יש המלצות לטלוויזיות LCD 32 עד 4000 ש"ח? ...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

חבר שלי רוצה לקנות, הוא דיי ננעל על ה-LG שנמכר בזאפ ב-3600 (בגלל השם ובגלל העיצוב).

יש המלצות למסכים ששווה ללכת לראות או שחבל על הזמן ובטווח המחירים האלה עדיף ללכת על נתונים יבשים ופירמה טובה וזהו (כמו למשל ה-LG)?

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

לך על שארפ SA1 ב4500 אני השגתי אותה לאח שלי

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

לי יש את ה-LG ואני די מרוצה ממנה אבל אני לא ממש רואה טלויזיה אלא DVD/HD/XBOX360.
מה הצרכים שלכם?
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

הצרכים שלו זה בעיקר כבלים, נגיד משהו כמו 70% וכל השאר זה פלייסטיישן 2 ונראה לי שזה כולל גם DVD לעיתים רחוקות.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אז ההמלצה שלי היא שיקנה CRT. למה לקנות LCD בשביל לראות כבלים?

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

מה אתה לא יודע? תנחש לפחות...
הוא רוצה מסך דק וסקסי, יש לו כבר טלוויזית CRT 29 שטוחה 100 הרץ DFS של טושיבה ורואים בה לא רע בכלל (אמנם יש טיפה "טיפול" לקוי של התמונה אבל התוצאה הסופית עדיפה יותר מהשיטה הרגילה).

אגב לא ידעתי שבטווח המחירים האלה אפשר להשיג שארפ :wink: מבחינתי שארפ ופיליפס הם מספר אחד ב-LCD ואחריהם סמסונג ו-LG .

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

בשביל צפיה בכבלים אני לא ממליץ עליה. שילך ויראה מה יש לשוק להציע ואיך זה נראה בעיניו.
אני מכיר הרבה אנשים שרצו מסך דק בגלל איך שהוא נראה ואחרי סיבוב בחנויות ויתרו על התענוג.

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

דיברתי איתו לפני ששלחת את התגובה שלך :) הוא אמר לי שהוא ראה רק בחנות אחת את ה-LG וממרחק הצפייה (3 ומשהו מטר) זה נראה לו בסדר אבל מקרוב זה לא נראה טוב בכלל, אבל זה מתאים לו בגדול והוא רוצה את זה בעיקר ליופי, לראות סרטים במסך רחב ופלייסטיישן, אמנם 60-70 אחוז מהזמן הוא צופה בכבלים אבל כל העניין הזה שווה לו בשביל ה-30-40 אחוז שלו לשימושים האחרים..

שמע בטווח המחירים האלה אין לו הרבה אפשרויות, אני אנסה לשכנע אותו ללכת בכיוון השארפ כי נראה לי שהוא יותר טוב מה-LG אבל אני לא בטוח לגמרי אז אני אנסה לברר קצת עליו ולמצוא משהו באיזור איפה להשוות למרות שלדעתי בטווח המחיר שלו לא ממש שווה לטרוח ולחפש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”