אוי אוי למי שקיבלתי ממנו שירות - אכזבה !
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
שלום לחברים ,
ראשית איני יודע אם זהו השרשור המתאים לפורום זה ... אם לא --> נא להעבירו למקום הוא שייך.
דבר שני מעניין אישי ומאידולוגיה שלי לא אפרסם את שמו של נותן השירות .
שלישית סורי על התכתובת הארוכה ...אך כך אני פורק את זעמיי על נותן שירות מחנות מתמחה בארצנו הקטנטונת !
אז לא לשאול / לבדוק אותי / לחקור אותי כי לא אציין את שם החנות .
ב 7/10 ביצעתי הזמנה מחנות מתמחה על במה קידמית של POLK AUDIO מסידרת RTI A5 + סנטר CSI A6.
נציג המכירה ציין כי אספקה תהיה ב 9/10 וכי יש מלאי זמין. ושולם בכרטיס אשראי.
אחריי 10 דקות מצלצל נציג המכירה וטוען כי הסנטר יסופק רק בעוד שבועיים.
העיקר לקחת פרטי תשלום כדיי לתפוס אותי ! ! לא ייחסתי לכך חשיבות - החלטתי להמתין ...
ולאסוף את הקידמיים ב תאריך המובטח .
ביום האיסוף של הקידמיים אני מברר מה עם האספקה וקבלתי דחייה של יומיים נוספים . התחילו לתרץ את הנושא : תשמע יש בעייה עם הספק ...יש בעייה עם היבואן ....יש מלאי ....אין מלאי.... צריך ללכת ליבואן ...בלה בלה בלה בלה....כלומר ב 11/10 . אכלתי את הלוקשים והחלטתי להמתין יומיים נוספים . בשיחה שיזמתי ביום איסוף התברר כי הקידמיים מוכנים לאיסוף .- נאספו הקידמיים ! ברוך השם .
חלפו להם השבועיים ואני רוצה לאסוף את הסנטר כמובטח .
יצרתי קשר עם החנות המתמחה והתברר כי חלה טעות ויש מחסור אצל היבואן ויש להזמין מחול ויש להמתין חודש כלומר 13/11 דרשתי סנטר חילופי מתצוגה עד שיגיע אליי הסנטר המיוחל .
נענתי בשלילה לגבי אותו דגם מתצוגה , אך הוצע לי מדגמים אחרים .
סרבתי , התחלתי לצעוק ולרתוח ולהתעצבןןןןן
הנושא הגיע למנהל החנות שיצר איתי קשר טלפוני ב 23/10 וציינתי כי אני מעוניין לבטל את העיסקה על הסנטר ואזמין מחול (זול משמעותי ב 600 שקל עד אליי תוך 3 שבועות .(נחסוך מיכם את הבלה בלה בלה) המנהל שדאג (בלשון המעטה) לפיתרון הבא :
"תשמע הצלחתי להשיג לך סנטר חדש לחלוטין , סנטר בתול , מאיזה חנות / יבואן (לא יודע מה קישקש)
תבוא תיקח .
יאמר לזכותו - באמת ! וציין כי אם אחליט מסיבה כל שהיא שאיני מעוניין באותו הסנטר אקח אותו לתצוגה בביתי עד שיגיע חדש שיקח חודש הסכמתי להצעה האדיבה ....תודה אדון מנהל חנות !
הגעתי לחנות ואז הוא אומר : הוא חדש לחלוטין אתה רואה.
הכל היה סגור - היו פגמים חיצוניים על האריזה כמו חירור של עפרון על האריזה ו קרע קטנטן...
לא דיבר אליי .
ביקשתי לפתוח ולשמוע אותו . הכל היה סגור ועטוף - כמו חדש .
אמרתי לו תודה רבה וזזתי לדרכי לבית
טרם יציאתי להחנות אני מקבל מתנה קטנה על עוגמת הנפש (סרט לדים כמו ה AMBILITE) תוך שהוא מציין נשמח אם תתן פידבק חיובי עלינו כמה מילים טובות . אמרתי בטח ! וזזתי ...
הגעתי לבית (עזבו מה אישתי אמרה על המפלצת הזו - נשאיר לפעם אחרת) והחלטתי להיסתכל יותר לעומק.
הפכתי את האריזה ומסתבר שיש דבל סרט . משמע הדבר : שמוצר זה היה אצל מישהוא והחזיר אותו .
מייד צלצלתי ואמרתי שמוצר זה אינו חדש ושיזמין לי סנטר - עד אז אשאר איתו עד שאקבל את החדש שלי .
