TP-LINK W9980 - האם הגיעה העת לשדרג? (תשתית HOT)
היי,
ברשותי ראוטר TP-LINK W9980, אותו רכשתי במסגרת המעבר לשוק הסיטונאי לפני שלוש שנים.
מאז עברתי מספר ספקיות, ובשנה האחרונה עם פרטנר. עכשיו החלטתי לעבור לבאנדל של הוט (תשתית 200 + ספק הוטנט),
ולאור כל מה שקראתי כאן, אני תוהה אם הראוטר הנוכחי שלי מספק, או שמא עליי להחליפו.
ככל שנדרש להחליף, הבנתי שההמלצה היא בין Netgear R7000 ל-TPLINK Archer C7
האם יש הבדל מהותי ביניהם? הראוטר של Netgear לא נמכר בארץ, מה שמצריך טיפה יותר מאמץ (רכישה מחו"ל), ולכן שאלתי.
תודה מראש!
ברשותי ראוטר TP-LINK W9980, אותו רכשתי במסגרת המעבר לשוק הסיטונאי לפני שלוש שנים.
מאז עברתי מספר ספקיות, ובשנה האחרונה עם פרטנר. עכשיו החלטתי לעבור לבאנדל של הוט (תשתית 200 + ספק הוטנט),
ולאור כל מה שקראתי כאן, אני תוהה אם הראוטר הנוכחי שלי מספק, או שמא עליי להחליפו.
האם יש הבדל מהותי ביניהם? הראוטר של Netgear לא נמכר בארץ, מה שמצריך טיפה יותר מאמץ (רכישה מחו"ל), ולכן שאלתי.
תודה מראש!
@kingi555
·
איזה צרכים יש לך שה-9980 לא מספק?
באופן כללי יש עוד הרבה אופציות בנוסף לאלה שציינת (אישית אני הכי פחות מתלהב מ-netgear ו-tplink). יש הרבה שירשורים בפורום בנושא, כגון:
https://www.hometheater.co.il/vt308769.html
אם זה לא יותר מידי דחוף לך הייתי מחכה לפחות למבצע ממש אטרקטיבי על ראוטר רלוונטי מאמזון כלשהו (אמזון בטוח אפשר להחזיר אם זה נתקע במכס). או אפילו הייתי מחכה לתוך 2019 לראות מה קורה עם הרפורמה המדוברת של משרד התקשורת.
·
איזה צרכים יש לך שה-9980 לא מספק?
באופן כללי יש עוד הרבה אופציות בנוסף לאלה שציינת (אישית אני הכי פחות מתלהב מ-netgear ו-tplink). יש הרבה שירשורים בפורום בנושא, כגון:
https://www.hometheater.co.il/vt308769.html
אם זה לא יותר מידי דחוף לך הייתי מחכה לפחות למבצע ממש אטרקטיבי על ראוטר רלוונטי מאמזון כלשהו (אמזון בטוח אפשר להחזיר אם זה נתקע במכס). או אפילו הייתי מחכה לתוך 2019 לראות מה קורה עם הרפורמה המדוברת של משרד התקשורת.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ה-9980 הוא ראוטר+מודם DSL, הוא מיועד לחיבור של בזק, לא הוט. כעיקרון יש לו אפשרות לנטרל את המודם ולהפוך אותו לראוטר רגיל אבל מנסיון הוא לא סוחב טוב במצב הזה. ניסיתי אותו ככה כשהתחברתי לאנלימיטד, יומיים אח"כ כבר החלפתי אותו - ספציפית ל-C7, עובד נהדר.kingi555 כתב:היי,
תודה מראש!...
שמור את ה-9980 בצד כי תמיד יש סיכוי לעבור גם חזרה.