מחפש שירות IP אמריקאי שעובד עם נטפליקס ואמאזון על Xbox One

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
DaveUnbound פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עד לפני כמה חודשים השתמשתי בכיף בשירות של smartdnsproxy (הגדרת DNS דרך הנתב שלי) כדי לצפות בנטפליקס ואמאזון פריים בכל המכשירים בבית, כולל ב-Xbox One.

לפני כמה חודשים מסתבר שנטפליקס ביצעו שינוי כלשהו באפליקציית ה-Xbox שלהם, שמאפשר לה לזהות שאני מישראל בכל זאת. לצוות של smartdnsproxy לא היה ועדיין אין פתרון לנושא (הגעתי אפילו עד להתקנת DD-WRT על הנתב וביצוע הגדרות שניסו למנוע מה-Xbox לכפות שימוש בשרתי ה-DNS של גוגל - אך לשווא).

ניסיתי עכשיו את unlocator, גם כן עם הגדרת DNS ברמת הנתב, ונטפליקס ארה"ב חזר לעבור. הבעיה - עכשיו אמאזון פריים לא עובד...

האם למישהו יש ניסיון עם שירות מסוג DNS (לא VPN) שעובד ספציפית גם על ה-XBOX, הן עם נטפליקס והן עם אמאזון פריים?

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #2 

תגגל UNO DNS.
בדיוק מה שאתה מחפש.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

ExpressVPN עובד מצוין גם VPN וגם DNS בשירות אחד.

DaveUnbound פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

9xcalibur9 כתב:תגגל UNO DNS.
בדיוק מה שאתה מחפש.
...
·לצערי הם לא פעילים כרגע - כבר כמה ימים יש הודעה באתר:
"Region Picker Status: USTest 5: Down, Other Regions: Down (We will update our region picker status as soon as we get an update from our engineers)"

בטוויטר הרבה מדווחים שהם לא פעילים ולא מגיבים לפניות לתמיכה.

DaveUnbound פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

OOkladek כתב:ExpressVPN עובד מצוין גם VPN וגם DNS בשירות אחד.
...
ניסיתי עכשיו. נטפליקס לא עובד על XBOX.
לדברי נציג השירות:
Netflix has changed something for Playstation and Xbox that has made unblocking it through DNS very difficult. Our engineers are investigating possible solutions, although for the moment we can't provide any ETA on supporting Netflix on these platforms. Which is why I'm suggesting the VPN setup instead.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@DaveUnbound

בדקתי עכשיו על האקסבוקס (אני פשוט משתמש באפל טיוי ביום יום), אמאזון פרים עובד ללא בעיה לצערי נטפליקס לא, פניתי לתמיכה בשביל לדעת האם זו מהסיבה שבגללה גם אצלך השירות הפסיק לעבוד ואכן זה בגלל איזה עידכון לאפליקציה/שרתים של נטפליקס (חוסמים את הדיאנס), יחד עם זאת כפי שאמרתי הם גם שירות ויפיאן וגם שירות דיאנאס כך שלפי דעתי שווה לנסות דרך הויפיאן שלהם ברמת הנתב כיוון שכבר מותקן אצלך dd-wrt.

בכל מקרה לא עובד? לא נורא כסף חסר מובטח למשך 30 יום, אישית מנסיוני רבת השנים איתם סך הכל אני מרוצה מאוד, אם בא לך לפרגן דרך אגב תגיד לי שאתה רוצה להירשם השלך לך לינק אפיליאיט כך שאקבל איזה חודש מתנה מהם ;).

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@DaveUnbound

חמור אני רק אחרי ההודעה הארוכה שרשמתי ראיתי שגיליתה בעצמך שהדיאנס נחסם ע"י נטפליקס, כיוון שניסיתה אני מניח שנרשמתנ לנסיון נכון? אם כך אולי כדאי שתנסה את הויפיאן ברמת הנתב, אשמח לשמוע אם הצליח לך.

googlf2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

DaveUnbound כתב:עד לפני כמה חודשים השתמשתי בכיף בשירות של smartdnsproxy (הגדרת DNS דרך הנתב שלי) כדי לצפות בנטפליקס ואמאזון פריים בכל המכשירים בבית, כולל ב-Xbox One.