ב 30/10 צלצלתי כדי לשמוע אם דברים זזו ... אולי יצא משלוח אווירי ובכלל להתעדכן אם ההזמנה התקדמה.
נאמר לי שאמרנו לך חודש ... החלטתי לא להציק - אמרו חודש סבבה חודש .... (נותרו עוד שלש שבועות)
ב 24/11 היום הגדול הגיע - החודש הנוסף חלף לו והסנטר שלי אמור להיות שם (אמור)...
וכך נאמר לי : תשמע הייתה בעייה עם היבואן היה ככה היה בלאגן ושוב סאגה ושוב טרילוגיה ושוב סיפורי סבתא ושוב סיפורי אלף לילה ולילה.... המנהל ציין כי היבואן מוציא משלוח אווירי ספיישל בשבילי והסנטר יהיה כאן עוד שבועיים.
קבל ממני מתנה של סאונד בר יוקרתי אמרתי לא מעוניין הוא אמר לי שהוא יתן לי מערכת בידורית אמרתי לא מעוניין.
אמרתי לו כך : זהו מוצר יד שניה אני לוקח אותו ב 30 % פחות - רוצה ? הוא ציין כי לא ניתן וכי המצב בלתי אפשרי !
חלאס !!! ממני לא עושים צחוק
דרשתי לבטל את ההזמנה ולקבל את הכסף על הסנטר בלבד .
ציינתי לפניו שהוא מודע להשלכות שיהיו לכך , רמזתי לו שאני איתם סיימתי !
הגעתי למחרת והחזרתי לו את הסנטר עטוף וארוז כפי שקיבלתי אותו .... אה וצירפתי אליו בחזרה את המתנה המיוחדת שהוא מסר לי ...
הגעתי לבית והזמנתי סנטר מחול ב 600 שקל פחות .
רכשתי ממנו לפני שנה מגבר דנון - האמת ....אני ממש חושש שהוא עשה עליי את הקומבינה הזו .
אני מקווה שאמאזון תגיע כבר לישראל ותעשה פה בית ספר לחנויות בפרט וליבואנים בכלל.
אני סיימתי לרכוש מוצרים אצל אותו נותן שירות זה (אני מקווה שהוא קורא את זה - שיידע שהפסיד לקוח )
להמתין חודשיים לסנטר ....
O.M.G
ולמי שלא הבין : אם הייתי ממתין עוד אז הזמנת סנטר לארץ מהיבואן תסתכם ב 2.5 חודשים במקרה הטוב!!!
ראשית איני יודע אם זהו השרשור המתאים לפורום זה ... אם לא --> נא להעבירו למקום הוא שייך.
דבר שני מעניין אישי ומאידולוגיה שלי לא אפרסם את שמו של נותן השירות .
שלישית סורי על התכתובת הארוכה ...אך כך אני פורק את זעמיי על נותן שירות מחנות מתמחה בארצנו הקטנטונת !
אז לא לשאול / לבדוק אותי / לחקור אותי כי לא אציין את שם החנות .
ב 7/10 ביצעתי הזמנה מחנות מתמחה על במה קידמית של POLK AUDIO מסידרת RTI A5 + סנטר CSI A6.
נציג המכירה ציין כי אספקה תהיה ב 9/10 וכי יש מלאי זמין. ושולם בכרטיס אשראי.
אחריי 10 דקות מצלצל נציג המכירה וטוען כי הסנטר יסופק רק בעוד שבועיים.
העיקר לקחת פרטי תשלום כדיי לתפוס אותי ! ! לא ייחסתי לכך חשיבות - החלטתי להמתין ...
ולאסוף את הקידמיים ב תאריך המובטח .
ביום האיסוף של הקידמיים אני מברר מה עם האספקה וקבלתי דחייה של יומיים נוספים . התחילו לתרץ את הנושא : תשמע יש בעייה עם הספק ...יש בעייה עם היבואן ....יש מלאי ....אין מלאי.... צריך ללכת ליבואן ...בלה בלה בלה בלה....כלומר ב 11/10 . אכלתי את הלוקשים והחלטתי להמתין יומיים נוספים . בשיחה שיזמתי ביום איסוף התברר כי הקידמיים מוכנים לאיסוף .- נאספו הקידמיים ! ברוך השם .
חלפו להם השבועיים ואני רוצה לאסוף את הסנטר כמובטח .
יצרתי קשר עם החנות המתמחה והתברר כי חלה טעות ויש מחסור אצל היבואן ויש להזמין מחול ויש להמתין חודש כלומר 13/11 דרשתי סנטר חילופי מתצוגה עד שיגיע אליי הסנטר המיוחל .
