מחפש המלצה לטלוויזיה חדשה לסלון (55 עד 65 אינץ)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
timon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה

אז אחרי שבועיים של קריאה נסתרת בפורום המעולה אזרתי אומץ לבקש את עזרת המומחים :)

כיום בסלון שלנו (3 מטר לישיבה ממול, ובערך 3.2 לישיבה במשהו כמו 40 מעלות) את ה 43lf540y של LG בת שנתיים וחצי בערך. החוויה איתה בסה"כ בסדר מבחינת התמונה, מבחינת עוצמת השמע קצת התאכזבנו.

התוכן שאנו צופים בו הוא בעיקר פרטנר\סלקום ונטפליקס (יש לנו גם את הסטרימר של שאומי), כאשר בעתיד הלא רחוק אנחנו מתכוונים לקנות סוני\אקסבוקס. הטלוויזיה לא עובדת שעות נוספות, שעתיים לכל היותר ביום ממוצע.

החלטנו שבא לנו לשדרג בעיקר את הגודל - הגברת דוחפת ל 65 - וגם להתקדם לעולם ה 4K.

תחושת הבטן שלי הייתה ללכת עם samaung או lg אך אני חייב להודות שהשרשורים מהימים האחרונים לגבי הבעיות עם הכתוביות בסצנות כהות מעלות חששות - אולי כדאי להמתין לדגמים חדשים?

מכל מקום חבר המליץ לי על nu7400 אך לא הצלחתי למצוא עליה יותר מדי חוות דעת כאן בפורום - לאן נושבת הרוח בנוגע אליה?
האם יש דגם lg מקביל בקטגוריה?
דגמים אחרים ששווה לקרוא עליהם?

האם כדאי לשקול דגמים של hisense (אילו?) אשר זולים משמעותית? (אין לי ניסיון איתם למען האמת).

תודה על העזרה והמידע הרב שבפורום!

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633

שליחה

@timon
·
1. הבעיה של הכתוביות נופחה קצת מפרופורציות. מוזמן להתרשם מהפוסט שפתחתי אתמול בערב.

2. אם יש בעיה של קול, אז מערכת קולנוע ביתית או אפילו סאונד בר איכותי, יכולים לעזור.

3. הגברת צודקת ;)

4. NU7100 כמעט זהה ל-NU7100, עם כמה תוספות קטנות. עם המחיר דומה, כדאי לקחת את ה-7400.
ל-LG יש באותה קטגוריה את UK6700 או UK7000. אבל הן נותנות איכות תמונה פחות טובה קצת.
להייסנס יש את m7030, אם היא במחיר דומה עדיין (היתה בללאק פריידי) אז היא גם אפשרות. אם היא יותר יקרה, כבר פחות משתלם.

timon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@mdk_25
·

תודה רבה על ההתייחסות.
לגבי הכתוביות, מדובר בדגם מסידרה שונה מזו שדיברנו עליה, האם אתה חושב שההתנהגות תהיה זהה? וכמובן צריך לזכור שהפתרונות שלך טובים לכתוביות באנגלית ולא בעברית כמו שנוכחנו לדעת.

במחירים זהים אני כנראה אעדיף את LG כי השירות שקיבלתי מהם היה מעולה כשהייתה תקלה. יש דגמים שמשתווים ל 7400 על חשבון המחיר?

אגב, בעיית הכתוביות נצפתה במסכים לא של סמסונג?

האם יש באמת סיבה להעדיף את המותגים על פניי הייסנס? איך השירות של היבואן הרשמי שלהם?

הגברת תמיד צודקת.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

@timon
·
עניין הכתוביות קיים בכל דגמי סמסונג, בסדרות הגבוהות והנמוכות.
ושוב, כפי שהוכחתי בסרטונים, הבעיה לא חמורה כמו שמנפחים אותה.

כפי שרשמתי לך מקודם: ל-LG יש באותה קטגוריה את UK6700 או UK7000.
יש גם UK6300, שהוא פחות טוב, ואני לא בטוח כמה יותר זול.

האיכות תמונה של הייסנס לא משהו.
אבל אם זה מציעים את המסך הכי טוב שלהם (m7030) במחיר של מסך בסיסי של LG/סמסונג - אז זה כבר מעניין.
אבל לא הייתי מציב אותו באותה רמה כמו NU8000 או SK7900/SK8000/SK8100. (דגמי הביניים של סמסונג ו-LG)

yanking
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111

שליחה

@mdk_25
·
אני חושב שלסידרה 7 של סמסונג אין בעיות בכתוביות בגלל שאין להם local dimming כמו שיש לסדרה 8 ו q
אבל זה הימור שלי, אלא אם מישהו עם הטלויזיה הזאת יסתור אותי

timon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@mdk_25

שוב תודה.
לא הצלחתי למצוא ב rtings את ה uk6700 או את ה uk7000. יש להן שמות שונים איי שם בתפוצות?

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

@timon
·
כי זה דגמים של ישראל שאין בארה״ב.
הדגם הכי דומה בrtings זה UK7700.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”