עזרה בנושא סאונד OLED 65E8 וחיבור לרשת הביתית לקבצים משותפים
הי
רכשתי את הטלוויזיה לפני מספר ימים
סאונד
1. אני מחבר את הטלוויזיה למגבר באמצעות HDMI וגם בכבל אופטי לסאונד על פי המלצה של המתקין
2. הבעיה שלי היא שבמידה ואני רואה הוט נניח, הסאונד מגיע הרי מהמגבר , לרמקולים , כאשר אני רוצה להפעיל אפליקציות סמארט בטלוויזיה, אני לא מצליח להגדיר נכון ולמעשה או ששומעים גם את הוט וגם את הטלויזיה יחד
או שלא שומעים כלל מהרמקולים את הטלוויזיה
הרי מדובר בשני מקורות סאונד, נניח הוט והשני זה האפליקציה והמגבר למעשה לא מפסיק את הסאונד של הוט כאשר אני נכנס לפונקציות והאפליקציות של הטלוויזיה החכמה
3. הטכנאי שהתקין טען שאני צריך לחבר כבל אופטי שלא היה במעמד ההתקנה, חיברתי גם כבל אופטי מהטלויזיה למגבר אבל זה לא פתר את הבעיה
מהי הדרך הנכונה לחבר ולהגדיר את הטלוויזיה למגבר כדי שאוכל מצד אחד לשמוע את הוט וכשאני עובר לאפליקציות החכמות של הטלוויזיה לשמוע אותן בלבד דרך המגבר
רשת וחיבור לספריות משותפות
האם ניתן להתחבר לספריות משותפות במחשב שלי ( הטלוויזיה מחוברת בקו קווי לרשת הכללית )
איך עושים את זה והאם ניתן להקרין כל קובץ ווידאו או שצריך מחשב או סטרימר שיתווך ?
תודה למי שיש לו ניסיון או נציג היבואן או כל מי שיודע לעזור
נ.ב , רואים מעולה בייחוד כמובן חומרים של 4K ( נטפליקס וכדומה )
אייל
רכשתי את הטלוויזיה לפני מספר ימים
סאונד
1. אני מחבר את הטלוויזיה למגבר באמצעות HDMI וגם בכבל אופטי לסאונד על פי המלצה של המתקין
2. הבעיה שלי היא שבמידה ואני רואה הוט נניח, הסאונד מגיע הרי מהמגבר , לרמקולים , כאשר אני רוצה להפעיל אפליקציות סמארט בטלוויזיה, אני לא מצליח להגדיר נכון ולמעשה או ששומעים גם את הוט וגם את הטלויזיה יחד
או שלא שומעים כלל מהרמקולים את הטלוויזיה
הרי מדובר בשני מקורות סאונד, נניח הוט והשני זה האפליקציה והמגבר למעשה לא מפסיק את הסאונד של הוט כאשר אני נכנס לפונקציות והאפליקציות של הטלוויזיה החכמה
3. הטכנאי שהתקין טען שאני צריך לחבר כבל אופטי שלא היה במעמד ההתקנה, חיברתי גם כבל אופטי מהטלויזיה למגבר אבל זה לא פתר את הבעיה
מהי הדרך הנכונה לחבר ולהגדיר את הטלוויזיה למגבר כדי שאוכל מצד אחד לשמוע את הוט וכשאני עובר לאפליקציות החכמות של הטלוויזיה לשמוע אותן בלבד דרך המגבר
רשת וחיבור לספריות משותפות
האם ניתן להתחבר לספריות משותפות במחשב שלי ( הטלוויזיה מחוברת בקו קווי לרשת הכללית )
איך עושים את זה והאם ניתן להקרין כל קובץ ווידאו או שצריך מחשב או סטרימר שיתווך ?
תודה למי שיש לו ניסיון או נציג היבואן או כל מי שיודע לעזור
נ.ב , רואים מעולה בייחוד כמובן חומרים של 4K ( נטפליקס וכדומה )
אייל
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@eyal323
·
1\3. לא כל כך ברור מה אתה מחבר, לאן ואיך.
אם יש לך כבל HDMI שמחבר את הרסיבר למסך, אז תוודא שני דברים.
במסך הוא מחובר ל-HDMI 2, שתומכת ב-ARC. תוודא שהרסיבר שלך תומך ב-ARC, ותחבר את הכבל ליציאה ברסיבר.
אתה לא צריך כבל אופטי אם ה-ARC עובד לך כמו שצריך. אם לא, אז אפשר להשתמש באופטי במקום.
איזה כניסה הגדרת ברסיבר?
2. על איזו הגדרה של יציאת סאונד אתה נמצא על המסך?
*. הטלוויזיה תומכת כמעט בכל תוכן שתרצה. בשביל להתחבר למחשב מהנגן המובנה בסמארט תצטרך להתקין שרת DLNA על המחשב. למשל Serviio.
