מדוע יבואן פרללי (מ. ברוכים) מסיר מספרים סריאלים מהמצורים שלו?
שלום
חבר רכש רסיבר דנון X1400H ובקש עזרה ממני לחבר. שמתי לב שהיכן שהיה אמור להיות מס סריאלי בגב המכשיר, יש מבדקה שרשום אחריו מ. ברוכים. מתחתיה אכן הייתה מדבקה שהוסרה!
נזכרתי שגם אשתי רכשה שואב ג'ייסון שלהם, והלכתי לבדוק. גם שם אותו הסיפור.
משהו מבין למה? מה הם מנסים להסתיר מהצרכן? המוצרים לא חדשים?
חבר רכש רסיבר דנון X1400H ובקש עזרה ממני לחבר. שמתי לב שהיכן שהיה אמור להיות מס סריאלי בגב המכשיר, יש מבדקה שרשום אחריו מ. ברוכים. מתחתיה אכן הייתה מדבקה שהוסרה!
נזכרתי שגם אשתי רכשה שואב ג'ייסון שלהם, והלכתי לבדוק. גם שם אותו הסיפור.
משהו מבין למה? מה הם מנסים להסתיר מהצרכן? המוצרים לא חדשים?
·ilane כתב:אני מעריך שכדי להסתיר מהיצרן מי הספק שלהם...
אתה מתכוון בכדי שהיצרן לא יגלה שהמוצר שלו נמכר ע"י יבואן לא מאושר? נשמע הגיוני, רק שהחשש שלי הוא שהוא אולי מנסה גם להסתיר מכירה של מוצר REFURBISHED שתמיד מקבל מספר סיריאלי שונה ממוצר חדש... הבעיה היא שאם הלקוח רוצה לבצע רישום של המוצר באתר היצרן, אין לו דרך, כי האתר מבקש מספר סיריאלי...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
במקרה של שואבי דייסון זה בוודאות כדי להסתיר את המקור. לפני כמה שנים התקלקל לי שואב והתקשרתי לדייסון ישראל והדבר הראשון שהם ביקשו לפני ששאלו בכלל מה הבעיה היה לבקש את המספר הסידורי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
להסתיר מי מוכר ליבואן המקביל את הסחורה.
כדי שהמוכר לא ייפגע מהיצרן.
כדי שהמוכר לא ייפגע מהיצרן.
·jtk כתב:אולי אפשר לראות במסכי התפריטים של המכשיר?
אגב, צריך את זה גם כדי להוריד עדכוני תוכנה מהאתר (לא צריך בעדכון ישיר מהמכשיר)....
הקטע הזה לא ממש ברור אצל דנון. בכל שאר החברות הקובץ הוא ג'נרי למכשיר ולא לפי מס' סריאלי. מעניין אם רסיבר יסכים לקבל קובץ עדכון שהורד עי מספר סיריאלי של רסיבר אחר...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אין קשר למוצר refurbished. כשמוצר מסיים את פס הייצור ומקבל מספר סיריאלי, זה מספר קבוע. גם כשהמוצר חדש, וגם כשהוא משומש וחוזר לקופסא כ- refurbished .BARBIE כתב:·......
אתה מתכוון בכדי שהיצרן לא יגלה שהמוצר שלו נמכר ע"י יבואן לא מאושר? נשמע הגיוני, רק שהחשש שלי הוא שהוא אולי מנסה גם להסתיר מכירה של מוצר REFURBISHED שתמיד מקבל מספר סיריאלי שונה ממוצר חדש... הבעיה היא שאם הלקוח רוצה לבצע רישום של המוצר באתר היצרן, אין לו דרך, כי האתר מבקש מספר סיריאלי......
יבואן מקביל שעושה זאת, עושה זאת אך ורק כדי להסתיר את המקור שמוכר לו את הסחורה.