שאלה לכל בעלי הכרטיס המשולב ASUS M2A-VM HDMI
הבנתי שעם הכרטיס מגיע bracket עם חיבורי HDMI ו- S/PDIF, אבל הבעיה שהוא מתחבר על הסלוט של ה- PCIe. מה שאומר שעם רוצים בעתיד להוסיף כרטיס מסך, אז צריך לוותר על החיבורים האלו או לוותר על הוספת כרטיס מסך מכיוון שיש רק סלוט אחד כזה בכרטיס mATX/
האם אני צודק? מה אתם עושים במקרה כזה?
האם אני צודק? מה אתם עושים במקרה כזה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתה צודק בהחלט. אני קניתי את הלוח הנ"ל בגלל אפשרויות השדרוג העתידיות שלו וה-AVIVO.
אחד הפתרונות הפשוטים יהיה לקנות כ.קול PCI או PCI-E אם יהיה אחד כזה ולהשתמש בו במקום בזה שמגיע על הלוח.
אחד הפתרונות הפשוטים יהיה לקנות כ.קול PCI או PCI-E אם יהיה אחד כזה ולהשתמש בו במקום בזה שמגיע על הלוח.
כמו שאמרתי, PCI-E תפוס אז רק PCI וזה עדיין פותר רק את הבעיה של יציאת הקול. יציאת ה- HDMI עדיין לא פתירה. צריל יהיה להסתפק ביציאת ה- DVI אבל אז אין תמיכה ב- HDCP.אחד הפתרונות הפשוטים יהיה לקנות כ.קול PCI או PCI-E אם יהיה אחד כזה ולהשתמש בו במקום בזה שמגיע על הלוח....
אתה מוותר על הסלוט הזה ומרוויח יHDMI
הSPDIF בא מהלוח עצמו ולכן אתה לא מפסיד אותו בעתיד, אם תשים כרטיס מסך אחר בעתיד, תוותר על HDMI של הלוחאם, אבל תקבל מה שהכרטיס מסך החדש יתן.
בקשר לSPDIF עדיין יהיה לך אותו, רק שתצטרך להעביר אותו (הוא מחובר בכבל) לBRACKET אחר, זו לא צריכה להיות בעיה
הSPDIF בא מהלוח עצמו ולכן אתה לא מפסיד אותו בעתיד, אם תשים כרטיס מסך אחר בעתיד, תוותר על HDMI של הלוחאם, אבל תקבל מה שהכרטיס מסך החדש יתן.
בקשר לSPDIF עדיין יהיה לך אותו, רק שתצטרך להעביר אותו (הוא מחובר בכבל) לBRACKET אחר, זו לא צריכה להיות בעיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
נכון מאד, כרטיסים החדשים של ATi יכללו "דונגל" שמעביר מ-DVI ל-HDMI