעוד מבחינת המחיר, הרבה יותר קרוב ל HD70 מאשר ל VW50 היקר. אני חושב שניתן להשיגו בחנויות בארץ באזור ה 12 אלף ש"ח.

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

יש לי את הHD70 כבר 3 חודשים. אני מרוצה ממנו, למרות שאציין שאני לא בדיוק וידאופיל (המקרן אפילו לא מכוייל כמו שצריך).
זה היה שדרוג מהH31 והשינוי העיקרי היה כמובן מעבר לצפייה בתכני HD.
אם אני לא טועה היבואן של אופטומה היום זה SG.

de1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה #4 

עומרי,
מה המקור שלך לצפיית HD ?
המחשב?

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

בשביל סרטי DVD וסרטים ברזולוציה רגילה (XVID/DIVX) יש לי נגן פשוט של Xoro.
בשביל תכני HD קניתי מחשב יעודי פשוט, למרות שלפני כן השתמשתי במחשב בן 5 שנים והוא היה בסדר גמור, רק הטרחה של להזיז אותו לסלון כל פעם הובילה לקנייה. לאחרונה שדרגתי גם מכבל VGA לכבל DVI-HDMI בשביל החיבור למחשב ואני חושב שבזה זה נגמר.
לא ראיתי מקרנים (לא את שלי ולא אחרים) של 720p בפעולה לפני שקניתי את שלי ואני בספק אם הייתי מבחין בהבדל..
אם נראה לך שגם אתה לא פנאט בתחום הוידאו, תחסוך לך את הכמה אלפים ותנתב אותם לכיוון של מנוי ביוזנט שזה אולי הדבר הכי חשוב מהרגע שיש לך מקרן כזה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #6 

noam23 כתב:למה להיות קיצוני ?, לך על משהו טוב באמצע.

אם היה לך את ה LP350 כ"כ הרבה שנים, משמע אתה לא רגיש לארטיפקטים של DLP (עייפות עיניים וקשתות), לכן הייתי ממליץ לך ללכת על מקרן 720p DLP כדוגמת ה Mitsubishi HC3100. הוא בליגה אחת מעל הרמה של ה Optoma HD70 (ערך הקונטרסט שלו גבוה פי 3 מה HD70, שחורים הרבה יותר טובים, יותר שקט, צבעים הרבה יותר מדויקים ועוד ועוד ועוד) , בעוד מבחינת המחיר, הרבה יותר קרוב ל HD70 מאשר ל VW50 היקר. אני חושב שניתן להשיגו בחנויות בארץ באזור ה 12 אלף ש"ח.
...
אם אתה בעניין של DLP גם אני ממליץ על ה 3100 של מיצובישי. אני מאוד מרוצה ממנו.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

היבואן של אופטומה זה SG.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

RoyF פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

de1 כתב:עומרי,
מה המקור שלך לצפיית HD ?
המחשב?
...
מחשב HTPC שקניתי לאחרונה ועכשיו יושב מיותם כי אין לי מקרן

RoyF פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

...
אני מתכנן להביא את ה SONY מארה"ב והמחיר לאחר מיסוי ומשלוח הוא 21000

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

תראה, מקרני LCD ברמה של הסוני (פחות או יותר), ניתן ליבא במחירים באזור 13 אלף ש"ח. להוציא 60% יותר בשביל לקנות "סוני", נשמע לדעתי מטורף.

אם אתה מוכן להוציא 21 אלף ש"ח ולייבא מחו"ל, תוסיף עוד קצת ולך על ה JVC DLA. אם כבר לשלם *הרבה* יותר, אז לפחות לקבל תמורה.

RoyF פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

noam23 כתב:תראה, מקרני LCD ברמה של הסוני (פחות או יותר), ניתן ליבא במחירים באזור 13 אלף ש"ח. להוציא 60% יותר בשביל לקנות "סוני", נשמע לדעתי מטורף.

אם אתה מוכן להוציא 21 אלף ש"ח ולייבא מחו"ל, תוסיף עוד קצת ולך על ה JVC DLA. אם כבר לשלם *הרבה* יותר, אז לפחות לקבל תמורה.
...
לא רשמת איזה מקרנים ברמה של הסוני יש ב 13000 שקל
המקרן הכי זול שראיתי שהוא Native 1080p הוא Epson ועולה לייבא בערך 16000 שקל
וה JVC עולה ליבא בערך 34000 שקל שזה 13000 שקל יותר מהSONY

RoyF פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

Lior_M כתב:

...
אם אתה בעניין של DLP גם אני ממליץ על ה 3100 של מיצובישי. אני מאוד מרוצה ממנו.

