מאיפה אתם קונים משחקים?
יש שלושה מקורות עיקריים בהם אני מזמין:
base, amazon, ps store
כאשר ל-ps store כדאי שהיה משתמש אירופאי ואמריקאי, כך שיהיה אפשר לקנות בהכי זול את המשחק שאתה רוצה, כאשר בחנות אחת יכול להיות סייל עליו, בזמן שבשניה יהיה מבצע יותר זעיר או לא קיים בכלל.
אז בגדול ברגע שיש משחק שאני מחפש, אני בודק בכל המקומות האלה, ומזמין איפה שיוצא הכי זול.
base, amazon, ps store
כאשר ל-ps store כדאי שהיה משתמש אירופאי ואמריקאי, כך שיהיה אפשר לקנות בהכי זול את המשחק שאתה רוצה, כאשר בחנות אחת יכול להיות סייל עליו, בזמן שבשניה יהיה מבצע יותר זעיר או לא קיים בכלל.
אז בגדול ברגע שיש משחק שאני מחפש, אני בודק בכל המקומות האלה, ומזמין איפה שיוצא הכי זול.
תודה.
מספר שאלות, זה חדש לי פשוט..
איך אני נרשם ל PS STORE?
צריך לחבר את ה PS4 לרשת ולהירשם דרך ה PS או אפשר במחשב רגיל?
רכישת משחקים ב PS STORE זה עותק דיגיטלי?
איך מוודאים שהמשתמש שאני נרשם אליו זה אמריקאי או אירופאי? זה בתשלום?
איך אני נרשם ל PS STORE?
איך מוודאים שהמשתמש שאני נרשם אליו זה אמריקאי או אירופאי? זה בתשלום?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·אתה יכול ורצוי לעשות זאת דרך המחשב, במקום ההתעסקות הרבה עם השלט.jepe כתב:תודה.
איך אני נרשם ל PS STORE?
איך מוודאים שהמשתמש שאני נרשם אליו זה אמריקאי או אירופאי? זה בתשלום?...
כנס לפלייסטיישן דוט קום, שם אתה עושה רישום ראשוני. (בוחר יוזר, מגדיר סיסמה, מגדיר כתובת)
אם תגדיר כתובת פיקטיבית בארה"ב, המשתמש יהיה אמריקאי.
אם תגדיר כתובת באנגליה, המשתמש יהיה אנגלי.
אם יש לך שתי תיבות מייל, תעשה שני משתמשים.
לאחר מכן את שניהם תגדיר במכשיר, ואת שניהם להגדיר כ PRIMARY.
מאותו רגע, רק לבחור עם איזה אתה רוצה לשחק קבוע, רק אחד מהם שיהיה עם כל השמירות, השני יהיה ליופי בלבד, לצורך רכישת משחקים בלבד.
ב PS STORE זה דיגיטלי, קונים עם גיפט קארד.
בהצלחה.
חשוב רק לציין משהו חשוב בנוגע לכל עניין ה-Regions.
לכל משחק בלי קשר אם זה עותק פיזי או דיגיטלי, יש גרסואת עבור כל Region (אמריקאי, אירופאי, אסיאתי וכו...), ובמקרה ואתה מחליט לקנות DLC לאותו משחק, ה-DLC שאתה קונה בהכרח חייב להיות תואם מבחינת Region לאותו משחק שרכשת.
סתם כדוגמא. רכשתי משחק מסויים עם Region אמריקאי, לאחר מכן רכשתי DLC עבורו בחנות בריטית, בגלל החוסר ההתאמה הזו לא יכולתי להנות מאותו ה-DLC ששילמתי עליו, למרות שעל הנייר היה לי את המשחק הבסייסי.
ואני מדגיש שוב, זה לא משנה אם רכשת עותק ופיזי או דיגיטלי, במקרה הזה היה לי עותק פיזי של המשחק.
לכל משחק בלי קשר אם זה עותק פיזי או דיגיטלי, יש גרסואת עבור כל Region (אמריקאי, אירופאי, אסיאתי וכו...), ובמקרה ואתה מחליט לקנות DLC לאותו משחק, ה-DLC שאתה קונה בהכרח חייב להיות תואם מבחינת Region לאותו משחק שרכשת.
סתם כדוגמא. רכשתי משחק מסויים עם Region אמריקאי, לאחר מכן רכשתי DLC עבורו בחנות בריטית, בגלל החוסר ההתאמה הזו לא יכולתי להנות מאותו ה-DLC ששילמתי עליו, למרות שעל הנייר היה לי את המשחק הבסייסי.
ואני מדגיש שוב, זה לא משנה אם רכשת עותק ופיזי או דיגיטלי, במקרה הזה היה לי עותק פיזי של המשחק.
נערך לאחרונה על ידי serg90 ב 05/12/2018 14:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
נכון, אתה יכול לשחק על PS4 שקנית בארץ משחק שרכשת גם ביפן או בארה"ב, זה לא משנה כלום מלבד DLC ושמירות במשחקים עצמם. כלומר אם התחלת לשחק על משתמש אמריקאי משחק מסויים, ביצעת שמירה, ואז עברת למשתמש אירופאי (או ההפך), פתאום כל השמירות שלך "יעלמו", כשבפועל הם לעולם לא היו קיימות מלכתחילה, וגם אין לך דרך לעביר אותם למשתמש אחר כי שוב, אין תאימות בשמירות.