נענתי בשלילה לגבי אותו דגם מתצוגה , אך הוצע לי מדגמים אחרים .
סרבתי , התחלתי לצעוק ולרתוח ולהתעצבןןןןן
הנושא הגיע למנהל החנות שיצר איתי קשר טלפוני ב 23/10 וציינתי כי אני מעוניין לבטל את העיסקה על הסנטר ואזמין מחול (זול משמעותי ב 600 שקל עד אליי תוך 3 שבועות .(נחסוך מיכם את הבלה בלה בלה) המנהל שדאג (בלשון המעטה) לפיתרון הבא :
"תשמע הצלחתי להשיג לך סנטר חדש לחלוטין , סנטר בתול , מאיזה חנות / יבואן (לא יודע מה קישקש)
תבוא תיקח .
יאמר לזכותו - באמת ! וציין כי אם אחליט מסיבה כל שהיא שאיני מעוניין באותו הסנטר אקח אותו לתצוגה בביתי עד שיגיע חדש שיקח חודש הסכמתי להצעה האדיבה ....תודה אדון מנהל חנות !
הגעתי לחנות ואז הוא אומר : הוא חדש לחלוטין אתה רואה.
הכל היה סגור - היו פגמים חיצוניים על האריזה כמו חירור של עפרון על האריזה ו קרע קטנטן...
לא דיבר אליי .
ביקשתי לפתוח ולשמוע אותו . הכל היה סגור ועטוף - כמו חדש .
אמרתי לו תודה רבה וזזתי לדרכי לבית
טרם יציאתי להחנות אני מקבל מתנה קטנה על עוגמת הנפש (סרט לדים כמו ה AMBILITE) תוך שהוא מציין נשמח אם תתן פידבק חיובי עלינו כמה מילים טובות . אמרתי בטח ! וזזתי ...
הגעתי לבית (עזבו מה אישתי אמרה על המפלצת הזו - נשאיר לפעם אחרת) והחלטתי להיסתכל יותר לעומק.
הפכתי את האריזה ומסתבר שיש דבל סרט . משמע הדבר : שמוצר זה היה אצל מישהוא והחזיר אותו .
מייד צלצלתי ואמרתי שמוצר זה אינו חדש ושיזמין לי סנטר - עד אז אשאר איתו עד שאקבל את החדש שלי .
ב 30/10 צלצלתי כדי לשמוע אם דברים זזו ... אולי יצא משלוח אווירי ובכלל להתעדכן אם ההזמנה התקדמה.
נאמר לי שאמרנו לך חודש ... החלטתי לא להציק - אמרו חודש סבבה חודש .... (נותרו עוד שלש שבועות)
ב 24/11 היום הגדול הגיע - החודש הנוסף חלף לו והסנטר שלי אמור להיות שם (אמור)...
וכך נאמר לי : תשמע הייתה בעייה עם היבואן היה ככה היה בלאגן ושוב סאגה ושוב טרילוגיה ושוב סיפורי סבתא ושוב סיפורי אלף לילה ולילה.... המנהל ציין כי היבואן מוציא משלוח אווירי ספיישל בשבילי והסנטר יהיה כאן עוד שבועיים.
קבל ממני מתנה של סאונד בר יוקרתי אמרתי לא מעוניין הוא אמר לי שהוא יתן לי מערכת בידורית אמרתי לא מעוניין.
אמרתי לו כך : זהו מוצר יד שניה אני לוקח אותו ב 30 % פחות - רוצה ? הוא ציין כי לא ניתן וכי המצב בלתי אפשרי !
חלאס !!! ממני לא עושים צחוק
דרשתי לבטל את ההזמנה ולקבל את הכסף על הסנטר בלבד .
ציינתי לפניו שהוא מודע להשלכות שיהיו לכך , רמזתי לו שאני איתם סיימתי !
הגעתי למחרת והחזרתי לו את הסנטר עטוף וארוז כפי שקיבלתי אותו .... אה וצירפתי אליו בחזרה את המתנה המיוחדת שהוא מסר לי ...
הגעתי לבית והזמנתי סנטר מחול ב 600 שקל פחות .
רכשתי ממנו לפני שנה מגבר דנון - האמת ....אני ממש חושש שהוא עשה עליי את הקומבינה הזו .
אני מקווה שאמאזון תגיע כבר לישראל ותעשה פה בית ספר לחנויות בפרט וליבואנים בכלל.
אני סיימתי לרכוש מוצרים אצל אותו נותן שירות זה (אני מקווה שהוא קורא את זה - שיידע שהפסיד לקוח )
להמתין חודשיים לסנטר ....
