"מספר פריט לא תקין" באתר דואר ישראל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
שלגון פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #1 

הזמנתי כמה דברים מסין (אלי, איביי) וקיבלתי מספרי מעקב. אני רואה באתרים זרים שהם כבר עלו על הטיסה לישראל לפני שלושה שבועות. עכשיו, או שהם עושים תדלוק אוירי ברצף כבר כמה שבועות, מה שלא סביר, או שהחבילות בארץ. אני יודע שדואר ישראל לא מצטיינים במעקב אחרי חבילות. בד"כ החבילה מופיעה רק כאשר היא מוכנה לאיסוף בסניף. אבל הפעם יש לי 3 חבילות שבמקום ההודעה שהחבילה לא ידועה (לא זוכא את הניסוח המדויק) אני מקבל הודעה "מספר פריט לא תקין."
לגבי שתיים מהחבילות, אני בכלל לא יכול להזין את הקוד, יש בו יותר ספרות ואותיות מהרגיל.

מכירים את התופעה הספציפית הזאת? יש סיכוי שאני אקבל SMS לבוא לאסוף אותה או שאני צריך מיוזמתי ללכת לדואר עם הקוד ולבקש שיחפשו על המדפים שלהם?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

יש לעלי כל מיני מספרים פנימיים שאפשר לעקוב עד שיוצא מסין
וזה לא דואר רשום אמיתי

אתה אמור לקבל סמס לאסוף

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #3 

המספר לא תקין כי המוכרים הסינים לא מספקים מספרי מעקב בינלאומיים. הם נותנים מספר שעוקב אחרי החבילה עד הרגע שהיא יוצאת מסין, לא מעבר לזה. במקרה הזה הדואר באמת לא אשם.
אלעד

DorS1234
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

אני מתאר לעצמי שמדובר במספר מעקב ארוך שמתחיל ב-LP.
אם זה המקרה, והחבילה כבר עזבה את סין, אפשר להשתמש באתר הזה: http://tracking.directlink.com/multiple ... lient2.php

מקלידים את מספר המעקב הארוך בשדה Order Number ומבצעים חיפוש.
מספר המעקב הסטנדרטי של דואר ישראל יופיע בשדה Item Number.

שלגון פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

@DorS1234
·
לא עזר, ניסיתי. הם לא מתחילים ב- LP.

על שתי חבילות מאיביי עשיתי טעות של מתחילים ונתתי מספר טלפון קווי בבית במקום נייד. זה חשבון ישן שלא השתמשתי בו המון זמן ולא שמתי לב בזמן ההזמנה. מה לעשות עם אלה?

DorS1234
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #6 

@שלגון
·אין לי מושג. מצטער.

osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1308
נתן תודות: 259 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #7 

@שלגון
·

אתה יכול ללכת לדואר (או אולי צ'ט, שווה לנסות) ולבקש שיוציאו לך פירוט של כל החבילות שנשלחו למספר טלפון הקווי. יש להם את המידע הזה.

שלגון פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

עברתי עכשיו בדואר. ז"א, בחנות המחשבים שממנה אוספים דברי דואר. זה היה על הדרך. בקיצור, מכיוון שזה קוד מעקב לא חוקי, הם מחליפים את הקוד באיזשהוא קוד פנימי של הדואר. אם אף אחד לא בא לאסוף את דבר הדואר שבוע הם שולחים הודעה בכתב. בדואר. וכמובן כמו שאני מגיע הביתה בתיבה מחכה לי הודעה כזו. סוף טוב הכל טוב.
מה שמרגיז, זה שעד לא מזמן האיסוף היה בחנות סלולר די מעבר לכביש. עכשיו זאת חנות מחשבים קילומטר מהבית. אם בדואר ימשיכו ככה, עוד קצת אני אצטרך לקחת בחשבון עלות נסיעה באוטובוס הלוך וחזור לנקודת האיסוף כחלק מדמי המשלוח.

תודה לכל מי שענה וניסה לעזור.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”