אופציה נוספת היא להשתמש ב-PLEX, למרות שלי אין ניסיון איתו.
·
1\3. לא כל כך ברור מה אתה מחבר, לאן ואיך.
אם יש לך כבל HDMI שמחבר את הרסיבר למסך, אז תוודא שני דברים.
במסך הוא מחובר ל-HDMI 2, שתומכת ב-ARC. תוודא שהרסיבר שלך תומך ב-ARC, ותחבר את הכבל ליציאה ברסיבר.
אתה לא צריך כבל אופטי אם ה-ARC עובד לך כמו שצריך. אם לא, אז אפשר להשתמש באופטי במקום.
איזה כניסה הגדרת ברסיבר?
2. על איזו הגדרה של יציאת סאונד אתה נמצא על המסך?
*. הטלוויזיה תומכת כמעט בכל תוכן שתרצה. בשביל להתחבר למחשב מהנגן המובנה בסמארט תצטרך להתקין שרת DLNA על המחשב. למשל Serviio.
אופציה נוספת היא להשתמש ב-PLEX, למרות שלי אין ניסיון איתו.
חיבור סאונד בטלוויזיה
אוקי
סורי על התגובה המאוחרת שלי כי ניסיתי כל מה שניתן....
אז ככה
הטלוויזיה מחוברת בכבל HDMI למגבר שמחובר לממיר הוט פייבר 4K
בנוסף היא מחוברת בכבל אופטי למגבר
הבעיה היתה שאני מתחבר לאפליקציות של הטלוויזיה אני שומע גם את המגבר וגם את הטלוויזיה היות ולמעשה המגבר מקבל 2 מקורות סאונד
ניסיתי כל מיני הגדרות , בסוף מצאתי משהו די מסורבל שאני עובר נניח לאפליקציות , אני צריך בשלט של המגבר להעביר לסאונד האופטי כלומר ללחוץ על כפתור ואז שומעים בסדר וכשאני עובר חזרה לממיר של הוט אני לוחץ שוב
אז אפשר לאמר שדי הסתדרתי אולם זה ממש לא נוח בייחוד לילדים ולאשתי ואני חשבתי שזה אמור איכשהו לעבור אוטומטי
מהתמיכה של חי , בנושא הזה אין להם יותר מידי מושג
אני חשבתי שיש בעיה דומה לכל מי שיש לו טלווייזיה עם אפליקציות ... אבל אולי שוב אני צריך איכשהו להגדיר משהו אחרת כדי שהסאונד יעבור אוטומטי בין הטלוויזיה לבין הממיר של הוט
סורי על התגובה המאוחרת שלי כי ניסיתי כל מה שניתן....
אז ככה
הטלוויזיה מחוברת בכבל HDMI למגבר שמחובר לממיר הוט פייבר 4K
בנוסף היא מחוברת בכבל אופטי למגבר
הבעיה היתה שאני מתחבר לאפליקציות של הטלוויזיה אני שומע גם את המגבר וגם את הטלוויזיה היות ולמעשה המגבר מקבל 2 מקורות סאונד
ניסיתי כל מיני הגדרות , בסוף מצאתי משהו די מסורבל שאני עובר נניח לאפליקציות , אני צריך בשלט של המגבר להעביר לסאונד האופטי כלומר ללחוץ על כפתור ואז שומעים בסדר וכשאני עובר חזרה לממיר של הוט אני לוחץ שוב
אז אפשר לאמר שדי הסתדרתי אולם זה ממש לא נוח בייחוד לילדים ולאשתי ואני חשבתי שזה אמור איכשהו לעבור אוטומטי
מהתמיכה של חי , בנושא הזה אין להם יותר מידי מושג
אני חשבתי שיש בעיה דומה לכל מי שיש לו טלווייזיה עם אפליקציות ... אבל אולי שוב אני צריך איכשהו להגדיר משהו אחרת כדי שהסאונד יעבור אוטומטי בין הטלוויזיה לבין הממיר של הוט
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למה שלא תחבר את הממיר לטלוויזיה ואז הסאונד תמיד יעבור דרכה? כך לא תצטרך כל פעם לשנות את הכניסה במגבר.
וברור שאתה צריך לבחור את הכניסה הנכונה במגבר, אחרת איך אתה מצפה שזה יעבוד?
וברור שאתה צריך לבחור את הכניסה הנכונה במגבר, אחרת איך אתה מצפה שזה יעבוד?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@fmiki
·
1. כן.
2. עניין של נוחות, האם אתה רוצה לקפוץ בין הכניסות במסך או בין הכניסות ברסיבר.
·
1. כן.
2. עניין של נוחות, האם אתה רוצה לקפוץ בין הכניסות במסך או בין הכניסות ברסיבר.