יש המלצות לטלוויזיות LCD 32 עד 4000 ש"ח? ...
מה אתה לא יודע? תנחש לפחות...
הוא רוצה מסך דק וסקסי, יש לו כבר טלוויזית CRT 29 שטוחה 100 הרץ DFS של טושיבה ורואים בה לא רע בכלל (אמנם יש טיפה "טיפול" לקוי של התמונה אבל התוצאה הסופית עדיפה יותר מהשיטה הרגילה).
אגב לא ידעתי שבטווח המחירים האלה אפשר להשיג שארפ
מבחינתי שארפ ופיליפס הם מספר אחד ב-LCD ואחריהם סמסונג ו-LG .
הוא רוצה מסך דק וסקסי, יש לו כבר טלוויזית CRT 29 שטוחה 100 הרץ DFS של טושיבה ורואים בה לא רע בכלל (אמנם יש טיפה "טיפול" לקוי של התמונה אבל התוצאה הסופית עדיפה יותר מהשיטה הרגילה).
אגב לא ידעתי שבטווח המחירים האלה אפשר להשיג שארפ
בשביל צפיה בכבלים אני לא ממליץ עליה. שילך ויראה מה יש לשוק להציע ואיך זה נראה בעיניו.
אני מכיר הרבה אנשים שרצו מסך דק בגלל איך שהוא נראה ואחרי סיבוב בחנויות ויתרו על התענוג.
אני מכיר הרבה אנשים שרצו מסך דק בגלל איך שהוא נראה ואחרי סיבוב בחנויות ויתרו על התענוג.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
דיברתי איתו לפני ששלחת את התגובה שלך
הוא אמר לי שהוא ראה רק בחנות אחת את ה-LG וממרחק הצפייה (3 ומשהו מטר) זה נראה לו בסדר אבל מקרוב זה לא נראה טוב בכלל, אבל זה מתאים לו בגדול והוא רוצה את זה בעיקר ליופי, לראות סרטים במסך רחב ופלייסטיישן, אמנם 60-70 אחוז מהזמן הוא צופה בכבלים אבל כל העניין הזה שווה לו בשביל ה-30-40 אחוז שלו לשימושים האחרים..
שמע בטווח המחירים האלה אין לו הרבה אפשרויות, אני אנסה לשכנע אותו ללכת בכיוון השארפ כי נראה לי שהוא יותר טוב מה-LG אבל אני לא בטוח לגמרי אז אני אנסה לברר קצת עליו ולמצוא משהו באיזור איפה להשוות למרות שלדעתי בטווח המחיר שלו לא ממש שווה לטרוח ולחפש.
שמע בטווח המחירים האלה אין לו הרבה אפשרויות, אני אנסה לשכנע אותו ללכת בכיוון השארפ כי נראה לי שהוא יותר טוב מה-LG אבל אני לא בטוח לגמרי אז אני אנסה לברר קצת עליו ולמצוא משהו באיזור איפה להשוות למרות שלדעתי בטווח המחיר שלו לא ממש שווה לטרוח ולחפש.