הנפילים, מישהו שמע על זה משהו? ( YES ישראלי)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
גם אני ראיתי, פרומו מעולה, האמת שהיתה לי טיפה האכזבה בגלל שזה מופיע בערוץ ישראלי (כי זה נראה כמו הפקה יוקרתית מחו"ל).
בעבר היו רק 3-4 סדרות דרמה בהפקה מקומית שבעיני עמדו בסטנדרטים בינלאומיים (תיק סגור למשל מערוץ 10 היה מ-ע-ו-ל-ה).
בעבר היו רק 3-4 סדרות דרמה בהפקה מקומית שבעיני עמדו בסטנדרטים בינלאומיים (תיק סגור למשל מערוץ 10 היה מ-ע-ו-ל-ה).
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מחיפוש קצר באינטרנט זה נראה כמו rip-off של "גיבורים".
מצד שני, הפרומו באמת מושקע, ונראה לי שאתן אתן לסדרה צ'אנס (אחרי שגיבורים, אבודים ונמלטים סיימו עונה
)
http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/571/172.html
מצד שני, הפרומו באמת מושקע, ונראה לי שאתן אתן לסדרה צ'אנס (אחרי שגיבורים, אבודים ונמלטים סיימו עונה
http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/571/172.html
- oferlaor
- מנהל

מעניין.
נסיונות העבר לעשות מד"ב וכו' בארץ לא צלחו.
מהפרומו נראה שהם מתכננים משהו רציני.
מחזיק אצבעות.
נסיונות העבר לעשות מד"ב וכו' בארץ לא צלחו.
מהפרומו נראה שהם מתכננים משהו רציני.
מחזיק אצבעות.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
עפר מותר לשאול מה היו 3 ההפקות האחרות ?oferlaor כתב:בעבר היו רק 3-4 סדרות דרמה בהפקה מקומית שבעיני עמדו בסטנדרטים בינלאומיים (תיק סגור למשל מערוץ 10 היה מ-ע-ו-ל-ה)....
(סתם מסקרנות)
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
סדרה מצויינת!!! חובה לראות
הסדרה שתעשה לכם את הקיץ!
סדרת הרפתקאות מדע בדיוני יומית המתרחשת בכמ"ג - כפר מחקר גרעיני סמוך למפעל הטקסטיל בדימונה. הכמ"ג הוא עיירה קטנה סגורה וסודית, בה חיים המדענים ובני משפחותיהם.
לישוב מגיע צורי, ילד רגיל בן 17, שיום אחד מגלה כי יש לו כוחות על-אנושיים.
אבל עם המתנה מגיע גם חוב: צורי צריך לשמור על הישוב מפני פלישת בני הנפילים - אנשים רגילים שזכו בכוחות העל כמוהו, אך בוחרים ברשע.
הסדרה תעקוב אחרי צורי המנסה להבין את פשר יכולותיו שלו, ולהביס את כוחות הרשע במלחמה על עתיד האנושות, כל זה תוך כדי גיל ההתבגרות...
סדרת הרפתקאות מדע בדיוני יומית המתרחשת בכמ"ג - כפר מחקר גרעיני סמוך למפעל הטקסטיל בדימונה. הכמ"ג הוא עיירה קטנה סגורה וסודית, בה חיים המדענים ובני משפחותיהם.
לישוב מגיע צורי, ילד רגיל בן 17, שיום אחד מגלה כי יש לו כוחות על-אנושיים.
אבל עם המתנה מגיע גם חוב: צורי צריך לשמור על הישוב מפני פלישת בני הנפילים - אנשים רגילים שזכו בכוחות העל כמוהו, אך בוחרים ברשע.
הסדרה תעקוב אחרי צורי המנסה להבין את פשר יכולותיו שלו, ולהביס את כוחות הרשע במלחמה על עתיד האנושות, כל זה תוך כדי גיל ההתבגרות...
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לא יודע מה איתכם, לי כחובב מדע בדיוני משהו לא מסתדר עם הסדרה הזאת.
