סטינג TV על MI BOX 3
הי,
יש לי מיבוקס 3 עם אוראו
הדרך היחידה לא ניתן לצאת מאפליקצית סטינג היא דרך קפיצה למסך הבית (המסך העגול בשלט) מה שאומר שהאפליקציה ממשיכה לרוץ ברקע.
אם המכשיר עובר למצב שינה כשהאפליקציה רצה (פעילה או ברקע) אז כשאני מדליקה שוב את הסטרימק ונכנסת לסטינג הוא לא נותן לראות תכניות אלא רק את הכותרות (יש אייקון של סרט או ערוץ, אבל אם נכנסים אליהם רואים רק מסך שחור). התקנה חדשה של סטינג TV לא פתרה את זה.
1. האם יש למישהו פתרון?
2. האם יש המלצות על אפליקציית TASK KILLER שתעזור להרוג אצ סטינג בצורה נוחה במקום לטייל כל פעם מחדש דרך הגדרות=>יישומים=>מציאת סטינג=>אלץ עצירה
תודה
יש לי מיבוקס 3 עם אוראו
הדרך היחידה לא ניתן לצאת מאפליקצית סטינג היא דרך קפיצה למסך הבית (המסך העגול בשלט) מה שאומר שהאפליקציה ממשיכה לרוץ ברקע.
אם המכשיר עובר למצב שינה כשהאפליקציה רצה (פעילה או ברקע) אז כשאני מדליקה שוב את הסטרימק ונכנסת לסטינג הוא לא נותן לראות תכניות אלא רק את הכותרות (יש אייקון של סרט או ערוץ, אבל אם נכנסים אליהם רואים רק מסך שחור). התקנה חדשה של סטינג TV לא פתרה את זה.
1. האם יש למישהו פתרון?
2. האם יש המלצות על אפליקציית TASK KILLER שתעזור להרוג אצ סטינג בצורה נוחה במקום לטייל כל פעם מחדש דרך הגדרות=>יישומים=>מציאת סטינג=>אלץ עצירה
תודה
אותה בעייה בדיוק גם לי.
התמיכה שלהם לא מכירים בזה כבאג כי זה לא משתחזר אצלם...
דרך מעט יותר מהירה לסגור את סטינג - לחיצה על כפתור אפליקציות בשלט. בחירת סטינג (שמתי את סטינג ראשון ) לחיצה ארוכה על כפתור בית בשלט. בחירת info ואז force stop. ובסוף open להרצה מחדש
הם כנראה מנסים להחזיר לקוחות ליס...
התמיכה שלהם לא מכירים בזה כבאג כי זה לא משתחזר אצלם...
דרך מעט יותר מהירה לסגור את סטינג - לחיצה על כפתור אפליקציות בשלט. בחירת סטינג (שמתי את סטינג ראשון ) לחיצה ארוכה על כפתור בית בשלט. בחירת info ואז force stop. ובסוף open להרצה מחדש
הם כנראה מנסים להחזיר לקוחות ליס...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש פה 2 בעיות שונות:
הבעיה של מסך שחור התחילה בימים האחרונים - לדעתי אחרי עדכון גרסא שלהם
הבעיה של חוסר אפשרות לצאת בצורה מסודרת מהאפליקציה תמיד היתה וכן מעצבנת אבל ברגע שיפתרו את הבעיה החדשה אז זה פחות יפריע כי ניתן יהיה תמיד לחזור לאפליקציה והיא תעבוד בצורה תקינה (לפחות כך זה היה מאז ומתמיד)
הבעיה של מסך שחור התחילה בימים האחרונים - לדעתי אחרי עדכון גרסא שלהם
הבעיה של חוסר אפשרות לצאת בצורה מסודרת מהאפליקציה תמיד היתה וכן מעצבנת אבל ברגע שיפתרו את הבעיה החדשה אז זה פחות יפריע כי ניתן יהיה תמיד לחזור לאפליקציה והיא תעבוד בצורה תקינה (לפחות כך זה היה מאז ומתמיד)
- oris74
- חבר במועדון HT

אגב זה לא קשור למכשיר המיבוקס - קורה לי גם בשילד. זו בעיה באפליקציה שלהם על אנדרואיד TV
- oris74
- חבר במועדון HT