O.M.G
ולמי שלא הבין : אם הייתי ממתין עוד אז הזמנת סנטר לארץ מהיבואן תסתכם ב 2.5 חודשים במקרה הטוב!!!
נערך לאחרונה על ידי shlomis1zzz ב 01/12/2018 7:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7652
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
באמת סיפור עגום משהו..
אם יש רק יבואן אחד אז החנות באמת תלויה בו, טכנית זו לא אשמתם שהיה עיכוב ובלבול (בהנחה שמצידם הם אכן עשו הזמנה נכונה וכו), אבל לתת לך סנטר שהוא יד שניה כחדש, זה כבר מסריח.
אגב זה קשור למה שרשמת כאן על החרחור?
https://www.hometheater.co.il/vp2887553#2887553
מה הוא אמר בחנות כשטענת שאתה חושב שהסנטר משומש ולא חדש?
אם יש רק יבואן אחד אז החנות באמת תלויה בו, טכנית זו לא אשמתם שהיה עיכוב ובלבול (בהנחה שמצידם הם אכן עשו הזמנה נכונה וכו), אבל לתת לך סנטר שהוא יד שניה כחדש, זה כבר מסריח.
אגב זה קשור למה שרשמת כאן על החרחור?
https://www.hometheater.co.il/vp2887553#2887553
מה הוא אמר בחנות כשטענת שאתה חושב שהסנטר משומש ולא חדש?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
עצוב אבל לא ממש מענין כל עוד אתה לא מציין את שם החנות כי מטרת הפורום היא לעזור לקהילה ולא לשחרר קיטור אפילו שעושה רושם שהוא מוצדק .
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
מבאס...
אבל, החנות ניסתה לעזור לפי מה שאני מבין לכל אורך הדרך, לא ?
אולי באמת הבעיה היא שהחנות כפופה למה שהיבואן "האכיל" אותה והיא הייתה רק צינור בדרך ?
אבל, החנות ניסתה לעזור לפי מה שאני מבין לכל אורך הדרך, לא ?
אולי באמת הבעיה היא שהחנות כפופה למה שהיבואן "האכיל" אותה והיא הייתה רק צינור בדרך ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

קראת את כל הכתוב או שאתה שולף מהמותן?totlip כתב:אם אכן הסנטר לא היה במלאי החברה אז אני לא רואה בעייה בהתנההלות..
ואתה אומר שקיבלת חלופי אז בכלל אין בעייה..
לא מבין את מהות השרשור הטיפשי הזה.....
החלופי שהוצע לו כחדש כנראה היה משומש, ולפי מה שהבנתי משרשור אחר שלו, אולי גם לא היה תקין.
ואם באמת היתה התנהלות כזאת גרועה שאפשר להוכיח אותה אולי אפשר לציין את שם החנות, גם כדי שאחרים ידעו וגם שאולי ישמעו את הצד שלהם פה אם הם רוצים. אחרת זה באמת רק הוצאת קיטור שלא עוזרת לאנשים פה.
השאלה אם בחנות אמרו לו שייקח את הסנטר כחלופי עד שיגיע החדש או שאמרו לו זה מה יש ..
תחושת בטן סיפקו לו כחליפי ולא במקום זה שהזמין שבגדול זה שירות מצויין.
האם הוא ביקש לבטל את העיסקה בזמן שאמרו לו שהייתה טעות והסנטר לא היה במלאי? ואמרו לו שלא ניתן?
יש כאן הרבה שאלות שנותרו ללא מענה..
חלילה וחס אני לא מגן על החנות רק שואל ..
הכלי הזה של שיימינג ברשתות חברתיות ובפורומים נהיה כבר כלי מאוד קל לכל אחד מבלי לדעת תכלס את העובדות.
ולכן אני שואל.
תחושת בטן סיפקו לו כחליפי ולא במקום זה שהזמין שבגדול זה שירות מצויין.
האם הוא ביקש לבטל את העיסקה בזמן שאמרו לו שהייתה טעות והסנטר לא היה במלאי? ואמרו לו שלא ניתן?
יש כאן הרבה שאלות שנותרו ללא מענה..
חלילה וחס אני לא מגן על החנות רק שואל ..
הכלי הזה של שיימינג ברשתות חברתיות ובפורומים נהיה כבר כלי מאוד קל לכל אחד מבלי לדעת תכלס את העובדות.
