מחפש מיקסר - האם ה- Watt אומר הכל?

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
user30000z פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

היי
מצאתי מיקסר זול עם 1500W שזה נחשב הרבה.
השאלה אם זה אומר בהכרח שהוא ידע להתמודד עם קילו קמח? לא כל המיקסרים יודעים לעשות את זה.
אין שם נתון לדבי משקל הקמח, רק כמה וואט יש לו.
מדובר בקערה של 6.7 ליטר.
עד כמה אפשר להסתמך על זה?

ben-home
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #2 

ההספק לא אומר הרבה.

למעשה ההספק מודד את צריכת החשמל של המיקסר. יצרן שרוצה לחסוך, ייצר מערכת לא יעילה כך שצריכת החשמל תהיה גבוהה, אבל הכח שיגיע למערכת הלישה יהיה מועט.

בעקרון - חפש בתיעוד של המיקסר (חפש באתר היבואן ואם גם שם אין אז באת בחו'ל) את מפרט הכמויות המקסימלי שהוא מסוגל לעמוד בו. אם אין - תתרחק. אם כתוב לך שאחרי 10 דקות (או כל זמן אחר) יש לתת לו לנוח - תתרחק (נתקלתי בזה לראשונה אצל יצרן מכובד, בקיצ'נאייד ארטיזן). אם כתוב שיש "כיבוי אוטומטי אחרי 10 דקות להגנה על המיקסר" (נתקלתי לאחרונה בפרסום. אחלה הדרך להציג חסרון כיתרון) - תתרחק.

לפי נפח הקערה אני מניח שאתה מתכוון לאחד הדגמים הגדולים של קנווד. לזכרוני בכולם היצרן מציין במפרט שהם יעמדו בקילו קמח (אם כי הוא לא מציין את כמות הקמח, אלא את כמות הבצק כולל מים, ככל שאני זוכר ויש לעשות את ההמרה לקמח).

בנוסף, למה "קילו קמח" ? אתה מתכנן להכין 2 לחמים במכה ? אם תסתפק בפחות, אפשר להוציא פחות כסף.

user30000z פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

@ben-home
·תודה רבה!
פשוט ענית לי על כל השאלות.
דווקא לא מדובר במיקסר של קנווד, אלא במיקסר של אמקור עם 1500 וואט, שנמכר במחיר בדיחה של 590 שח.
זה היה לי חשוד ולכן שאלתי. ואכן כתוב שם שהוא נכבה אוטומטית אחרי 10 דקות , ולגבי כמות הקמח אפילו היבואן של אמקור לא ידע להגיד לי מה הכמות 😄😄.
אז ירדתי מזה, אני הולך על קנווד שיודע לקבל קילו קמח, עם 1200 וואט. הממשיך של הדגם המוצלח שלהם. נקרא kvl4000s. קצת יקר, 1400 שח, אבל הבנתי שהוא סוס עבודה. קיבלתי עליו המון המלצות.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”