ליאור
...
יש לך מושג מי היבואן של זה בארץ ואם יש לזה שם שונה בארה"ב כי אני לא מוצא את זה שם בחנויות

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

לא רשמת איזה מקרנים ברמה של הסוני יש ב 13000 שקל
המקרן הכי זול שראיתי שהוא Native 1080p הוא Epson ועולה לייבא בערך 16000 שקל
וה JVC עולה ליבא בערך 34000 שקל שזה 13000 שקל יותר מהSONY
...
המחירים שדיברתי עליהם הם עבור יבוא מיפן והונג-קונג. יש שם מספר חנויות אמינות שמוכרות לכל העולם דרך האינטרט.

אני מדבר על מקרנים כגון Epson 1080, Mitsubishi HC5000, Panasonic AE1000. את כולם ניתן להשיג באזור ה $2500, לפני מיסים.

הסוני עולה במזרח הרחוק אפילו יותר מאשר בארה"ב.
יש לך מושג מי היבואן של זה בארץ ואם יש לזה שם שונה בארה"ב כי אני לא מוצא את זה שם בחנויות
...
אתה לא מוצא את ה HC3100 בחנויות, מכיוון שהמנהלים של סניף מיצובישי בארה"ב קיבלו החלטה לא לשווק את הדגם הזה, אלא להישאר עם הדגם הישן HC3000. הסיבות שמורות עימם.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #14 

noam23 כתב:
אתה לא מוצא את ה HC3100 בחנויות, מכיוון שהמנהלים של סניף מיצובישי בארה"ב קיבלו החלטה לא לשווק את הדגם הזה, אלא להישאר עם הדגם הישן HC3000. הסיבות שמורות עימם.
...
נועם,
מאיפה המידע ? אתה יכול להרחיב בנושא ? :מבולבל:

RoyF,
ניתן לרכוש אותו בארץ דרך היבואן הרשמי או דרך המשווק המורשה "העולם הדיגיטלי".

http://www.videoset.biz/Index.asp?Artic ... =80&Page=1

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

RoyF פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

noam23 כתב:
המחירים שדיברתי עליהם הם עבור יבוא מיפן והונג-קונג. יש שם מספר חנויות אמינות שמוכרות לכל העולם דרך האינטרט.

אני מדבר על מקרנים כגון Epson 1080, Mitsubishi HC5000, Panasonic AE1000. את כולם ניתן להשיג באזור ה $2500, לפני מיסים.

הסוני עולה במזרח הרחוק אפילו יותר מאשר בארה"ב.
...

אתה יכול לתת את הקישורים לאתרים ואם אתה יודע פרטים על צדיניות המשלוח והאחריות שלהם
תודה.
...

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

נועם,
מאיפה המידע ? אתה יכול להרחיב בנושא ?
...
ליאור, המידע מ- AVSForum. יש שם מישהו שמקורב למישהו בהנהלה של סניף מיצובישי בארה"ב. לדבריו, לפני 4 חודשים ההנהלה התכנסה לדון בשאלת היבוא של ה HC3100, והחליטה שהמקרן לא ימכר בתחומי ארה"ב. שוב, לא דווח מדוע.

אתה יכול לתת את הקישורים לאתרים ואם אתה יודע פרטים על צדיניות המשלוח והאחריות שלהם
תודה.
...
הנה קישורים לשניים מהאתרים הטובים יותר:

www.pricejapan.com

http://www.hivizone.com/local-shop/projector.htm

האחריות על המקרנים באתר הראשון, היא לשנה, בעוד באתר השני, לשנתיים. האחריות היא בארץ הקניה, כלומר יש לשלוח את המקרן חזרה במידה ומתקלקל.

דרך אגב, באתר השני, המחיר של ה JVC הוא 19,600 ש"ח, לפני מיסים.

אזרה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #17 

תחפש PRICEJAPAN

RoyF פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

מישהו יודע איפה אפשר לראות את המקרן של סוני פועל? ואם אפשר גם באותה מקום לראות הת ה MItsubishi כדי שיהיה קל להשוות ולראות אם המחיר שווה את זה. ראיתי גם שה MItsubishi לא יקר בהרבה מהמחיר בחו"ל ודי שווה לקנות אותו בארץ

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”