איזה ממיר מתח מתאים למטען של מברגה 26W
50W מספיק ושלא יבלבלו לך את השכל. השאלה היא אחרת, למה אתה מזמין מטען שלא מתאים למתח של הארץ? אני קניתי מטען ג'ינארי שמתאים למתח 110/220 וולט וזה כי אין לי ברירה כי BLACK&DECKER לרוב לא יוצא מחוץ לארה"ב, בוש קונים מאירופה.
תודה רבה!
קניתי את הסט הזה במבצע מאמזון ארה"ב וזה המטען שמגיע איתו, לא הצלחתי למצוא באירופה משהו יותר זול
https://www.amazon.com/Bosch-CLPK22-120 ... _4%3ABosch
קניתי את הסט הזה במבצע מאמזון ארה"ב וזה המטען שמגיע איתו, לא הצלחתי למצוא באירופה משהו יותר זול
https://www.amazon.com/Bosch-CLPK22-120 ... _4%3ABosch
·moshon89 כתב: בדיוק קפצתי לחנות לחנות אלקטרוניקה והם טענו שאהיה חייב לפחות 100W,
לא ממש מבין אבל נשמע לי יותר מידי.....
לא מתיימר לומר בוודאות, אבל אוכל לנחש.
כיוון שהסינים רושמים נתונים לא ממש מדוייקים על השנאים שלהם, מה שאנו עושים זה מוסיפים טווח ביטחון. במקום שנאי 26W, סגרנו על 50. ואז אתה מוגיע למוכר עם הנתון הזה, והוא מכפיל ומגיע ל100W..
אפשרות נוספת זה מטענים מהירים עם צריכת זרם גבוהה בהתחלה ונמוכה בסוף, והכיתוב על המכשיר זה הממוצע.
בכל מקרה, לי יש שני מטענים כאלה, והצריכה שלהם היא באמת באיזור ה20W במקסימום.
..
ZiggyMan כתב:·......
לא מתיימר לומר בוודאות, אבל אוכל לנחש.
כיוון שהסינים רושמים נתונים לא ממש מדוייקים על השנאים שלהם, מה שאנו עושים זה מוסיפים טווח ביטחון. במקום שנאי 26W, סגרנו על 50. ואז אתה מוגיע למוכר עם הנתון הזה, והוא מכפיל ומגיע ל100W..
אפשרות נוספת זה מטענים מהירים עם צריכת זרם גבוהה בהתחלה ונמוכה בסוף, והכיתוב על המכשיר זה הממוצע.
בכל מקרה, לי יש שני מטענים כאלה, והצריכה שלהם היא באמת באיזור ה20W במקסימום....
אחלה הסבר תודה רבה,
אז מניח שבאמת במקרה הזה 50W יספיק..
@ZiggyMan
·
תודה רבה על העזרה..
מעדכן שכשהגעתי לחנות היה להם רק ממיר מתח של 85W אז כבר קניתי אותו והוא עושה את העבודה מצויין!
שאלת המשך:
האם הממיר הזה של ה85W שקניתי יתאים למטען של מברגת בוש אחרת 18V שצורך 50W?
במידה ולא מתאים איזה ממיר לדעתך כן יתאים?
מצורפות תמונות של הממיר והמטען.
תודה רבה מראש שוב...
·
תודה רבה על העזרה..
מעדכן שכשהגעתי לחנות היה להם רק ממיר מתח של 85W אז כבר קניתי אותו והוא עושה את העבודה מצויין!
שאלת המשך:
האם הממיר הזה של ה85W שקניתי יתאים למטען של מברגת בוש אחרת 18V שצורך 50W?
במידה ולא מתאים איזה ממיר לדעתך כן יתאים?
מצורפות תמונות של הממיר והמטען.
תודה רבה מראש שוב...
דבר ראשון תחזיר אותו לחנות ותבקש החזר או אחד חדש, על הדרך קח גם את המטען וחבר להם את זה שם מול העיניים.
כמו שכבר רשמתי אני מעדיף לא להתעסק עם שנאים ולקנות אפילו מטען ג'ינארי או יד שנייה בארץ או להזמין מאמזון למשל.
כמו שכבר רשמתי אני מעדיף לא להתעסק עם שנאים ולקנות אפילו מטען ג'ינארי או יד שנייה בארץ או להזמין מאמזון למשל.
@viper83
·
דיברתי עם החנות, המוכר אומר שבאמת הממיר הזה אמור להספיק ולא ברור לו מה קרה שם..
כמו כן הוא אומר שאין אצלם אחריות על ממירי המתח.
הפתרון היצירתי שלו היה לקנות עוד ממיר בדיוק כזה כי אולי נפלתי על פגם בייצור
לא נשמע לי הגיוני במיוחד
לגבי מטען מקורי מאמזון אירופה אכן יש כזה ב200 שח בערך אבל מעדיף ממיר מתח שיוכל לשמש אותי גם למכשירים אחרים
·
דיברתי עם החנות, המוכר אומר שבאמת הממיר הזה אמור להספיק ולא ברור לו מה קרה שם..
הפתרון היצירתי שלו היה לקנות עוד ממיר בדיוק כזה כי אולי נפלתי על פגם בייצור
לא נשמע לי הגיוני במיוחד
לגבי מטען מקורי מאמזון אירופה אכן יש כזה ב200 שח בערך אבל מעדיף ממיר מתח שיוכל לשמש אותי גם למכשירים אחרים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
·moshon89 כתב:@viper83
·
...
אחרי משפט כזה אני הייתי אישית מתרחק מהחנות הזו כמו מאש...
·Huber כתב:·......
אחרי משפט כזה אני הייתי אישית מתרחק מהחנות הזו כמו מאש......
למה? אתה יכול לשרוף מוצר כזה בשניה, גם אם ההספק המוצהר על המוצר שאתה מחבר הוא פחות מ85W. לפעמים ההספק הוא הספק ממוצע, וצריכת הזרם המשתנה יכולה להיות גבוהה בנקודת זמן.
גם לפי החוק לא צריך לתת אחריות למוצר בשווי של פחות מ150₪.
..