LG Magic remote לשליטה על ממיר YES ?
שלום חברים,
רכשתי לאחרונה מסך LG 65 SK 8500, בסך הכל מרוצה מהתמורה הכוללת.
אני מנסה להשתמש ב magic remote לשליטה על ממיר יס, ראיתי סרטוני הדרכה שזה אפשרי:
https://www.lg.com/us/support/product-h ... 0539692863
הבעיה שאני לא מוצא את האפשרות של universal control בטלויזיה .
גרסת התוכנה מעודכנת, webOS 4 , מסך של יבואן רשמי ח.י .
אשמח לעזרה\רעיונות.
תודה
רכשתי לאחרונה מסך LG 65 SK 8500, בסך הכל מרוצה מהתמורה הכוללת.
אני מנסה להשתמש ב magic remote לשליטה על ממיר יס, ראיתי סרטוני הדרכה שזה אפשרי:
https://www.lg.com/us/support/product-h ... 0539692863
הבעיה שאני לא מוצא את האפשרות של universal control בטלויזיה .
גרסת התוכנה מעודכנת, webOS 4 , מסך של יבואן רשמי ח.י .
אשמח לעזרה\רעיונות.
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- NaorBenHamo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זה עובד על cec לא חושב שיס או הוט תומכים בזה, אם כן זה אמור לעבוד אוטומטי כשsimplink פעיל בהגדרות כמו עם מכשירים אחרים תומכים, אצלי זה עובד בps4 עם המיבוקס.
תודה
איפה ראית שזה עובד עם CEC?
לא ראיתי שכתוב, אבל התחושה שלי שזה עובד על IR - http://kr.eguide.lgappstv.com/manual/w1 ... ntrol.html
במקרה שלי אני רוצה לשלוט על מגבר, לא על ממיר אבל לא נראה לי שזה משנה.
איפה ראית שזה עובד עם CEC?
לא ראיתי שכתוב, אבל התחושה שלי שזה עובד על IR - http://kr.eguide.lgappstv.com/manual/w1 ... ntrol.html
במקרה שלי אני רוצה לשלוט על מגבר, לא על ממיר אבל לא נראה לי שזה משנה.
·די אבסורד. האם ח.י. נימקה למה האופציה לא הופעלה? לא נראה שאמורה להיות עם זה בעיה טכנית בישראל.oferlaor כתב:השליטה דרך השלט החכם לא הופעלה בישראל לצערי....
אך אחד לא ניסה לראות אם זה ניתן להפעלה בתפריט הטכנאים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
·זו נראית כמו החלטה של LG. בשביל לתמוך. קומית הם צריכים לדעת את כל המכשירים הפופולריים בישראל ואת הקודים שלהם.rannyz כתב:·די אבסורד. האם ח.י. נימקה למה האופציה לא הופעלה? לא נראה שאמורה להיות עם זה בעיה טכנית בישראל.......
אך אחד לא ניסה לראות אם זה ניתן להפעלה בתפריט הטכנאים?...
- NaorBenHamo
-
- חבר פעיל מאוד

@or_y
·לפי הסרטון במדריך ששלחת זה משתמש בsimplink זה בערך תוכנה לשליטה על מכשירים דרך hdmi cec. חוץ מזה השלט מגיק לא עובד על IR
·לפי הסרטון במדריך ששלחת זה משתמש בsimplink זה בערך תוכנה לשליטה על מכשירים דרך hdmi cec. חוץ מזה השלט מגיק לא עובד על IR
אני לא חושב שאתה צודק לגבי זה שהשלט לא עובד על IR. להבנתי הוא עובד על IR ועל BT. השלט הרמוני שלי (IR) כן מצליח לשלוט על הטלויזיה למעט הגלגלת.
בכל מקרה, שיניתי את ה country code לקוד של ארה״ב ואז כן הופיע לי האפשרות של השלט האוניברסלי. המגבר שיש לי לא הופיע ברשימה, אז וויתרתי על זה והחזרתי חזרה לקוד של ישראל.
אני מניח שח.י. לא מעוניינים לתמוך בלקוחות ישראלים שיתלוננו על מכשיר X או מכשיר Y שלא נתמכים ולכן לא איפשרו את הפונקציה הזאת.
