שלום,
אחרי שחפרתי בפורום הרבה מאוד, החלטתי לקנות Danalock בגרמניה, תומך Zigbee, כדי שלא יהיו צרות עם תדרים מול הבקר האמריקאי שלי (Smartthings).
הזמנתי מ-https://bg-sicherheitstechnik.de ביחד עם המרחיק, וביקשתי שישלחו לי גם את המתאם השחור. אני לא יודע אם זה נובע מאי ידיעת אנגלית, אבל התשובות שלהם במייל היו במקרה הטוב חלקיות, ובמקרה הרע לא הגיבו כלל. בכל מקרה המתאם שהם שלחו לא מתאים בכלל ל-Danalock, לא ברור לי למה הוא כן אמור להתאים... נראה מוכר למישהו? החלק האחורי יותר רחב מהמנגנון, והקדמי לא תופס כלום.
כבר די התייאשתי מהם. אני מנסה עכשיו לפנות לחברה בדנמרק, לנסות להשיג את המתאם השחור דרכם.
שאלה נוספת: איך הצלחתם להתקין את האפליקציה הגרמנית? היא מופיעה לי כ-This app is incompatible with all of your devices.
מתאם שחור ל-Danalock
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@dr0r
·
אכן נראה שהגרמנים שלחו לך מתאם שחור שהיה על המדף ממול הדנלוק, זה לדעתי הקשר היחיד בין המתאם בתמונב לדנלוק.
באחד הפוסטים תיארתי איך אפשר בכל זאת להתשמש במתאם הירוק.
אני הצלחתי לפני כשנה הוריד את האפליקציה הגרמנית לאיפון דרך חשבון אמריקאי מאז היא מתוקנת ועובדת לא טוב.
יכול להיות שהם חסמו קצת את ההפצה לאחר מכן.
·
אכן נראה שהגרמנים שלחו לך מתאם שחור שהיה על המדף ממול הדנלוק, זה לדעתי הקשר היחיד בין המתאם בתמונב לדנלוק.
באחד הפוסטים תיארתי איך אפשר בכל זאת להתשמש במתאם הירוק.
אני הצלחתי לפני כשנה הוריד את האפליקציה הגרמנית לאיפון דרך חשבון אמריקאי מאז היא מתוקנת ועובדת לא טוב.
יכול להיות שהם חסמו קצת את ההפצה לאחר מכן.
-
dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
@Grappa
·
אני באנדרואיד, ולא נראה שזו מגבלת מדינה. נראה לי שהם פשוט החליטו ליצור אפליקציה חדשה בשם Danalock Premium, שיש לה in-app purchases. הפעם האחרונה ש-Danalock Deutschland עודכנה (לגירסא 1.36) היתה ב-30 ביולי, ו-Danalock Premium כבר בגירסא 1.66 מה-8 באוקטובר. בגירסאות ישנות של אנדרואיד תוספת הרשאות מנעה עידכוני תוכנה אוטומטיים (כיום בקשת הרשאות היא ad hoc), אז יכול להיות שהם פשוט לא רצו שבעלי מכשירים ישנים לא יקבלו יותר עדכונים בכלל. מוזר רק שהם לא כתבו את זה בשום מקום.
ראיתי את השירשור עם ההרחבה של המתאם הירוק. עבודה ממש יפה!
אני מעדיף את השחור כי הוא מתאים לי בול עם ההרחקה, שאותה אני רוצה להדביק בעזרת 3M Extreme Mounting Tape. חוץ מזה שאין לי יד כמו שלך, ונראה לי שהשחור יתערער פחות מהחור של בורג האלן...
·
אני באנדרואיד, ולא נראה שזו מגבלת מדינה. נראה לי שהם פשוט החליטו ליצור אפליקציה חדשה בשם Danalock Premium, שיש לה in-app purchases. הפעם האחרונה ש-Danalock Deutschland עודכנה (לגירסא 1.36) היתה ב-30 ביולי, ו-Danalock Premium כבר בגירסא 1.66 מה-8 באוקטובר. בגירסאות ישנות של אנדרואיד תוספת הרשאות מנעה עידכוני תוכנה אוטומטיים (כיום בקשת הרשאות היא ad hoc), אז יכול להיות שהם פשוט לא רצו שבעלי מכשירים ישנים לא יקבלו יותר עדכונים בכלל. מוזר רק שהם לא כתבו את זה בשום מקום.
ראיתי את השירשור עם ההרחבה של המתאם הירוק. עבודה ממש יפה!
אני מעדיף את השחור כי הוא מתאים לי בול עם ההרחקה, שאותה אני רוצה להדביק בעזרת 3M Extreme Mounting Tape. חוץ מזה שאין לי יד כמו שלך, ונראה לי שהשחור יתערער פחות מהחור של בורג האלן...