זה בדיוק המקרים שבהם אני מרגיש למה אני משלם הרבה פחות ממה ששילמתי ביס.. כל הדברים הקטנים האלו שפוגעים בחווית השימוש (ויש עוד דוגמאות כמו שפתאום באמצע צפייה בתוכנית מוקלטת או מהענן היא פתאום מפסיקה ומתחילה מחדש)
זה לא קורה הרבה ואני לא מתחרט שעברתי אליהם אבל זה ההבדל במחיר - לא יעזור, מה שעולה פחות בהרבה מקרים שווה פחות
זה לא קורה הרבה ואני לא מתחרט שעברתי אליהם אבל זה ההבדל במחיר - לא יעזור, מה שעולה פחות בהרבה מקרים שווה פחות
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
זה לא קריטי תמיד אפשר לחזור גירסה אחורה, הנקודה שזה באג די קריטי ומוזר שלא זיהו אותו.
"לא יעזור, מה שעולה פחות בהרבה מקרים שווה פחות" לא מסכים עם האימרה הזו.
"לא יעזור, מה שעולה פחות בהרבה מקרים שווה פחות" לא מסכים עם האימרה הזו.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
@oris74
המחיר של יס בשמיים לא בגלל האיכות המופלאה אלא בגלל שהם היו דואופול יחד עם הווט, ולא ממש מורידים מחירים כדי להמשיך לחלוב בינתיים את הפראיירים שנשארים (את מי שרוצה לחסוך הם צדים עם סטינג).
ובוא נראה... סלקום+נטפליקס+מסלול הסדרות של סטינג+ מדי פעם לזגזג למסלול הסרטים של סטינג עדיין עולה לי הרבה פחות ממה שעלה לי יס. תגיד לי אם נראה לך שזה נותן פחות.
וגם אם הייתי רוצה לשלם, הממירים של יס לא בדיוק הריצו נטפליקס. ובשביל להקליט סרט בסלון ולהמשיך לראות בחדר שינה הייתי צריכה להוסיף כסף. וגם עבור VOD.
התקלות הן מחלות ילדות. עוד כמה זמן הכל יעבוד חלק.
-----
תיקון - ערוצים גרוזיניים קיבלתי ב- YES אפילו בלי לבקש. לוקחת את הדברים שלי בחזרה, באמת נתנו יותר.
המחיר של יס בשמיים לא בגלל האיכות המופלאה אלא בגלל שהם היו דואופול יחד עם הווט, ולא ממש מורידים מחירים כדי להמשיך לחלוב בינתיים את הפראיירים שנשארים (את מי שרוצה לחסוך הם צדים עם סטינג).
ובוא נראה... סלקום+נטפליקס+מסלול הסדרות של סטינג+ מדי פעם לזגזג למסלול הסרטים של סטינג עדיין עולה לי הרבה פחות ממה שעלה לי יס. תגיד לי אם נראה לך שזה נותן פחות.
וגם אם הייתי רוצה לשלם, הממירים של יס לא בדיוק הריצו נטפליקס. ובשביל להקליט סרט בסלון ולהמשיך לראות בחדר שינה הייתי צריכה להוסיף כסף. וגם עבור VOD.
התקלות הן מחלות ילדות. עוד כמה זמן הכל יעבוד חלק.
-----
תיקון - ערוצים גרוזיניים קיבלתי ב- YES אפילו בלי לבקש. לוקחת את הדברים שלי בחזרה, באמת נתנו יותר.
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
פתרון אפשרי:
תפעילו developer mode:
http://corochann.com/how-to-enable-deve ... v-216.html
אחר כך ב developer settings, תשנו את האופציה שאומרת משהו כמו: kill every activity as soon as I leave it
לא זוכר בדיוק את השם.
ואז רק אפליקציה אחת תרוץ כל פעם.
וגם כל אפליקציה ככה תרוץ הרבה יותר חלק כי כל הזיכרון יהיה פנוי.
תפעילו developer mode:
http://corochann.com/how-to-enable-deve ... v-216.html
אחר כך ב developer settings, תשנו את האופציה שאומרת משהו כמו: kill every activity as soon as I leave it
לא זוכר בדיוק את השם.
ואז רק אפליקציה אחת תרוץ כל פעם.
וגם כל אפליקציה ככה תרוץ הרבה יותר חלק כי כל הזיכרון יהיה פנוי.
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/
- oris74
- חבר במועדון HT

לא עוזר...nirzon כתב:פניתי לתמיכה של סטינג (אני גם חווה את הבעיה הזו).
הם ביקשו ממני להסיר את האפליקציה ולהתקין אותה מחדש, ולדווח להם באם זה עזר...
בזבזתי עכשיו 10 דקות על הפרוצדורה הזו כי אחרי שהתקנתי מחדש ועשיתי לוגאין קיבלתי הודעה שחרגתי ממכסת המכשירים והייתי צריך להיכנס לחשבון שלי במחשב ולהסיר מכשיר אחד..
כמו שציינתי - זה בדיוק סוג המקרים שבהם אתה מבין למה אתה משלם מעט על השירות ואיפה קיצצו עלויות... מאד מתסכל ואני לא מקבל את זה שאלו חבלי לידה - תקופת החסד עברה מזמן.
כרגע הפתרון היחיד שעוזר (חוץ מאתחול המכשיר) זה לאלץ עצירה של האפליקציה אחרי שיוצאים ממנה
- oris74
- חבר במועדון HT

הייתי איתם בצ'אט. הבעיה ידועה ובטיפול. אין צפי מתי...
אני גם עם ה MI BOX 3 עם סטינג, נטפליקס וסלקום.
כשאני מסיים לצפות באחת האפליקציות אני לוחץ על מסך בית הכפתור העגול.
מי אמר שהאפליקציה ממשיכה לרוץ ? לא שומעים כלום.
הבעיה היחידה שאני חווה קשורה למי בוקס שכשמכבים אותו עם השלט הוא לא תמיד רוצה להידלק.
לכן החלטתי לפני כיבוי המסך לעבור למסך הבית בשיומי ולהשאיר אותו דלוק שיעבור לשומר מסך.....
כשאני מסיים לצפות באחת האפליקציות אני לוחץ על מסך בית הכפתור העגול.
מי אמר שהאפליקציה ממשיכה לרוץ ? לא שומעים כלום.
הבעיה היחידה שאני חווה קשורה למי בוקס שכשמכבים אותו עם השלט הוא לא תמיד רוצה להידלק.
לכן החלטתי לפני כיבוי המסך לעבור למסך הבית בשיומי ולהשאיר אותו דלוק שיעבור לשומר מסך.....