מבצעי Black Friday 2018 - קניתם טלוויזיה במחיר שווה? שתפו!
לדעתי לא תקבל כאן תשובות כמעט.
יש לחברים כאן קטע בנושא משום מה, לכאורה כל אחד מסיבותיו הוא.
קניתי kd-65xf9005baep ב 8300 ש"ח יבואן רישמי 3 שנות אחריות כולל הובלה והתקנה קירית רגילה.
לדעתי המחיר בסדר אבל לערכתי יכל להיות יותר טוב. המחיר לא יחודי, נראה שיכלתי לקבל לפחות אותו מחיר מ-3 חנויות שונות שמדברים כאן רבות עליהם.
יש לחברים כאן קטע בנושא משום מה, לכאורה כל אחד מסיבותיו הוא.
קניתי kd-65xf9005baep ב 8300 ש"ח יבואן רישמי 3 שנות אחריות כולל הובלה והתקנה קירית רגילה.
לדעתי המחיר בסדר אבל לערכתי יכל להיות יותר טוב. המחיר לא יחודי, נראה שיכלתי לקבל לפחות אותו מחיר מ-3 חנויות שונות שמדברים כאן רבות עליהם.
זה לא שיש לאנשים פה קטע פשוט לא היו מבצעים
חוץ מכותרת של בלאק פארדיי לא היה מבצע או מחיר טוב.אומנם לא עקבתי אחי המחירים בחודשים האחרונים אבל לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין שלא היה כלום.
החנויות היו מלאות בכאלו שלא ממש מבינים בדגמים,אצלי ברחוב צץ כל רגע קרטון של סמסונג סדרה 7 שלמיטב הבנתי לא יתן פתרון טוב למי שמרבה לצפות דרך יס או הוט וזה מה שרוב האנשים צופים.
החנויות היו מלאות בכאלו שלא ממש מבינים בדגמים,אצלי ברחוב צץ כל רגע קרטון של סמסונג סדרה 7 שלמיטב הבנתי לא יתן פתרון טוב למי שמרבה לצפות דרך יס או הוט וזה מה שרוב האנשים צופים.
Re: זה לא שיש לאנשים פה קטע פשוט לא היו מבצעים
·הי,riji1 כתב:החנויות היו מלאות בכאלו שלא ממש מבינים בדגמים,אצלי ברחוב צץ כל רגע קרטון של סמסונג סדרה 7 שלמיטב הבנתי לא יתן פתרון טוב למי שמרבה לצפות דרך יס או הוט וזה מה שרוב האנשים צופים....
מדוע לא יתן פתרון טוב?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אמנם לא קניתי אישית, אך חברים לעבודה קנו ושיתפו אותי במחירים:
סוני 75XF85 נרכש ב- 9200 ש"ח
LG 65B8Y נרכש ב- 8600 ש"ח
אין לי מושג אם זה מחיר הכי נמוך שיש, לא בדקתי (אני מניח שיש ביותר זול). לא יודע איפה הם קנו, לדעתי ברשתות הרגילות ללא יותר מידי מיקוח.
בהצלחה לכולם.
סוני 75XF85 נרכש ב- 9200 ש"ח
LG 65B8Y נרכש ב- 8600 ש"ח
אין לי מושג אם זה מחיר הכי נמוך שיש, לא בדקתי (אני מניח שיש ביותר זול). לא יודע איפה הם קנו, לדעתי ברשתות הרגילות ללא יותר מידי מיקוח.
בהצלחה לכולם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".