לפני כמה חודשים מסתבר שנטפליקס ביצעו שינוי כלשהו באפליקציית ה-Xbox שלהם, שמאפשר לה לזהות שאני מישראל בכל זאת. לצוות של smartdnsproxy לא היה ועדיין אין פתרון לנושא (הגעתי אפילו עד להתקנת DD-WRT על הנתב וביצוע הגדרות שניסו למנוע מה-Xbox לכפות שימוש בשרתי ה-DNS של גוגל - אך לשווא).

ניסיתי עכשיו את unlocator, גם כן עם הגדרת DNS ברמת הנתב, ונטפליקס ארה"ב חזר לעבור. הבעיה - עכשיו אמאזון פריים לא עובד...

האם למישהו יש ניסיון עם שירות מסוג DNS (לא VPN) שעובד ספציפית גם על ה-XBOX, הן עם נטפליקס והן עם אמאזון פריים?
...
dns4me עובד על נטפליקס, אני משתמש בו.
אתה יכול לעשות באתר שלהם TRIAL לשבוע בלי להזין שום פרטי תשלום וישר לנסות את השירות שלהם.
https://dns4me.net/

אתה יכול לבחור להשתמש בין נטפליקס של UK או של US, אני ממליץ על של UK, מניסיון יש לו הרבה יותר תוכן ובנטפליקס של US חסר תוכן שאפילו בישראל כן יש.

DaveUnbound פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

googlf2 כתב:
...
...
dns4me עובד על נטפליקס, אני משתמש בו.
אתה יכול לעשות באתר שלהם TRIAL לשבוע בלי להזין שום פרטי תשלום וישר לנסות את השירות שלהם.
https://dns4me.net/

אתה יכול לבחור להשתמש בין נטפליקס של UK או של US, אני ממליץ על של UK, מניסיון יש לו הרבה יותר תוכן ובנטפליקס של US חסר תוכן שאפילו בישראל כן יש.
...
כלומר עובד בנפליקס ב-XBOX?
·

googlf2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

DaveUnbound כתב:
...
...
כלומר עובד בנפליקס ב-XBOX?
·
...
אני לא מבין ב-XBOX, כל עוד אתה יכול להוסיף כתובות של hosts זה אמור לעבוד.

עריכה: יש להם מדריך באתר איך להפעיל את זה בXBOX
https://dns4me.net/guides/console/xbox-one

ושוב, אתה יכול לפתוח משתמש ניסיון באתר שלהם בחצי דקה, לא צריך להזין שום פרטים מיוחדים.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #11 

זה לא עובד כי האפליקציה של נטפליקס מתעלמת לחלוטין מה-DNS בנתב ובמכשיר עצמו, ופונה בעצמה לשרתי DNS של גוגל למשל.
בנתבים משוכללים יותר שיש להם גם CLI (לדוגמא Edgerouter Lite), אפשר ללכוד פניות DNS מכתובת IP ספציפית למשל ולהפנות אותה לכתובות שירות ה-DNS שבחרתם.

זה אמור לפתור את הבעיה ב- 100%.

DaveUnbound פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

הודעה נשלחה בטעות
נערך לאחרונה על ידי DaveUnbound ב 15/12/2018 11:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

googlf2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

Nemesis כתב:זה לא עובד כי האפליקציה של נטפליקס מתעלמת לחלוטין מה-DNS בנתב ובמכשיר עצמו, ופונה בעצמה לשרתי DNS של גוגל למשל.
בנתבים משוכללים יותר שיש להם גם CLI (לדוגמא Edgerouter Lite), אפשר ללכוד פניות DNS מכתובת IP ספציפית למשל ולהפנות אותה לכתובות שירות ה-DNS שבחרתם.

...
לא יודע אל מי אתה פונה אבל אני משתמש בdns4me כבר הרבה זמן ועובד לי מעולה.

