אשמח להתייעצות דחופה לפני החזרת ציוד לחנות
שלום רב,
אתחיל מכך שאני דיי בור בנושא והחלטתי ללכת לחנות מקצועית עבור הכוונה.
רכשתי אתמול שלושה מוצרים אשר המלצו לי בחנות
סאב - Cabasse santorin 17 - במחיר של 1890 ש"ח
סנטר - Q Acoustics concept center - במחיר של 1350 ש"ח
זוג רמקולים לווינים - Q Acoustics 7000LRI במחיר של 1390 ש"ח (בתור רמקולים אחוריים, השלמה לCanton 509 קדמיים).
בניגוד לאופי שלי שבדרך כלל אני חופר לעומק לפני שאני מבצע רכישה כזאת או אחרת במקרה זה הלכתי לחנות ופשוט זרמתי עם אנשי המקצוע.
שהגעתי הבייתה התחלתי לחקור והתחלתי להיות מוטרד מכך שכמעט ואין אינפורמציה ברשת על מוצרים אלו, בטח ובטח לא בארצנו, למעשה לא מצאתי עוד מישהו שמוכר מוצרים אלו.
מה שכן הצלחתי לדוג ברשת רק גרם לי לחשוש עוד יותר, החל מכך שהמוצרים כמעט לא נמכרים היום בשום מקום בעולם, מוצרים ישנים וחוסר ביקורות משווע.
אגב, לגבי הסנטר זה משהו שלא היה בתכנון והומלץ לי בחום בחנות בטענה שזה אחד המרכיבים העיקריים במערכת, משיטוט וקריאה שאני עושה כעת זה נראה שזה ממש לא המצב ואשמח להבין האם עדיף לנצל את התקציב לרכישת סאב איכותי יותר.
נכון לרגע זה אני מתכנן לגשת לחנות מחר ולהחזיר את המוצרים אך הייתי שמח לשמוע חוות דעת של המומחים מה יש להם לומר בנושא.
אודה לתגובות מהירות מפאת הזמן של החזרת הציוד.
תודה מראש,
גיל.
אתחיל מכך שאני דיי בור בנושא והחלטתי ללכת לחנות מקצועית עבור הכוונה.
רכשתי אתמול שלושה מוצרים אשר המלצו לי בחנות
סאב - Cabasse santorin 17 - במחיר של 1890 ש"ח
סנטר - Q Acoustics concept center - במחיר של 1350 ש"ח
זוג רמקולים לווינים - Q Acoustics 7000LRI במחיר של 1390 ש"ח (בתור רמקולים אחוריים, השלמה לCanton 509 קדמיים).
בניגוד לאופי שלי שבדרך כלל אני חופר לעומק לפני שאני מבצע רכישה כזאת או אחרת במקרה זה הלכתי לחנות ופשוט זרמתי עם אנשי המקצוע.
שהגעתי הבייתה התחלתי לחקור והתחלתי להיות מוטרד מכך שכמעט ואין אינפורמציה ברשת על מוצרים אלו, בטח ובטח לא בארצנו, למעשה לא מצאתי עוד מישהו שמוכר מוצרים אלו.
מה שכן הצלחתי לדוג ברשת רק גרם לי לחשוש עוד יותר, החל מכך שהמוצרים כמעט לא נמכרים היום בשום מקום בעולם, מוצרים ישנים וחוסר ביקורות משווע.
אגב, לגבי הסנטר זה משהו שלא היה בתכנון והומלץ לי בחום בחנות בטענה שזה אחד המרכיבים העיקריים במערכת, משיטוט וקריאה שאני עושה כעת זה נראה שזה ממש לא המצב ואשמח להבין האם עדיף לנצל את התקציב לרכישת סאב איכותי יותר.
נכון לרגע זה אני מתכנן לגשת לחנות מחר ולהחזיר את המוצרים אך הייתי שמח לשמוע חוות דעת של המומחים מה יש להם לומר בנושא.
אודה לתגובות מהירות מפאת הזמן של החזרת הציוד.
תודה מראש,
גיל.
נערך לאחרונה על ידי Gucci ב 03/12/2018 21:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
Q Acoustics היא חברה בריטית מאוד מוכרת, כנ"ל Cabasse מצרפת.
אם הם טובים או לא, זה רק אתה יכול להחליט.
הקנטון שיש לך מעולים, אך לא הייתי משדך אותם ל-Q Acoustics.
חתימת הצליל שונה לחלוטין.
אם הם טובים או לא, זה רק אתה יכול להחליט.
הקנטון שיש לך מעולים, אך לא הייתי משדך אותם ל-Q Acoustics.
חתימת הצליל שונה לחלוטין.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7408
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
קודם כול אם היית בור ולא מבין לא היית נכנס לחנות וקונה את הקיו אקוסטיק היית קונה פירלס או דום עכשיו לדעתי תשאיר אותם ותחזיר את הסאב מה שמתאים לך זה אם בא לך על svs סדרת 1000 זה גם מה שsvs מראה שמתאים לך לרמקולים שקנית .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
הוא כתב הפוך (ונכון).עופרפולק כתב:האחוריים שלך קנטון ? וקדימה קיו ?...
אחוריים Q וקדמיים קנטון...
- Amir64
-
- גורו

Gucci,
לדעתי הסנטר לא הכי מתאים עם הקדמיים שלך.
הוא פחות טוב בכל פרמטר מהקדמיים, ואם אתה לא שם סנטר ברמה של הקדמיים, אולי עדיף בלעדיו.
גם הסאב הוא די צעצוע.
אם היה לך סט לוויניים אולי היה הגיוני לבחור בו,
אבל עם קדמיים כמו שלך, לא בטוח שהוא מועיל כל כך.
לדעתי הסנטר לא הכי מתאים עם הקדמיים שלך.
הוא פחות טוב בכל פרמטר מהקדמיים, ואם אתה לא שם סנטר ברמה של הקדמיים, אולי עדיף בלעדיו.
גם הסאב הוא די צעצוע.
אם היה לך סט לוויניים אולי היה הגיוני לבחור בו,
אבל עם קדמיים כמו שלך, לא בטוח שהוא מועיל כל כך.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
נראה לי שאני יודע איזה חנות מדובר,חנות מאוד רצינית ושירות מעולה! אל תתבייש,לך לשם שוב,הם מקסימים,תגיד כל מה שעל ליבך,בטוח שתקבל שירות ותשובות מספקות ביותר.
כיף חיים.
- Amir64
-
- גורו

Q7000 יותר טובים, לדעתי.Gucci כתב:מה דעתך לגבי ה קיו 7000 בתור אחוריים? ובהשוואה ל Canton Plus MX. 3?
ובכלל האם יש לך לויינים אחרים שאתה ממליץ?...
(על הנייר, לא שמעתי את הקנטון).
לא כל כך מתעניין בלוויניים, אז קשה לי להמליץ.
לי יש סוראונדים מוראל SP2.
לא ממש בחרתי אותם (פסלתי אותם כמערכת 5.1 שלמה),
קיבלתי מחיר טוב עליהם כשקניתי את רמקולי הקו הקדמי של מוראל (שדי גמרו לי את התקציב
לא שמעתי את ה7000 כרמקולים ראשיים, ולא ביחד עם המוראלים, אבל נדמה לי שה- 7000 יותר טובים מה- SP2.