ולכן אני שואל.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
מה שאתה מתאר הוא בהחלט התנהלות קצת משובשת - בוודאי שמדובר במוצר שהיה אמור להיות במלאי שנמכר לך
נושא ההזמנה מחו"ל מוכר לצערי יבואנים עובדים על הזמנות חודשיים קדימה - כלומר עושים הזמנה עכשיו לאספקה בעוד חודשיים ובנתיים מקווים שמיאחראי על הרכש דואג למלאי זמין לתקופת הזמן בין לבין
לפעמים נופלים בין הכיסאות
אני בטוח שאחרי המכירה - שהבינו שעשו טעות כשלא בדקו זמינות הם ניסו לחפש מלאי זמין בחנויות אחרות ופתרונות נוספים וכמו שחווית זה לא משהו כ"כ קל
מבחינת התצוגה כרמקול זמני זה בהחלט מקובל מוזר לי שהם לא הציעו לך את הפתרון הזה עוד אתו יום של ההזמנה שהבינו שיש בעיית מלאי זה קצת חריג
אבל להאדיר את אמזון בגלל הפשלה הלא נעימה הזו זה קצת חריג - אל תכליל את כלל החנויות ואת המקרה הספציפי הזה כרמת שירות קבועה ומקובעת בכל זאת 90% מהחנויות המתמחות משתדלות לתת 120% שירות - נכון שלפעמים מתפספס פה ושם בגלל דברים שלא תמיד בשליטה של החנות שבחרת אבל תמיד עושים את המאמץ הנוסף כדי להצליח..
מקווה שהרכש החדש יגיע זריז מחו"ל ותוכל סוף סוף להנות מהמערכת שלך ולא להתבעס בחרת במה קדמית פצצה !!
נושא ההזמנה מחו"ל מוכר לצערי יבואנים עובדים על הזמנות חודשיים קדימה - כלומר עושים הזמנה עכשיו לאספקה בעוד חודשיים ובנתיים מקווים שמיאחראי על הרכש דואג למלאי זמין לתקופת הזמן בין לבין
לפעמים נופלים בין הכיסאות
אני בטוח שאחרי המכירה - שהבינו שעשו טעות כשלא בדקו זמינות הם ניסו לחפש מלאי זמין בחנויות אחרות ופתרונות נוספים וכמו שחווית זה לא משהו כ"כ קל
מבחינת התצוגה כרמקול זמני זה בהחלט מקובל מוזר לי שהם לא הציעו לך את הפתרון הזה עוד אתו יום של ההזמנה שהבינו שיש בעיית מלאי זה קצת חריג
אבל להאדיר את אמזון בגלל הפשלה הלא נעימה הזו זה קצת חריג - אל תכליל את כלל החנויות ואת המקרה הספציפי הזה כרמת שירות קבועה ומקובעת בכל זאת 90% מהחנויות המתמחות משתדלות לתת 120% שירות - נכון שלפעמים מתפספס פה ושם בגלל דברים שלא תמיד בשליטה של החנות שבחרת אבל תמיד עושים את המאמץ הנוסף כדי להצליח..
מקווה שהרכש החדש יגיע זריז מחו"ל ותוכל סוף סוף להנות מהמערכת שלך ולא להתבעס בחרת במה קדמית פצצה !!
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

שלום חברים,
אין לי את הרגע לענות כרגע.
בערב או מחר אספק תשובות מדוייקות יותר.
שבת
שלום
אין לי את הרגע לענות כרגע.
בערב או מחר אספק תשובות מדוייקות יותר.
שבת
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
למה האמירה הזו של "מגיע לך " ?
ואם בכלל העסקה כולה, המחיר הסופי יותר זול מאשר לבצע את הכל באמזון והפער של הסנטר קיזז את ההפרש ?
בכל מקרה, לא הצלחתי להבין מה היה לא כ"כ בסדר בהתנהלות של החנות.
הסדרה הזו היא סדרה שיצאה מהליין השוטף ולדעתי החנות "אכלה" את מה שהיבואן "בישל לה". אותך הלקוח - זה ממש לא אמור לעניין בשורה התחתונה.
מעבר להתנהלות של לוחות הזמנים, הם ניסו לתקן, הביאו מוצר אחר, קיבלו גם בחזרה ובשום שלב לא הערימו קשיים מעבר ללו"ז שלא עמדו בו (שוב ייתכן כי זה הלו"ז שקיבלו מהיבואן).
אגב, זה שהקרטון עם דאבל סרט, לא אומר בהכרח שהוא משומש כי לפעמים פותחים להוסיף ניירת בעברית.
ולגבי פולק אודיו בכלל - מדובר בחברה ומוצרים שנותנים תמורה מעולה מול העלות שלהם. היה לי את "האחים הקטנים" של מה שקנית.
נותנים יופי של סאונד !! נראים ליגה !! ומעוצבים אחרת מאשר הקוביתיות הרגילה.