DaveUnbound פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

Nemesis כתב:זה לא עובד כי האפליקציה של נטפליקס מתעלמת לחלוטין מה-DNS בנתב ובמכשיר עצמו, ופונה בעצמה לשרתי DNS של גוגל למשל.

...
·ניסיתי בעבר (בהנחיית התמיכה של smartdnsproxy) וגם עכשיו להריץ פקודות על ה-dd-wrt שלי כדי להפנות את כל פניות ה-DNS לשרתים של smartdnsproxy. למשל:

iptables -t nat -A PREROUTING -p udp --dport 53 -j DNAT --to-destination 195.28.181.161:53
iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --dport 53 -j DNAT --to-destination 195.28.181.161:53
או
iptables -t nat -I PREROUTING -p udp --dport 53 -j DNAT --to 195.28.181.161
iptables -t nat -I PREROUTING -p tcp --dport 53 -j DNAT --to 195.28.181.161

מה שקורה זה שאפליקציות נטפליקס ואמאזון על ה-XBOX פשוט לא מצליחות לעלות. האפליקציה של נטפליקס, למשל, טוענת שאינה מצליחה להתחבר לשרתי נטפליקס אבל כן מצליחה להתחבר לאינטרנט (ראה צילום מסך). מניח שזו הסיבה שגם אמאזון לא עולה.

אגב, בפקודות למעלה אתה רואה שאין לי בעיה להפנות את כל התעבורה ולא רק IP ספציפי כי הנתב מחובר קווית ל-XBOX ומיועד רק אליו. הנתב מקבל אינטרנט ממודם כבלים.

יש לך רעיון למה הפקודות חוסמות גישה של האפליקציות לשרתים שלהן?

DaveUnbound פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

לא יודע אל מי אתה פונה אבל אני משתמש בdns4me כבר הרבה זמן ועובד לי מעולה.
...
כלומר עובד על XBOX עם נטפליקס ואמזון?

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #16 

DaveUnbound כתב:
...
...
·ניסיתי בעבר (בהנחיית התמיכה של smartdnsproxy) וגם עכשיו להריץ פקודות על ה-dd-wrt שלי כדי להפנות את כל פניות ה-DNS לשרתים של smartdnsproxy. למשל:

iptables -t nat -A PREROUTING -p udp --dport 53 -j DNAT --to-destination 195.28.181.161:53
iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --dport 53 -j DNAT --to-destination 195.28.181.161:53
או
iptables -t nat -I PREROUTING -p udp --dport 53 -j DNAT --to 195.28.181.161
iptables -t nat -I PREROUTING -p tcp --dport 53 -j DNAT --to 195.28.181.161

מה שקורה זה שאפליקציות נטפליקס ואמאזון על ה-XBOX פשוט לא מצליחות לעלות. האפליקציה של נטפליקס, למשל, טוענת שאינה מצליחה להתחבר לשרתי נטפליקס אבל כן מצליחה להתחבר לאינטרנט (ראה צילום מסך). מניח שזו הסיבה שגם אמאזון לא עולה.

אגב, בפקודות למעלה אתה רואה שאין לי בעיה להפנות את כל התעבורה ולא רק IP ספציפי כי הנתב מחובר קווית ל-XBOX ומיועד רק אליו. הנתב מקבל אינטרנט ממודם כבלים.

יש לך רעיון למה הפקודות חוסמות גישה של האפליקציות לשרתים שלהן?
...
·

מוזר זה אמור לפתור את הבעיה.
פנית אליהם שוב?

DaveUnbound פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

@Nemesis
·כן, הם כתבו לי שהם עדיין עובדים על פתרון, אבל יש לי הרגשה שהם לא. הם גם לא ניסו להבין בדיוק מה הבעיה. כנראה לא רוצים את כאב הראש שנקרא XBOX.
יכול להיות שיש הגדרה אחרת בנתב שלי שדופקת את העניין? או שמשהו בצד של הוט נט?

googlf2
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

DaveUnbound כתב:
...
...
כלומר עובד על XBOX עם נטפליקס ואמזון?
...