אמזון התחילו לעבוד עם GCX?
-
Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אני מזמין מאמזון לא מעט,
לאחר שאחת ההזמנות שלי מהבלאק פריידי נשלחה-עוד לפי קבלת ההודעה מאיביי קיבלתי הודעה מ GCX עם בקשה לפרטים בעברית ועם מספר מעקב אצלם להזמנה.
נקווה שהכל ילך כשורה כי שמעתי עליהם רק דברים רעים כאן.
לאחר שאחת ההזמנות שלי מהבלאק פריידי נשלחה-עוד לפי קבלת ההודעה מאיביי קיבלתי הודעה מ GCX עם בקשה לפרטים בעברית ועם מספר מעקב אצלם להזמנה.
נקווה שהכל ילך כשורה כי שמעתי עליהם רק דברים רעים כאן.
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 610
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
לפני כמה חודשים הזמנתי מאמזון חבילה כבדה שנשלחה ע"י GCX.
לקח להם שלושה שבועות לענות למייל וחודשיים למסור את החבילה.
אמזון מצידם בשלב מסויים הכריזו על הפריט כ LOST והחזירו לי את מלוא הסכום.
כשביקשתי להחזיר להם את המוצר (כבר לא הייתי צריך אותו כשהוא הגיע) הם סירבו ואמרו שאשאיר אותו אצלי.
לקח להם שלושה שבועות לענות למייל וחודשיים למסור את החבילה.
אמזון מצידם בשלב מסויים הכריזו על הפריט כ LOST והחזירו לי את מלוא הסכום.
כשביקשתי להחזיר להם את המוצר (כבר לא הייתי צריך אותו כשהוא הגיע) הם סירבו ואמרו שאשאיר אותו אצלי.
אני גם נתקלתי בה לראשונה בשבועות האחרונים.
הזמנתי מוצר כבד (15 קילו) ב 18.11
המוצר הגיע לארץ ב 22.11
ב 25.11 קיבלתי הודעה מאמזון שהמוצר יצא לפיזור ויגיע אליי עד 8 בערב.
וזהו, מאז אני מחכה. ״עד 8 בערב״ של יום ראשון כבר לא יהיה.
זה דיי מדהים שזמן השילוח בארץ ארוך יותר מזמן השילוח מיבשת אחרת לארץ.
הזמנתי מוצר כבד (15 קילו) ב 18.11
המוצר הגיע לארץ ב 22.11
ב 25.11 קיבלתי הודעה מאמזון שהמוצר יצא לפיזור ויגיע אליי עד 8 בערב.
וזהו, מאז אני מחכה. ״עד 8 בערב״ של יום ראשון כבר לא יהיה.
זה דיי מדהים שזמן השילוח בארץ ארוך יותר מזמן השילוח מיבשת אחרת לארץ.
קצת ארוך, אבל מדגים את ההתנהלות של חלק מחברות השליחויות בארץ שמתפארות בשירות הטוב שלהם.
הזמנתי מוצר מ- ebay, שנשלח דרכם, קיבלתי הודעה להשלים את הפרטים בעברית, עשיתי זאת, אחרי יומיים שוב קיבלתי את אותה הודעה ושוב עשיתי זאת. יום לאחר מכן קיבלתי הודעה מ ebay על "ניסיון מסירה" שלא היה ולא נברא ולאחר מכן שוב את אותה ההודעה. פניתי ל- GCS במייל, ענו לי אחרי שלושה ימים שהפריט הועבר לחברה בשם "בר הפצה" (עם מספר מעקב) שתיצור איתי קשר לצורך מסירה. קיבלתי למחרת בבוקר מסרון מחברת "בר הפצה" ובו מצוין ששליח מטעמם יצור איתי קשר כדי לתאם מסירה, להודעה צורף מספר הטלפון של השליח ובקשה לשלוח לו הודעות בלבד. שלחתי הודעה לשליח, לא זכיתי לתשובה והוא לא יצר איתי קשר ולא סיפק את החבילה. יום למחרת ניסיתי לדבר עם המוקד שלהם, אחרי 42 דקות של המתנה למענה פשוט ניתקו אותי. בסוף הצלחתי להסתמס עם נציג שלהם שתיאם לי משלוח למחרת היום. למחרת היום שוב קיבלתי הודעה בבוקר ושוב לא היה אפשר להשיג את השליח ולדבר עם המוקד, למזלי בסוף השליח הגיע אלי עם החבילה ללא התראה מוקדמת.
הזמנתי מוצר מ- ebay, שנשלח דרכם, קיבלתי הודעה להשלים את הפרטים בעברית, עשיתי זאת, אחרי יומיים שוב קיבלתי את אותה הודעה ושוב עשיתי זאת. יום לאחר מכן קיבלתי הודעה מ ebay על "ניסיון מסירה" שלא היה ולא נברא ולאחר מכן שוב את אותה ההודעה. פניתי ל- GCS במייל, ענו לי אחרי שלושה ימים שהפריט הועבר לחברה בשם "בר הפצה" (עם מספר מעקב) שתיצור איתי קשר לצורך מסירה. קיבלתי למחרת בבוקר מסרון מחברת "בר הפצה" ובו מצוין ששליח מטעמם יצור איתי קשר כדי לתאם מסירה, להודעה צורף מספר הטלפון של השליח ובקשה לשלוח לו הודעות בלבד. שלחתי הודעה לשליח, לא זכיתי לתשובה והוא לא יצר איתי קשר ולא סיפק את החבילה. יום למחרת ניסיתי לדבר עם המוקד שלהם, אחרי 42 דקות של המתנה למענה פשוט ניתקו אותי. בסוף הצלחתי להסתמס עם נציג שלהם שתיאם לי משלוח למחרת היום. למחרת היום שוב קיבלתי הודעה בבוקר ושוב לא היה אפשר להשיג את השליח ולדבר עם המוקד, למזלי בסוף השליח הגיע אלי עם החבילה ללא התראה מוקדמת.
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&start=45
לפי הדיון הנל המצב לא השתפר בשנתיים האחרונות.
לפי הדיון הנל המצב לא השתפר בשנתיים האחרונות.