פיטר אמר בעתיד שהוא זה שהתפוצץ, לכן מוזר לי שהכיוון כרגע זה שסיילר הולך להתפוצץ.
בכל מקרה אני די בטוח שסיילר ימות (בידי הירו), כי אם לא אז אין משמעות לזה שהצילו את קלייר והעתיד יהיה בדיוק כמו שהראו באותו פרק שקפץ קדימה (כי לא שינו כלום), ולא יכול להיות שזה יהיה העתיד (כי אז לא יהיו יותר הפתעות בהמשך).
בכל זאת אני מאמין שהוא ימות אחרי הפיצוץ ושהפיצוץ עדיין יתרחש. (בעצם כמו שאמר SUNNY:) )
לא ברור לי עדיין איך ניקי תחיה והבן שלה לא, כי כרגע היא בעיר ולא הגיוני שהיא תעזור בלי הבן שלה... נראה מה יהיה!
אנדו ייהרג ע"י סיילר
סיילר ייהרג ע"י הירו ופיטר
פיטר יתפוצץ אבל יעוף גבוה או יעזר בקלייר או ימצא דרך אחרת כדי למזער את הנזק (אחרת ימותו נתן, הירו, ניקי, מאט, וכו' וצריך אותם לעונה הבאה)
נתן ימשיך את דרכם של לינדרמן/אביו/אימו
יהיה מחליף לסיילר
הירו יגיע לעבר כדי לתקן את החרב ויגלה שהוא עצמו ה-kensei
Boaz כתב:אנדו ייהרג ע"י סיילר
סיילר ייהרג ע"י הירו ופיטר
פיטר יתפוצץ אבל יעוף גבוה או יעזר בקלייר או ימצא דרך אחרת כדי למזער את הנזק (אחרת ימותו נתן, הירו, ניקי, מאט, וכו' וצריך אותם לעונה הבאה)
נתן ימשיך את דרכם של לינדרמן/אביו/אימו
יהיה מחליף לסיילר
הירו יגיע לעבר כדי לתקן את החרב ויגלה שהוא עצמו ה-kensei
סיילר בטוח ימות לדעתי. בקו הזמן ה"מקורי" לפני שהירו שינה, הירו עדיין דקר את סיילר, אבל הוא לא מת כי היה לו את כוח של קלייר. אין שום סיבה שעכשיו הוא לא ידקור אותו בדיוק כמו שהיה אמור להיות, רק שעכשיו אין לו את הכוח שלה. לדעתי זה פשוט לא הגיוני שפתאם הוא לא יצליח לדקור אותו.
הסיילר הזה כוכב., מלך. ואיזה גבות יש לו. אין עליו. אם מחסלים אותו אז שיורידו את הסדרה, לא נשאר מה לראות חוץ מהיפני הקטן והחמוד (שהגימיק שלו עדין חמוד אבל עוד עונה איתו ואני אישית טס לניו-יורק להרגיע אותו).
התענוג הכי גדול זה להוריד פרקים ב-5GB לכל פרק.