היי,
אני מחובר כיום ל YES, כולל VOD ו MULTIROOM.
לאחרונה גילינו את נפלאות נטפליקס ולא ממש רואים יותר צורך ב YES.
הדבר היחיד שנרצה להשאיר זה היכולת לראות את הערוצים הישראלים (11, 12,13,14) (כולל יכולת הקלטה!).
איזה פתרון לדעתכם יכול להתאים לי?
- חבילה מינמלית כלשהי של הוט / פרטנר / סלקום שתאפשר לי לראות את הערוצים האלו ב LIVE כולל יכולת הקלטה וצפייה בכמה חדרים בבית
- מקלט עידן פלוס מקליט? והאם קיים כזה מהו "נורמלי" ואמין שאני לא אסבול ממנו מבעיות קליטה / הפרעות שיחזירו אותי לשנות ה 80?
- רעיון אחר?
תודה לעונים
צפייה והקלטה של ערוצים ישראליים - תחליף ל YES/ HOT וכו'
כולם ממליצים על נטפליקס ועוד איזה שירות שתבחר מבין סלקום פרטנר וסטינג
אני כנראה הולך על פרטנר ונטפליק.
פרטנר נותנים להקליט עד שבועיים אחורה וכל מה שנלווה לזה (לי גם קורץ שנה מתנה ערוצי הספורט באיכות גבוהה לא כולל צ׳רלטון מן הסתם)
אני כנראה הולך על פרטנר ונטפליק.
פרטנר נותנים להקליט עד שבועיים אחורה וכל מה שנלווה לזה (לי גם קורץ שנה מתנה ערוצי הספורט באיכות גבוהה לא כולל צ׳רלטון מן הסתם)
@yaronlis
·
אני פשוט צורך הרבה ספורט ויש גם קצת לילדים ויש את היכולת הקלטה שבועיים אחורה ושליטה על שידור חי
וגם להקליט בסלון ולהמשיך לראות בחדר שינה
אבל אם כל זה לא מדבר אלייך אז קח ממיר עידן פלוס HD רובם מקליטים על דיסק און קי חיצוני אבל זה לא חלק כמו להקליט באחת מספקיות הטלוויזיה
·
אני פשוט צורך הרבה ספורט ויש גם קצת לילדים ויש את היכולת הקלטה שבועיים אחורה ושליטה על שידור חי
וגם להקליט בסלון ולהמשיך לראות בחדר שינה
אבל אם כל זה לא מדבר אלייך אז קח ממיר עידן פלוס HD רובם מקליטים על דיסק און קי חיצוני אבל זה לא חלק כמו להקליט באחת מספקיות הטלוויזיה