עזרה עם מיני pc nuc i5
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- שם מלא: אודי כהן
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם עד לפני כחודש היה לי מחשב htpc ששימש אותי כמחשב ראשי בסלון לגלישה תוכנות עריכת וידאו ועוד
כרגע החלטתי להיתחדש ורציתי את חוכמת ההמונים לגבי המחשב
מחשב מיני Intel NUC Kit i5 7260U BOXNUC7I5BNH
אני מבין שמדובר בסידרת מעבדים די אחרונה כמובן יהיה ddr4 gb8
הארד דיסק 240 ssd רציתי להבין האם זה מחשב מספיק חזק אצלי דלוק 6 ימים בשבוע ורק בשבת ניכבה האם מספיק חזק לעבודה בעומס ומה לגבי היתחממות?
ראיתי עד עכשיו חוות דעת טובות מעניין לישמוע את דעתכם תודה לעונים.
כרגע החלטתי להיתחדש ורציתי את חוכמת ההמונים לגבי המחשב
מחשב מיני Intel NUC Kit i5 7260U BOXNUC7I5BNH
אני מבין שמדובר בסידרת מעבדים די אחרונה כמובן יהיה ddr4 gb8
הארד דיסק 240 ssd רציתי להבין האם זה מחשב מספיק חזק אצלי דלוק 6 ימים בשבוע ורק בשבת ניכבה האם מספיק חזק לעבודה בעומס ומה לגבי היתחממות?
ראיתי עד עכשיו חוות דעת טובות מעניין לישמוע את דעתכם תודה לעונים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
למה בחרת דווקא את הדגם עם ליבה גראפית IRIS? זה ייתן לך יותר ביצועים ל-GPU, אבל תסיים עם מעבד בעל ביצועים נחותים יותר.
אני לא יודע מה המפרט של ה-HTPC שלך, אז קשה להגיד אם באמת תראה הבדל כשלהו עם המחשב החדש.
שים לב שמדובר במעבד כפול ליבה, עם תדר עבודה מירבי 3.4GHZ במקרה הטוב, ו-2.2GHZ כאשר הוא תחת עומס כבד.
לעריכת ווידאו מחשבים כאלה לא בדיוק מתאימים, אבל לגלישה ו"עוד", הוא יעשה את העבודה.
אני לא יודע מה המפרט של ה-HTPC שלך, אז קשה להגיד אם באמת תראה הבדל כשלהו עם המחשב החדש.
שים לב שמדובר במעבד כפול ליבה, עם תדר עבודה מירבי 3.4GHZ במקרה הטוב, ו-2.2GHZ כאשר הוא תחת עומס כבד.
לעריכת ווידאו מחשבים כאלה לא בדיוק מתאימים, אבל לגלישה ו"עוד", הוא יעשה את העבודה.
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- שם מלא: אודי כהן
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה על המענה המחשב שלי היה i3 משנת 2012 עם לוח סטנדרטי ביותר כולל יציאת hdmi ו8 גיגה ראם ddr 3
היום רציתי מחשב מהיר יותר עם מעבד מה דור האחרון וקטן ממדים השאלה אם הדגם הזה מספיק מפלצתי בהיתחשב בדור האחרון של המעבד i5 ובזכרון ddr4 גיגה 8 בהתחשב במעבר לכונן ssd
ששאלת מה השימושים שלי בגדול זה גלישה עבודות כלליות אופיס,pdf
ועריכת וידאו התכוונתי שאני עורך מצגות קליפים סרטים המרה לפורמטים שונים לא עריכת וידאו ברמת אולפנים בהוליווד ראיתי ביקורות טובות על ה nuc ומה שהיה חשוב לי עם זה שהגודל קטן משפיע על ביצועים או שעדיין בדגם הזה המיפרט מנצח בגדול?
היום רציתי מחשב מהיר יותר עם מעבד מה דור האחרון וקטן ממדים השאלה אם הדגם הזה מספיק מפלצתי בהיתחשב בדור האחרון של המעבד i5 ובזכרון ddr4 גיגה 8 בהתחשב במעבר לכונן ssd
ששאלת מה השימושים שלי בגדול זה גלישה עבודות כלליות אופיס,pdf
ועריכת וידאו התכוונתי שאני עורך מצגות קליפים סרטים המרה לפורמטים שונים לא עריכת וידאו ברמת אולפנים בהוליווד ראיתי ביקורות טובות על ה nuc ומה שהיה חשוב לי עם זה שהגודל קטן משפיע על ביצועים או שעדיין בדגם הזה המיפרט מנצח בגדול?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
המחשב ה-i3 שיש לך כרגע ככל הנראה יהיה מהיר לא פחות מה-NUC, ואף יותר.
אולי אם תקח NUC דור 8, בהם המעבדים מרובעי ליבות אפילו בגרסאות ה-i3 אולי תראה שיפור.
אולי אם תקח NUC דור 8, בהם המעבדים מרובעי ליבות אפילו בגרסאות ה-i3 אולי תראה שיפור.