ניקוי mu9000
איכשהו נדבק לי למסך נוזל דביק אז החלטתי להוריד באמצעות מגבון ואז עברתי עם מטלית רגילה על האיזור כמה פעמים, הכתם נעלם אבל באותו איזור מזווית מסוימת נשאר כמו הילה לבנה על גבי הציפוי השחור של המסך .. יש אפשרות להחזיר את זה למצב הקודם?
- motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
סנו של חלונות, אבל באמת שרק סנו, חברות אחרות ימשיכו לעשות הילה
ומטלית מיקרופייבר נקיה, הייתי אומר אפילו חדשה, שתהיה רכה.
ומטלית מיקרופייבר נקיה, הייתי אומר אפילו חדשה, שתהיה רכה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם לא בא לך להרוס את הציפוי של המסך אל תשתמש בחומר לניקוי חלונות.
יכול להיות שכבר פגעת בו עם המגבון.
יכול להיות שכבר פגעת בו עם המגבון.
- motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
@TheCoolest
·
שנים שאני מנקה עם סנו, לא קרה כלום.
עם מה אתה ממליץ לנקות?
·
שנים שאני מנקה עם סנו, לא קרה כלום.
עם מה אתה ממליץ לנקות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אין לי המלצה מה לקנות, אני דואג לא לגעת במסך, וכך אפשר רק לנקות אבק בעדינות מדי פעם.
מסכים מודרנים אפשר להרוס בקלות יתרה. אם יש לך טלוויזיה ישנה, יכול להיות שהסנו לא יגרום לה בעיות, אבל על מסכים חדשים אסור להשתמש בחומרים כאלה.
מסכים מודרנים אפשר להרוס בקלות יתרה. אם יש לך טלוויזיה ישנה, יכול להיות שהסנו לא יגרום לה בעיות, אבל על מסכים חדשים אסור להשתמש בחומרים כאלה.
מה לגבי חומרים שמוכרים חנויות אלקטרוניקה שכתוב שמיועדים לניקוי מסכים?TheCoolest כתב:אין לי המלצה מה לקנות, אני דואג לא לגעת במסך, וכך אפשר רק לנקות אבק בעדינות מדי פעם.
מסכים מודרנים אפשר להרוס בקלות יתרה. אם יש לך טלוויזיה ישנה, יכול להיות שהסנו לא יגרום לה בעיות, אבל על מסכים חדשים אסור להשתמש בחומרים כאלה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
שאלה טובה, ואין לי תשובה חד משמעית בנוגע לזה.
יש שרשור דיי ארוך בנושא הזה בפורום AVSForum, ושם יש המלצות על כמה חומרים בדוקים שלא גורמים לנזק.
יש שרשור דיי ארוך בנושא הזה בפורום AVSForum, ושם יש המלצות על כמה חומרים בדוקים שלא גורמים לנזק.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@FIRO2010
·
קשה להבין מהתמונה למה אתה מתכוון, אבל אם הכוונה לזליגת האור שיש בפניה השמאלית העליונה, אז זו עננות, וסביר להניח שאין לה שום קשר לציפוי של המסך או לסוג החומר בו השתמשת.
מה שכן, הפעלת לחץ על הפאנל יכולה לגרום לבעיות אחידות כמו שאתה מציג. במצב כזה לפעמים זה יכול להיות בלתי הפיך, ולפעמים "עיסוי" של הפאנל (עם מטלית מיקרופייבר יבשה, רכה ונקייה בלבד!) באותו איזור יכול לעזור למגר את התופעה.
כמובן שאני לא לוקח אחריות על כל נזק כזה או אחר שעלול להגרם מהמידע שנתתי מעלה.
·
קשה להבין מהתמונה למה אתה מתכוון, אבל אם הכוונה לזליגת האור שיש בפניה השמאלית העליונה, אז זו עננות, וסביר להניח שאין לה שום קשר לציפוי של המסך או לסוג החומר בו השתמשת.
מה שכן, הפעלת לחץ על הפאנל יכולה לגרום לבעיות אחידות כמו שאתה מציג. במצב כזה לפעמים זה יכול להיות בלתי הפיך, ולפעמים "עיסוי" של הפאנל (עם מטלית מיקרופייבר יבשה, רכה ונקייה בלבד!) באותו איזור יכול לעזור למגר את התופעה.
כמובן שאני לא לוקח אחריות על כל נזק כזה או אחר שעלול להגרם מהמידע שנתתי מעלה.
אני יודע מזה זליגת אור.. וזה לא קורה כשהמסך כבוי למיטב ידיעתיTheCoolest כתב:@FIRO2010
·
כמובן שאני לא לוקח אחריות על כל נזק כזה או אחר שעלול להגרם מהמידע שנתתי מעלה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@FIRO2010
·
אז אולי התמונה קטנה מדי, אני לא רואה למה התכוונת.
·
אז אולי התמונה קטנה מדי, אני לא רואה למה התכוונת.
הבחנת בדיוק במה שהתכוונתי, ענן בפינה השמאלית העליונה.TheCoolest כתב:@FIRO2010
·
אז אולי התמונה קטנה מדי, אני לא רואה למה התכוונת....
אם הפעלת הלחץ של המטלית גרמה? מתקשה להאמין.
לדעתי המגבון גרם למריחה הזו באופן שזה פשוט לא יורד.
ההתלבטות שלי לגבי נוזל ניקוי שאולי יחזיר תפאנל לצבעו המקורי.
העיוות עצמו לא ממש מורגש לעין פרט אם צופים במסך כשהוא שחור מהזווית הימנית אבל לפדנט כמוני זה מתסכל.