"מספר פריט לא תקין" באתר דואר ישראל
הזמנתי כמה דברים מסין (אלי, איביי) וקיבלתי מספרי מעקב. אני רואה באתרים זרים שהם כבר עלו על הטיסה לישראל לפני שלושה שבועות. עכשיו, או שהם עושים תדלוק אוירי ברצף כבר כמה שבועות, מה שלא סביר, או שהחבילות בארץ. אני יודע שדואר ישראל לא מצטיינים במעקב אחרי חבילות. בד"כ החבילה מופיעה רק כאשר היא מוכנה לאיסוף בסניף. אבל הפעם יש לי 3 חבילות שבמקום ההודעה שהחבילה לא ידועה (לא זוכא את הניסוח המדויק) אני מקבל הודעה "מספר פריט לא תקין."
לגבי שתיים מהחבילות, אני בכלל לא יכול להזין את הקוד, יש בו יותר ספרות ואותיות מהרגיל.
מכירים את התופעה הספציפית הזאת? יש סיכוי שאני אקבל SMS לבוא לאסוף אותה או שאני צריך מיוזמתי ללכת לדואר עם הקוד ולבקש שיחפשו על המדפים שלהם?
לגבי שתיים מהחבילות, אני בכלל לא יכול להזין את הקוד, יש בו יותר ספרות ואותיות מהרגיל.
מכירים את התופעה הספציפית הזאת? יש סיכוי שאני אקבל SMS לבוא לאסוף אותה או שאני צריך מיוזמתי ללכת לדואר עם הקוד ולבקש שיחפשו על המדפים שלהם?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
אני מתאר לעצמי שמדובר במספר מעקב ארוך שמתחיל ב-LP.
אם זה המקרה, והחבילה כבר עזבה את סין, אפשר להשתמש באתר הזה: http://tracking.directlink.com/multiple ... lient2.php
מקלידים את מספר המעקב הארוך בשדה Order Number ומבצעים חיפוש.
מספר המעקב הסטנדרטי של דואר ישראל יופיע בשדה Item Number.
אם זה המקרה, והחבילה כבר עזבה את סין, אפשר להשתמש באתר הזה: http://tracking.directlink.com/multiple ... lient2.php
מקלידים את מספר המעקב הארוך בשדה Order Number ומבצעים חיפוש.
מספר המעקב הסטנדרטי של דואר ישראל יופיע בשדה Item Number.
@DorS1234
·
לא עזר, ניסיתי. הם לא מתחילים ב- LP.
על שתי חבילות מאיביי עשיתי טעות של מתחילים ונתתי מספר טלפון קווי בבית במקום נייד. זה חשבון ישן שלא השתמשתי בו המון זמן ולא שמתי לב בזמן ההזמנה. מה לעשות עם אלה?
·
לא עזר, ניסיתי. הם לא מתחילים ב- LP.
על שתי חבילות מאיביי עשיתי טעות של מתחילים ונתתי מספר טלפון קווי בבית במקום נייד. זה חשבון ישן שלא השתמשתי בו המון זמן ולא שמתי לב בזמן ההזמנה. מה לעשות עם אלה?
עברתי עכשיו בדואר. ז"א, בחנות המחשבים שממנה אוספים דברי דואר. זה היה על הדרך. בקיצור, מכיוון שזה קוד מעקב לא חוקי, הם מחליפים את הקוד באיזשהוא קוד פנימי של הדואר. אם אף אחד לא בא לאסוף את דבר הדואר שבוע הם שולחים הודעה בכתב. בדואר. וכמובן כמו שאני מגיע הביתה בתיבה מחכה לי הודעה כזו. סוף טוב הכל טוב.
מה שמרגיז, זה שעד לא מזמן האיסוף היה בחנות סלולר די מעבר לכביש. עכשיו זאת חנות מחשבים קילומטר מהבית. אם בדואר ימשיכו ככה, עוד קצת אני אצטרך לקחת בחשבון עלות נסיעה באוטובוס הלוך וחזור לנקודת האיסוף כחלק מדמי המשלוח.
תודה לכל מי שענה וניסה לעזור.
מה שמרגיז, זה שעד לא מזמן האיסוף היה בחנות סלולר די מעבר לכביש. עכשיו זאת חנות מחשבים קילומטר מהבית. אם בדואר ימשיכו ככה, עוד קצת אני אצטרך לקחת בחשבון עלות נסיעה באוטובוס הלוך וחזור לנקודת האיסוף כחלק מדמי המשלוח.
תודה לכל מי שענה וניסה לעזור.