בארץ, הם מתומחרים בצורה פסיכית ומאוד קשה להשיג אותם במחיר מתחרה לייבוא שלהם מחו"ל שיוצא כמעט תמיד יותר זול ולעיתים אף בצורה משמעותית.
בכל מקרה - תהנה מהרכש ואנחנו רוצים תמונות אחרי שכל הסיפור ייגמר על הצד הטוב ביותר כמובן...
ואם בכלל העסקה כולה, המחיר הסופי יותר זול מאשר לבצע את הכל באמזון והפער של הסנטר קיזז את ההפרש ?
בכל מקרה, לא הצלחתי להבין מה היה לא כ"כ בסדר בהתנהלות של החנות.
הסדרה הזו היא סדרה שיצאה מהליין השוטף ולדעתי החנות "אכלה" את מה שהיבואן "בישל לה". אותך הלקוח - זה ממש לא אמור לעניין בשורה התחתונה.
מעבר להתנהלות של לוחות הזמנים, הם ניסו לתקן, הביאו מוצר אחר, קיבלו גם בחזרה ובשום שלב לא הערימו קשיים מעבר ללו"ז שלא עמדו בו (שוב ייתכן כי זה הלו"ז שקיבלו מהיבואן).
אגב, זה שהקרטון עם דאבל סרט, לא אומר בהכרח שהוא משומש כי לפעמים פותחים להוסיף ניירת בעברית.
ולגבי פולק אודיו בכלל - מדובר בחברה ומוצרים שנותנים תמורה מעולה מול העלות שלהם. היה לי את "האחים הקטנים" של מה שקנית.
נותנים יופי של סאונד !! נראים ליגה !! ומעוצבים אחרת מאשר הקוביתיות הרגילה.
בארץ, הם מתומחרים בצורה פסיכית ומאוד קשה להשיג אותם במחיר מתחרה לייבוא שלהם מחו"ל שיוצא כמעט תמיד יותר זול ולעיתים אף בצורה משמעותית.
בכל מקרה - תהנה מהרכש ואנחנו רוצים תמונות אחרי שכל הסיפור ייגמר על הצד הטוב ביותר כמובן...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
@mulder
·
עברו הימים בהם היתי לוקח יום חופש ומטייל בין החנויות, כדי לחפש מציאות ואז להתווכח על מחירים.
אם החנות המקומית רוצה אותי- שתפרסם באתר שלה מחיר מתחרה למחיר חו"ל ואז אזמין מהאתר שלהם ולא מחו"ל.
מי שמתעקש לפרסם כל מיני מחירי בלוף באתר שלו ומציע שאתקשר אליו- מפסיד אותי בתור לקוח.
אם תחזרו אחורה פה באתר (לימיו הראשונים)- תמצא את הכתבה הראשונה על ebay. תנחש מי רשם את הכתבה הזאת.
בתור אחד שיש לו הרבה אלפים של פידבקים שם- אני מזמן התיאשתי מהסוחרים בארץ.
·
עברו הימים בהם היתי לוקח יום חופש ומטייל בין החנויות, כדי לחפש מציאות ואז להתווכח על מחירים.
אם החנות המקומית רוצה אותי- שתפרסם באתר שלה מחיר מתחרה למחיר חו"ל ואז אזמין מהאתר שלהם ולא מחו"ל.
מי שמתעקש לפרסם כל מיני מחירי בלוף באתר שלו ומציע שאתקשר אליו- מפסיד אותי בתור לקוח.
אם תחזרו אחורה פה באתר (לימיו הראשונים)- תמצא את הכתבה הראשונה על ebay. תנחש מי רשם את הכתבה הזאת.
בתור אחד שיש לו הרבה אלפים של פידבקים שם- אני מזמן התיאשתי מהסוחרים בארץ.
חוץ ממחיר על איזה חווית קנייה יש לך באמזון ?
או כל אתר און ליין אחר ..
לא מסכים בכלל בקצב הזה לא יהיה איפה לשמוע רמקלים ומגברים .
ולהתרשם בכלל ממוצרים ..אני אישית איש מחשבים תכנת במקצועי ולא יהיה תחליף עבורי בחויה של לשמוע את מה שאתה קונה ולא לחפור באינטרנט ..כמו שהרבה כאן עושים.
לפותח השרשור.
תתחדש מאחל הרבה שעות האזנה כיפית .
או כל אתר און ליין אחר ..
לא מסכים בכלל בקצב הזה לא יהיה איפה לשמוע רמקלים ומגברים .
ולהתרשם בכלל ממוצרים ..אני אישית איש מחשבים תכנת במקצועי ולא יהיה תחליף עבורי בחויה של לשמוע את מה שאתה קונה ולא לחפור באינטרנט ..כמו שהרבה כאן עושים.
