שאלה. האם כדאי להזמין התקנה או להתקין לבד?
שלום .
בבקשה עזרה.
קניתי LCD 32 אינטש.
המוכר אמר לי שאני יכול לקבל מתקן לתלייה 2 מצבים (הטייה מעלה ומטה) ב 200 ש"ח והתקנה של טכנאי בבית ב200 ש"ח . סה"כ התקנה + מתקן 390 ש"ח.
האם כדאי לשלם על ההתקנה (מתקן חייב לקנות בכל מקרה המחיר אולי קצת פחות) או שזה לא מסובך וניתן לעשות זאת לבד?
(כשהם מתקינים האחריות עליהם)
תודה מראש.
בבקשה עזרה.
קניתי LCD 32 אינטש.
המוכר אמר לי שאני יכול לקבל מתקן לתלייה 2 מצבים (הטייה מעלה ומטה) ב 200 ש"ח והתקנה של טכנאי בבית ב200 ש"ח . סה"כ התקנה + מתקן 390 ש"ח.
האם כדאי לשלם על ההתקנה (מתקן חייב לקנות בכל מקרה המחיר אולי קצת פחות) או שזה לא מסובך וניתן לעשות זאת לבד?
(כשהם מתקינים האחריות עליהם)
תודה מראש.
אני חושב ש190 ש"ח של התקנה+אחריות תחסוך לך הרבה כאב ראש. לאחר מכן, אם תהיה בעיה, הם יוכלו להשתמש בטענה שלא היית זהיר בזמן ההתקנה.
חוץ מזה, יש לך נסיון בלקדוח? אתה צריך לדעת להתקין את המתקן בצורה יציבה בקיר. כעקרון זה בכלל לא מסובך, אבל נסיון לא יזיק בלוודא שקדחת כמו שצריך, לא שכחת דיבלים... שטויות בסגנון. המסך הוא לא קל, אז מן הסתם זה חשוב.
חוץ מזה, יש לך נסיון בלקדוח? אתה צריך לדעת להתקין את המתקן בצורה יציבה בקיר. כעקרון זה בכלל לא מסובך, אבל נסיון לא יזיק בלוודא שקדחת כמו שצריך, לא שכחת דיבלים... שטויות בסגנון. המסך הוא לא קל, אז מן הסתם זה חשוב.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אם יש לך את הכלים המתאימים, מקדחה נורמלית ומקדחים 5/6 ו- 10 מ"מ והקידוח לא זר לך אזי אני ממליץ (לא רק ממליץ, אנו עשינו זאת) שתתקין את זה לבד.
א. זה יחסוך כמה שקלים
ב. יש כאלה שאוהבים את זה
אבל אם אתה לא בטוח בעצמך ומעדיף שקט נפשי אז לך על המתקין...
אם בזמנו תלינו 27 אינץ' CRT על מגש וזה החזיק 10 שנים עד ה LCD, לא רק החזיק - בקושי הצלחנו לנתק את המתקן מהקיר !!!
אזי לא רואה כאן שום בעיה....
בכל אופן תתחדש
א. זה יחסוך כמה שקלים
ב. יש כאלה שאוהבים את זה
אבל אם אתה לא בטוח בעצמך ומעדיף שקט נפשי אז לך על המתקין...
אם בזמנו תלינו 27 אינץ' CRT על מגש וזה החזיק 10 שנים עד ה LCD, לא רק החזיק - בקושי הצלחנו לנתק את המתקן מהקיר !!!
אזי לא רואה כאן שום בעיה....
בכל אופן תתחדש
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אצלי תלויה CRT 29 אינץ של סוני
זה כמו לתלות טנק
דוח לתוך קיר ומשם לארון (חלק אחורי)
אני חושב שמי ששואל, לא מרגיש בטוח
מעבר לסכנה למסך עצמו
כל התליות האלו הן שכנת נפשות למי שנמצא בסביבת המכשיר
ילדים וכו,
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ראית מה ש-SAM22 כתב?
אם היית בטוח בעצמך אז לא היית שואל.
אני ממש לא מבין את ההתלבטות שלך. קנית מוצר באלפי שקלים אז עכשיו תתחיל לחסוך בהתקנה (אפילו לא 200 ש"ח) שרק יכולה לסבך אותך ולסכן את האחריות?
נו באמת...
Giliboy
אני ממש לא מבין את ההתלבטות שלך. קנית מוצר באלפי שקלים אז עכשיו תתחיל לחסוך בהתקנה (אפילו לא 200 ש"ח) שרק יכולה לסבך אותך ולסכן את האחריות?
נו באמת...
Giliboy
...
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
גם אני קראתי למתקינים עבור X כסף זה שווה שאם יהיו בעיות שלא יטענו שזה בגלל התקנה לא נכונה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
בלי מכות!!Giliboy כתב:ראית מה ש-SAM22 כתב?
נו באמת...![]()
Giliboy...
מגיע לבנאדם להתלבט
בשביל זה אנחנו כאן
תודה לכם על התגובות.
תיראו אין לי ידיים שמאליות ואני יודע לקדוח ( התקנתי בבית זרוע לCRT לי ולאחותי ) כך שהמקדח לא זר לי.
אבל אחרי שקראתי מה שכתבתם על האחריות וכו' וכדי שהם לא יתנערו מאחריות .
החלטתי לשלם על התקנה להיות רגוע. אבל לפעמים זה מעצבן אותך לראות ששילמת סתם עבור עבודה של 10 דקות.
(ד"א אני תולה את ה LCD בגובה כך שהמתקין יודע בדיוק באיזה גובה צריך בשביל צפייה טובה).
תיראו אין לי ידיים שמאליות ואני יודע לקדוח ( התקנתי בבית זרוע לCRT לי ולאחותי ) כך שהמקדח לא זר לי.
אבל אחרי שקראתי מה שכתבתם על האחריות וכו' וכדי שהם לא יתנערו מאחריות .
החלטתי לשלם על התקנה להיות רגוע. אבל לפעמים זה מעצבן אותך לראות ששילמת סתם עבור עבודה של 10 דקות.
(ד"א אני תולה את ה LCD בגובה כך שהמתקין יודע בדיוק באיזה גובה צריך בשביל צפייה טובה).