סטרימר או מחשב אינטל נוק התלבטות9
היי חברים
ידידה שלי מעונינת לצפות בנטפליקס במסך טלוויזיה שלה יש לה מסך של פנסוניק לא smart , אולי גם אפשרות להתקנה של קודי אין לה מערכת קולנוע לא רמקולים ולא רסיבר.
מתלבט מה להציע לה סטרימר כמו שיאומי או כרום קאסט או אולי מחשב מיני של אינטל נוק פשוט.
תקציב לא ממש מוגבל ואני מניח עד 1500 מקסימום.
לפי מיטב הבנתי סטרימר יש בעיות של עדכון גרסה ואחרי כמה זמן לא ניתן לעשות כלום ישר לפח האם זה נכון ?
דבר נוסף מה רצוי יותר כרום קאסט או שיאומי סטרימר בהנחה ואני ילך על סטרימר ?
דבר אחרון האם עדיף ורצוי לקחת אינטל נוק לצרכים האלה בהנחה שיש תקציב עד 1500 ניתן חהשיג נוק בסיסי חדש במחיר טוב באילת ksp
תודה אשמח לפירוט
ידידה שלי מעונינת לצפות בנטפליקס במסך טלוויזיה שלה יש לה מסך של פנסוניק לא smart , אולי גם אפשרות להתקנה של קודי אין לה מערכת קולנוע לא רמקולים ולא רסיבר.
מתלבט מה להציע לה סטרימר כמו שיאומי או כרום קאסט או אולי מחשב מיני של אינטל נוק פשוט.
תקציב לא ממש מוגבל ואני מניח עד 1500 מקסימום.
לפי מיטב הבנתי סטרימר יש בעיות של עדכון גרסה ואחרי כמה זמן לא ניתן לעשות כלום ישר לפח האם זה נכון ?
דבר נוסף מה רצוי יותר כרום קאסט או שיאומי סטרימר בהנחה ואני ילך על סטרימר ?
דבר אחרון האם עדיף ורצוי לקחת אינטל נוק לצרכים האלה בהנחה שיש תקציב עד 1500 ניתן חהשיג נוק בסיסי חדש במחיר טוב באילת ksp
תודה אשמח לפירוט
@TheBolero
·יש לה SmartTV אז היא יכולה להתקין אפליקציה של netflix לא?
אם לא, אז זה: https://www.roku.com/en-gb/products
יעשה יופי של עבודה אין צורך במחשב רק בשביל Netflix
·יש לה SmartTV אז היא יכולה להתקין אפליקציה של netflix לא?
אם לא, אז זה: https://www.roku.com/en-gb/products
יעשה יופי של עבודה אין צורך במחשב רק בשביל Netflix
תודה על תגובות מהירות.
אין לה סמארט ורציתי לדעת האם השיאומי יש לו חיבור רשת קווי כי זה עדיף למיטב ידעתי אין לו ?
ברור לי שזהממחשב וזה סטרימר אבל רציתי לדעת בהנחה שהיא רוצה נטפליקס וקודי אופציה גם ועוד דברים כמו יוטיוב לא משהו יותר מזה .מה יתן לה נוחות שימוש בנטפפליקס וקודי סטרימר שמדליקים וישר נכנסים לתפריט ויש גם שלט או מחשב מיני נוק שיש צריך גם שלט וגם לנהל את מערכת ההפעלה ??
אין לה סמארט ורציתי לדעת האם השיאומי יש לו חיבור רשת קווי כי זה עדיף למיטב ידעתי אין לו ?
ברור לי שזהממחשב וזה סטרימר אבל רציתי לדעת בהנחה שהיא רוצה נטפליקס וקודי אופציה גם ועוד דברים כמו יוטיוב לא משהו יותר מזה .מה יתן לה נוחות שימוש בנטפפליקס וקודי סטרימר שמדליקים וישר נכנסים לתפריט ויש גם שלט או מחשב מיני נוק שיש צריך גם שלט וגם לנהל את מערכת ההפעלה ??
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
למרות שאני איש של HTPC, לדעתי ה NUC פחות יתאים- מצריך התקנות/התעסקות ומודיפיקציות. בנוסף, לפי דבריך, היא לא צריכה סאונד מיוחד, כך שה XIAOMI יכול בהחלט להתאים. לדגם החדש (S) יש גם כפתור יעודי לנטפליקס בשלט, כך שזה יהיה מאוד קל לתפעול. קודי היא תוכל להתקין מהפלייסטור.