בכל מקרה, שיניתי את ה country code לקוד של ארה״ב ואז כן הופיע לי האפשרות של השלט האוניברסלי. המגבר שיש לי לא הופיע ברשימה, אז וויתרתי על זה והחזרתי חזרה לקוד של ישראל.
אני מניח שח.י. לא מעוניינים לתמוך בלקוחות ישראלים שיתלוננו על מכשיר X או מכשיר Y שלא נתמכים ולכן לא איפשרו את הפונקציה הזאת.
- NaorBenHamo
-
- חבר פעיל מאוד

@or_y
·הטלוויזיה תומכת ir בלי שום קשר לשלט מגיק, גם כי יש דגמים שמגיעים בלעדיו, וגם כי בלי ir השלטים של יס והוט לא היו יכולים לשלוט על הטלוויזיה.
יש לי הרמוני גם כן, שלי 650 והוא שולט בלי בעיה כי הוא אוניברסלי וכי יש לו תמיכה במיליארד מכשירים, אין לזה שום קשר לשלט המקורי של הטלוויזיה
·הטלוויזיה תומכת ir בלי שום קשר לשלט מגיק, גם כי יש דגמים שמגיעים בלעדיו, וגם כי בלי ir השלטים של יס והוט לא היו יכולים לשלוט על הטלוויזיה.
יש לי הרמוני גם כן, שלי 650 והוא שולט בלי בעיה כי הוא אוניברסלי וכי יש לו תמיכה במיליארד מכשירים, אין לזה שום קשר לשלט המקורי של הטלוויזיה
·עד כמה זה קשה לשנות את הקוד לאחד של ארה"ב? כשדיברתי על זה עם נציג טכני של היבואן הוא אמר לי שצריך להפעיל VPN כדי שזה יעבוד. אגב, באמת מאבדים את האפליקציות הישראליות כמו סלקום טיוי וכאלה?or_y כתב:אני לא חושב שאתה צודק לגבי זה שהשלט לא עובד על IR. להבנתי הוא עובד על IR ועל BT. השלט הרמוני שלי (IR) כן מצליח לשלוט על הטלויזיה למעט הגלגלת.
אני מניח שח.י. לא מעוניינים לתמוך בלקוחות ישראלים שיתלוננו על מכשיר X או מכשיר Y שלא נתמכים ולכן לא איפשרו את הפונקציה הזאת....
סתם עוד משהו, הנציג אמר לי שאני לא הראשון שפונה אליהם לגבי הפונקציונליות הזאת ושזה לא החלטה של lg ישראל לא לתמוך בזה. הוא גם אמר לי שהם העלו את זה בצינורות לחברה העולמית לפני משהו כמו חודש ככה שיש סיכוי שייצא עדכון עם תמיכה...
עד כמה זה קשה? הכל יחסי... יש לי שלט הרמוני אז השתמשתי בו בשביל להגיע לservice menu. יש מדריכים שמסבירים איך להגיע לתפריט עם שלט הרמוני או טלפון ואפליקציה. לדעתי, עם יכולת טכנית סבירה זה אפשרי. אחרי שעברתי לקוד של ארה"ב איבדתי ערוצי עידן פלוס שהיו מוגדרים. חזרתי די מהר לישראל והייתי צריך להתקין אותם מחדש.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
טלווזיה רוכשים בשביל איכות התמונה
סטירמר - רוכשים חיצוני כדי לקבל סטרימר אמיתי, וטוב
שלט... רוכשים הרמוני! טאצ או hub או שניהם
זה מתכון מנצח לקבל הכל.
נכון זה עולה מעט יותר אבל פותר את כל הבעיות בחיים
בקיצור פנק את עצמך בהרמוני חדש וכל חייך ישתנו לטובה
זה מתכון מנצח לקבל הכל.
בקיצור פנק את עצמך בהרמוני חדש וכל חייך ישתנו לטובה
·דווקא יש לי שלט הרמוני אבל הוא זקן ומתחיל לעשות בעיות. . אבל בטלוויזיה כזאת שגם ככה שולטת על כל מכשיר שמחובר אליו אין צורך להחזיק שלט שפחות נוח לעבודה...ahersko כתב:טלווזיה רוכשים בשביל איכות התמונה
זה מתכון מנצח לקבל הכל.
