ובעיקר ה37pfl7662 שבאים עם פול HD וגם אמבילייט ועדיין המחירים שלהם ביחס לסידרת הCINEOS נמוכים בהרבה. בנושא המחיר יש לי שאלה ה7332 עולה בארה"בסביב ה1100 דולר וזה אחרי רווח תוסיפו 32% מס ועדיין לא תגיעו למחיר שגובים בישראל למה??? למה להיות חזירים ? לפיכך מי מכם היה שוקל להביא בעצמו נגיד דרך B&H? ומה טיב האחריות שאנחנו
philips 37pfl7332 הגיעה לישראל
אמור להיות אחלה מכשיר אבל יש כבר דגמים מתקדמים יותר באותו פס יצור כמו ה7562
ובעיקר ה37pfl7662 שבאים עם פול HD וגם אמבילייט ועדיין המחירים שלהם ביחס לסידרת הCINEOS נמוכים בהרבה. בנושא המחיר יש לי שאלה ה7332 עולה בארה"בסביב ה1100 דולר וזה אחרי רווח תוסיפו 32% מס ועדיין לא תגיעו למחיר שגובים בישראל למה??? למה להיות חזירים ? לפיכך מי מכם היה שוקל להביא בעצמו נגיד דרך B&H? ומה טיב האחריות שאנחנו
נערך לאחרונה על ידי amir16 ב 01/06/2007 15:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני הייתי מביא את הדגם אחלה חנות 42PF9731D
שיש להם באתר את הדגם שבאמת מדהים לקנות הוא 42PF9831D
שלא מצאתי בחנות שלהם
3MC
אחלה של חנות ואמינים מאוד !
ממליץ לך לקחת את 4665 סמסונג יש אדם אחר שקנה שם ובדך אליו .
יותר טובה מהדגם M81
שלא מצאתי בחנות שלהם
3MC
אחלה של חנות ואמינים מאוד !
ממליץ לך לקחת את 4665 סמסונג יש אדם אחר שקנה שם ובדך אליו .
יותר טובה מהדגם M81
philips 37pfl7332 שווה ביותר
לדעתי קנייה מהממת. אמנם 9K שילמתי אבל איזו תמונה... מתמודדת יפה עם כל משימה קונטרסט יוצא מן הכלל ואם דואגים לא לזלזל בחיבורים מקבלים תמורה מלאה לכסף . אגב ראיתי כבר סרט בHD איתה ולמרות הdown scaling ברזולוציות מקבלים תמונה סוף חדה ומפורטת( יותר מזה אישית אני מאמין שבאמת העין תתקשה לעכל) יש גם טיפול לא רע בעיוות התמונה כך שהפרופורצייות מסתדרות מצויין ( טוב נו לשלמות עוד לא הגענו אבל יש פה הרבה באשמת השידור עצמו) אבל הבעיה והחמורה מכל- בלעדיות לשקם אלקטריק ושרות תמוה של אלקטרה. חלוקת העבודה שלהם היא כזו: איש אחד - מישלוח. השני - טכנאי שרק מחבר את הכבלים . אם תרצה להרכיב על על הקיר ובכן פה מדובר באיש שרות שלישי וכמובו שכל אחד מבצע עבודתו במועד שונה והמתאים יותר מכל לו. אבל מי שמכור לפיליפס יעכל גם את זה. נפרט עוד : pixel plus2, dnr , color enhancement כל אלה עושים מלאכתם נאמנה בעיקר אם דואגים להעמיד את מדי הצבע ובהיקותׁ(brightness) במקומם הלא גבוה ולהשתמש באופציית vivid כבחירת סוג תמונה מועדף. המימשק למשתמש הוא ידידותי ויזואלי קל ואסטטי מאד כמו כל העסק והשלט שגם הוא נאה אך פשוט ואלמנטרי (וכך צריך להיות) החיבורים רבים ומספקים כמעט שניים מכל דבר. יכול להיות שהתרשמתי לא נכון אבל אם נסכם : המסך מדהים על היבואן והשרות אני לא לגמרי סגור.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3735
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
שקם אלקטריק שייך לבעל אלקטרה מר זלקינג כך שיש העדפה לשקם על פני רשתות אחרות מפני שהכסף ו"הרווח " נשאר "בבית"
אחד שיודע
אחד שיודע