באיזור של דימונה לא חסר אנשים עם כוחות על-אנושיים. קוראים להם "באבא" והם לוקחים על זה כסף. (אני אישית מאמין ביכולות האלו של חלקם, ולו מהסיבה הפשוטה שאפשר לעבוד על הרבה אנשים חלק מהזמן, או על כמה אנשים בלבד כל הזמן. אי אפשר לעבוד על הרבה אנשים כל הזמן)
חוץ מזה קשה לי לדמיין בני נפילים שבחרו ברשע, יחד עם נפילות קסאמים, שגיא בשן, מוזיקה מזרחית והמנטאליות של הערס המצוי.
חוץ מזה מה כבר יכולים כוחות הרשע לעולל בדימונה? מילא ניו יורק או גוטהם סיטי...אבל דימונה?
באיזור של דימונה לא חסר אנשים עם כוחות על-אנושיים. קוראים להם "באבא" והם לוקחים על זה כסף. (אני אישית מאמין ביכולות האלו של חלקם, ולו מהסיבה הפשוטה שאפשר לעבוד על הרבה אנשים חלק מהזמן, או על כמה אנשים בלבד כל הזמן. אי אפשר לעבוד על הרבה אנשים כל הזמן)
חוץ מזה קשה לי לדמיין בני נפילים שבחרו ברשע, יחד עם נפילות קסאמים, שגיא בשן, מוזיקה מזרחית והמנטאליות של הערס המצוי.
חוץ מזה מה כבר יכולים כוחות הרשע לעולל בדימונה? מילא ניו יורק או גוטהם סיטי...אבל דימונה?
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אחי עד דימונה אני מבקשBooboo כתב:לא יודע מה איתכם, לי כחובב מדע בדיוני משהו לא מסתדר עם הסדרה הזאת.
חוץ מזה מה כבר יכולים כוחות הרשע לעולל בדימונה? מילא ניו יורק או גוטהם סיטי...אבל דימונה?...
אז.... בכל אופן נושא הבאבות זה באיזור נתיבות ולא דימונה רק לידיעה
הכור האטומי נמצא ליד דימונה וזו מהות הסדר אז
תתאזר בסבלנות
סדרה מצויינת
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
היום כבר יצא לי לראות דו-שיח מהסדרה נפילים מהפרומו של הסדרה - עוד אופרת סבון ישראלית (כאלו לא חסר)
אומנם הפרומו מרשים - אבל גם לשיר שלנו יש פרומים מוצלחים
דרך אגב תיק סגור באמת היתה סדרה מוצלחת - ללא תקציב בשמים
אומנם הפרומו מרשים - אבל גם לשיר שלנו יש פרומים מוצלחים
דרך אגב תיק סגור באמת היתה סדרה מוצלחת - ללא תקציב בשמים
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- oferlaor
- מנהל

תיק סגור היתה חויה אקלקטית עבורי. פשוט תענוג צרוף (ואני מאלה שהפקות ישראליות מעבר לחדשות והישראלים/ארץ נהדרת-עונה ראשונה, לא ממש מתחבר לי).
ישבתי כל דקה עם העיניים דבוקים למסך, השחקנים היו מדהימים, הרעיון מדליק, הביצוע, הליהוק, המיקום (באר שבע בגירסא טיפה שנות שבעים/אפוקליפטית), התלבושות.
מושלם. מי שלא ראה, פספס ובגדול.
אם הסדרה הזו מגיעה לקרסולי תיק סגור
ישבתי כל דקה עם העיניים דבוקים למסך, השחקנים היו מדהימים, הרעיון מדליק, הביצוע, הליהוק, המיקום (באר שבע בגירסא טיפה שנות שבעים/אפוקליפטית), התלבושות.
אם הסדרה הזו מגיעה לקרסולי תיק סגור
השגתי את כל הפרקים של תיק סגורoferlaor כתב:תיק סגור היתה חויה אקלקטית עבורי. פשוט תענוג צרוף (ואני מאלה שהפקות ישראליות מעבר לחדשות והישראלים/ארץ נהדרת-עונה ראשונה, לא ממש מתחבר לי).
אם הסדרה הזו מגיעה לקרסולי תיק סגור...
איזה סיגנון זה בכלל ,כמו מרחב ירקון?