בקיצור פנק את עצמך בהרמוני חדש וכל חייך ישתנו לטובה...
הדבר היחיד שהטלוויזיה לא שולטת עליו זה המגבר Denon שלי שהוא ישן מדי.
הדבר שהכי מעצבן אותי בשלט הרמוני שיש אצלי לפחות זה הדיליי המטורף, יחסית לשלט רגיל, שיש בין הזמן שלוחצים על הכפתור בשלט לבין הזמן שבו הפקודה אשכרה מתבצעת במכשיר...
אני לא מדבר על הפעלה של מכשיר ששם הדיליי הוא בגלל המכשיר עצמו. אני מדבר על דברים כמו העברת ערוצים למשל...
אצלי יש harmony touch. במכשירים החדשים זה כבר לא קיים?
אני לא מדבר על הפעלה של מכשיר ששם הדיליי הוא בגלל המכשיר עצמו. אני מדבר על דברים כמו העברת ערוצים למשל...
אצלי יש harmony touch. במכשירים החדשים זה כבר לא קיים?
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 610
- קיבל תודות: 43 פעמים
כל המוצר הזה של הרמוני דפוק מהיסוד ומחזיק מעמד רק כי אין תחליפים נורמליים אחרים.
התוכנה שלו זוועתית. אין מילים אחרות. כאילו נכתבה לפני 20 שנה.
הדיליי המטורף, חוסר היכולת לשלוט בצורה קולית דרך אלכסות/ גוגל על הפקודות (נסו לשלוט על מוצר בודד ולא אקטיביטי).
אם היה שלט שעושה את כל העבודה הזאת בצורה נורמלית הייתי הראשון להחליף, אבל לא ידוע לי על תחליף טוב יותר.
התוכנה שלו זוועתית. אין מילים אחרות. כאילו נכתבה לפני 20 שנה.
הדיליי המטורף, חוסר היכולת לשלוט בצורה קולית דרך אלכסות/ גוגל על הפקודות (נסו לשלוט על מוצר בודד ולא אקטיביטי).
אם היה שלט שעושה את כל העבודה הזאת בצורה נורמלית הייתי הראשון להחליף, אבל לא ידוע לי על תחליף טוב יותר.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני כבר 15 שנה עם הרמוני
התחלתי עם ה 880
עברתי לפני כמה שנים לטא'צ
וחיזקתי אותו עם HUB
אין לי מושג על מה אתם מדברים!
הכל עובד מצויין, כולל איקונים לילדים להחלפת ערוצים מושלמת
נכון שה HUB מעט יותר איטי אבל הוא לא מפספס ולא מוסתר לעולם כך שהפקודה "תמיד" עוברת ולא צריך HELP או תיקון כפי שקורה ברצף רגיל שלא נקלט.
התוכנה שלו מדהימה, היא מאפשרת קסטומזיציה מלא של כל גחמה ומסד הנתונים של הרמוני הוא עצום.
אין לי מניות אצלם ואני לא חבר שלהם... אבל נהנה מאודדדדדד מהמוצרים שלהם כבר הרבה שנים.
התחלתי עם ה 880
עברתי לפני כמה שנים לטא'צ
וחיזקתי אותו עם HUB
אין לי מושג על מה אתם מדברים!
הכל עובד מצויין, כולל איקונים לילדים להחלפת ערוצים מושלמת
נכון שה HUB מעט יותר איטי אבל הוא לא מפספס ולא מוסתר לעולם כך שהפקודה "תמיד" עוברת ולא צריך HELP או תיקון כפי שקורה ברצף רגיל שלא נקלט.
התוכנה שלו מדהימה, היא מאפשרת קסטומזיציה מלא של כל גחמה ומסד הנתונים של הרמוני הוא עצום.
אין לי מניות אצלם ואני לא חבר שלהם... אבל נהנה מאודדדדדד מהמוצרים שלהם כבר הרבה שנים.