חיבור מחשב נייד לLCD
יש לי מחשב נייד של HP עם נתונים טובים ואני רוצה לחבר אותו למסך עם יציאת VGA ׁ( לפי המפרט תומך בWXGA) וזאת ע"מ לראות סרטים עם קבצי MKV ,
הבעיה היא שחיברתי את המחשב אבל ראיתי על חצי מסך שיחקתי עם ההגדרות וזה לא עזר , מישהו יודע אם צריך תוכנה נוספת או לשנות הגדרות , מבשק את עזרתכם בבקשה
חג שמח לכולם
הבעיה היא שחיברתי את המחשב אבל ראיתי על חצי מסך שיחקתי עם ההגדרות וזה לא עזר , מישהו יודע אם צריך תוכנה נוספת או לשנות הגדרות , מבשק את עזרתכם בבקשה
חג שמח לכולם
אתה צריך לחבר לכניסה של המסך ולא ליציאה שלו, אחרת לא תראה כלום.
האם יש לך את חוברת ההוראות של המסך? הרבה מסכים לא תומכים בכל הרזולוציות כאשר הם מחוברים ב-VGA (מפתיע אבל ככה זה). שווה לבדוק איזה רזולוציות המסך תומך, או לנסות רזולוציה נמוכה (1024x768 ואפילו פחות).
האם יש לך את חוברת ההוראות של המסך? הרבה מסכים לא תומכים בכל הרזולוציות כאשר הם מחוברים ב-VGA (מפתיע אבל ככה זה). שווה לבדוק איזה רזולוציות המסך תומך, או לנסות רזולוציה נמוכה (1024x768 ואפילו פחות).
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5346
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
מב זה חצי מסך?big27 כתב:יש לי מחשב נייד של HP עם נתונים טובים ואני רוצה לחבר אותו למסך עם יציאת VGA ׁ( לפי המפרט תומך בWXGA) וזאת ע"מ לראות סרטים עם קבצי MKV ,
חג שמח לכולם...
אתה מדבר על letterbox - פסים שחורים מעל ומטה?
תוודא שאתה ברזולוציה של המסך.
כיצד נראה ה- desktop?
מה לגבי סרטים רגילים - AVI?
תבדוק עם zoom player ותשחק עם ה- aspect ratio (לחצן R).
תודה על העזרה , אני אנסה את ZOOM PLAYER , אבל העניין הוא אחר , את השולחן עבודה אני רואה בחצי מסך כמו שאמרת עם גבולות במסך ניסיתי אם כמה נגנים , השאלה אם הנגן הזה הוא מיוחד
נראה לי שזה באמת letterbox , אשמח אם יש רעיון נוסף שאפשר לבדוק
תודה
נראה לי שזה באמת letterbox , אשמח אם יש רעיון נוסף שאפשר לבדוק
תודה
תתקין powerstrip זו תוכנה שמאפשרת הגדרות מתקדמות יותר של כרטיס המסך.
תבחר רזולוציה של 720P\60hz ואתה מסודר. - (בהנחה שאתה רוצה לראות סרטים ולא להשתמש ב lcd כמסך מחשב)
(האפשרות הטובה יותר זה לנסות להגיע לרזולוציה הטיבעית של המסך 1366x768 , רוב הסיכויים שה lcd שלך לא ידע לקבל רזולוציה כזאת )
תבחר רזולוציה של 720P\60hz ואתה מסודר. - (בהנחה שאתה רוצה לראות סרטים ולא להשתמש ב lcd כמסך מחשב)
(האפשרות הטובה יותר זה לנסות להגיע לרזולוציה הטיבעית של המסך 1366x768 , רוב הסיכויים שה lcd שלך לא ידע לקבל רזולוציה כזאת )