לפותח השרשור.
תתחדש מאחל הרבה שעות האזנה כיפית .
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

בתחומים אחרים המצב שונה? כמעט על כל מוצר ושירות אפשר להתמקח ועושים את זה, מה שונה תחום של אלק' בידורית? עולה כסף לבקש מחיר טוב יותר? זה כלל ראשון בצרכנות, להשוות מחירים לפני רכישה ולנצל את זה.Arie10 כתב:@mulder
·
בתור אחד שיש לו הרבה אלפים של פידבקים שם- אני מזמן התיאשתי מהסוחרים בארץ....
אתה צודק בטענה אבל זה המצב כרגע. לפחות היום יש יותר אפשרויות ויבואנים יותר גמישים ,אולי הבינו שהשוק השתנה והימים של ההשתוללות על הצרכן נגמרו. אתה יכול לנצל את השינוי לטובתך, או לא.
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

שבת שלום חברים 
אני נותן שירות במקצועי , יודע מה זה לשרת לקוח :
אם חבילה לא הגיעה ליעדה / כשל בתיקשורת אני מוציא נהג מונית מכספי החברה ספיישל עד בית הלקוח ! זה שירות ! להיות אדיב ולשמוע את הצד זה שירות !
לא לדפוק לקוח ולא לעשוק אותו ולא לעבוד עליו זה שרות ! ככה יש לקוח חוזר שמביא עימו לקוחות פוטנציאלים.
לענייננו אנו :
לא אצטט חברים , אך אשתדל להיות יותר מפוקס:
למה אני צריך לרדוף אחרי מוצר ששילמתי ?
19 שיחות טלפון לא מספיק ? (והכל מוקלט) .... הלווווו שילמתי כדי להנות מהרכישה ולא לקבל עוול וליסבול מתחים מיותרים.
בעיניי מועד האספקה מאוד קרץ לי וככה זה כשיש לך דודה למוצר .צריך לדעת לדחות סיפוקים ולהמתין כי הסבלנות משתלמת ! בדיעבד אני מצטער נורא על הטלפון הראשון לחנות.
וידאתי מועד אספקה - לקחו כרטיס אשראי בשביל לקשור אותי לעיסקה.
אז אי עמידה בזמני אספקה זו אינה בעיה שלי תגיד מראש 3 חודשים מועד אספקה :
(כן כן 3 חודשים למי שלא הבין......ומי שלא הבין אני יסביר לו: חודשיים חלפו מרגע ההזמנה ואם החלטתי להמתין שוב אז
לוקח חודש במקרה הטוב זה היה שבועיים)
*אני חוזר לשורה לפני הסוגריים* ואחליט אם לרכוש דרכך בכלל .
רק שתבינו ... לאחר שבועיים מרגע הרכישה : הסנטר לא הגיע אלי אז ביקשתי לבטל עיסקה,
וציינתי כי המחיר באמאזון יותר טוב והוא יגיע בזמן, הנציג בלה בלה בלה - פוליטיקה והחלטתי לא לבטל)
לחבר שהזכיר מה אמאזון נותנים חוץ ממחיר :אמאזון לא נותן רק שירות טוב הוא נותן עמידה בזמנים !
נכון הם לא מושלמים ! אבל הם יותר שירותיים !
totlip :השירשור הזה הוא לא טיפשי : הוא עצוב !!! קראת בכלל ???
שוב דבר פה הוא לא שיימינג , הכל נכון , לא עיוותתי את המציאות . זה מה שחוויתי זה מה הרגשתי וזכותי לאמר מה ארע לי ברכישה מהארץ.
נכון : אין להכליל על כל היבואנים / נותני השירות בארץ - אך רובם כך.
לחבר שהזכיר את החרחור לא דובר על על הסנטר אלא על זוג הקידמיים (בעייה זו נפתרה לאחר כיול).
avihuli ידידי : היו הוראות אך הן באנגלית . ומוצר זה נפתח בטוח !
אם החנות הייתה מסכימה לעיסקה לקחת אותו ב 30% פחות היינו לוחצים ידיים ושוכח מהכל (אמרתי לו את זה)
הוא אמר שזה בלתי ניתן . אז גם הוא ניתקע עם סנטר (שבטח יעיף ללקוח פראייר אחר) וגם הפסיד לקוח.
מקווה שהתייחסתי לכולם ולא פיספסתי אף חבר פה .
אם חבילה לא הגיעה ליעדה / כשל בתיקשורת אני מוציא נהג מונית מכספי החברה ספיישל עד בית הלקוח ! זה שירות ! להיות אדיב ולשמוע את הצד זה שירות !
