@Gozalitos
·אני אספר לך על החוויות שלי עם בגברות ואתה תחליט בעצמך אם זה שווה חקירה נוספת מצידך. רק דע לך שאני ממליץ רק על מוצרים שיש לי או שעברו דרכי ושאני קונה דברים יקרים.
הDAC/AMP
הקטן הטוב ביותר ששמעתי: ללא ספק היה ה
Apogee Groove (נדמה לי שיש מישהו שמוכר אחד כזה בלוחות). מתאים מאוד לאוזניות של סנהייזר מסדרת 600/650/6XX. אל תתן לממדים הקטנים לבלבל אותך. מדובר במוצר משובח מחברה הידועה מאוד בתחום האודיו המקצועי. יתרון: קטן מאוד, בנוי כמו טנק, איכות שמע מעולה גם עם אוזניות קשות להגברה. חיסרון: לא זול, מתחבר רק ב USB ל PC או Mac. לא מתחבר בכלל לטלפונים למרות המראה הנייד שלו.
ה DAC/AMP הטוב ביותר ששמעתי. מדובר ב
Violectric HPA V281. יתרון: יניע כל אוזניה שהומצאה אי פעם וימצה ממנה את המקסימום. חיסרון: יקר בטירוף.
ה DAC/AMP המעניין ביותר ששמעתי: ה
Cavalli CTH + Grace Design DAC. מדובר למעשה בשני מכשירים באותו מארז. מתכנן המגברים Alex Cavalli מכר את זכויות על המגבר לחברת Massdrop המייצרים אותו משולב עם DAC טוב של Grace Design. יתרון: לא יקר מידי ונותן תמורה מעולה למחיר. חיסרון: זמין רק דרך Massdrop, ה DAC תומך רק עד 96/24. יש גם דגם טרנזיסטורי לחלוטין אם אתה לא אוהב מנורות ותכנון היברידי ה- Cavalli Liquid Carbon + DAC
ה DAC/AMP הקטן השולחני הקטן ביותר: ה
Schiit Fulla. נשמע לא רע כל עוד הציפיות לא גבוהות מידי. סה"כ מדובר בדגם רמת כניסה שעולה פחות מ 100$. יתרון: חביב מאוד ומגובה ע"י חברה ידועה עם מוניטין של שירות לקוחות טוב. חיסרון: ייתכן מאוד ותזדקק לאותו שירות לקוחות.
ישנם כמובן עוד המון דגמים מאוד זולים מחברות כמו SMSL או Topping, אבל לי לא יצא לשמוע אותם אף פעם. מדובר בחברות סיניות ושמעתי שיש חוסר עקיבות גבוה מבחינת בקרת איכות אבל בגדול הם נותנים תמורה מעולה למחיר.