לא לדפוק לקוח ולא לעשוק אותו ולא לעבוד עליו זה שרות ! ככה יש לקוח חוזר שמביא עימו לקוחות פוטנציאלים.
לענייננו אנו :
19 שיחות טלפון לא מספיק ? (והכל מוקלט) .... הלווווו שילמתי כדי להנות מהרכישה ולא לקבל עוול וליסבול מתחים מיותרים.
בעיניי מועד האספקה מאוד קרץ לי וככה זה כשיש לך דודה למוצר .צריך לדעת לדחות סיפוקים ולהמתין כי הסבלנות משתלמת ! בדיעבד אני מצטער נורא על הטלפון הראשון לחנות.
(כן כן 3 חודשים למי שלא הבין......ומי שלא הבין אני יסביר לו: חודשיים חלפו מרגע ההזמנה ואם החלטתי להמתין שוב אז
רק שתבינו ... לאחר שבועיים מרגע הרכישה : הסנטר לא הגיע אלי אז ביקשתי לבטל עיסקה,
וציינתי כי המחיר באמאזון יותר טוב והוא יגיע בזמן, הנציג בלה בלה בלה - פוליטיקה והחלטתי לא לבטל)
לחבר שהזכיר מה אמאזון נותנים חוץ ממחיר :אמאזון לא נותן רק שירות טוב הוא נותן עמידה בזמנים !
שוב דבר פה הוא לא שיימינג , הכל נכון , לא עיוותתי את המציאות . זה מה שחוויתי זה מה הרגשתי וזכותי לאמר מה ארע לי ברכישה מהארץ.
לחבר שהזכיר את החרחור לא דובר על על הסנטר אלא על זוג הקידמיים (בעייה זו נפתרה לאחר כיול).
אם החנות הייתה מסכימה לעיסקה לקחת אותו ב 30% פחות היינו לוחצים ידיים ושוכח מהכל (אמרתי לו את זה)
הוא אמר שזה בלתי ניתן . אז גם הוא ניתקע עם סנטר (שבטח יעיף ללקוח פראייר אחר) וגם הפסיד לקוח.
מקווה שהתייחסתי לכולם ולא פיספסתי אף חבר פה .
·כל מילה בסלעshlomis1zzz כתב:שבת שלום חברים
לענייננו אנו :
מקווה שהתייחסתי לכולם ולא פיספסתי אף חבר פה ....
·mulder כתב:בתחומים אחרים המצב שונה? כמעט על כל מוצר ושירות אפשר להתמקח ועושים את זה, מה שונה תחום של אלק' בידורית? עולה כסף לבקש מחיר טוב יותר? זה כלל ראשון בצרכנות, להשוות מחירים לפני רכישה ולנצל את זה.......
אתה צודק בטענה אבל זה המצב כרגע. לפחות היום יש יותר אפשרויות ויבואנים יותר גמישים ,אולי הבינו שהשוק השתנה והימים של ההשתוללות על הצרכן נגמרו. אתה יכול לנצל את השינוי לטובתך, או לא....
לא הבנת אותי...
אני נוהג כך בכל התחומים שמאפשרים לי הזמנה אינטרנטית (בדרך כלל בחו"ל).
מחפש באינטרנט מחיר טוב ופשוט מזמין, לא מתווכח עם אף אחד, לא כועס, לא מתעצבן ובמיוחד מבלי לצאת מהבית.
כך אני עושה קרוב ל 20 שנה.
עברו הזמנים שהיתי נאלץ לעבור בין חנויות, לחפש בדיוק את הדגם שאני רוצה ואז לחפש עוד חנות כדי שאוכל להתמקח על מחיר בלוף שתוקעים לי כאן.
אני קונה הכל וכבר מזמן ברשת.
תתפלא איזה דברים הבאתי מחו"ל במשך השנים...ותמיד בעשרות אחוזים זול יותר מהארץ ולפעמים דברים שבכלל לא נמכרים כאן.
הסוחרים הישראלים בגסיסה כבר הרבה שנים. הם לא מעוניינים לשנות את חוקי המשחק.
אז לפני 20 שנה היו רק משוגעים בודדים שהזמינו מחו"ל, היתי עומד בדואר עם כל הזקנים (שהיו באים לשלם את החשבונות) והפקידה היתה מתחקרת אותי למה אני מגיע אליה על בסיס כמעט יומי. היום כמעט כל עם ישראל מזמין מחו"ל.
קיצו של הסוחר השיראלי (התחמן לרוב) קרב ובא...