לפני רכישת טלויזיה במחיר של עד 2800 ש"ח ל 55 אינצ' מס' שאלות לא ברורות :
1. האם צריך מערכת הפעלה אנדוראיד כדי לראות סלקום או סטינג או פרטנר ?
2. האם לחברות lg או סמסונג יש מערכת הפעלה אנדרואיד ? ואם לא האם אפשר לראות בהם את הנ"ל ללא סטרימר?
3. האם כדי לראות 4k אני חייב לרכוש גם סטרימר או מספיק שתהיה עליו אנדוראיד
4. האם הטלוייזיה הנרכשת צריך אנדוריד רגיל או אנדוראיד t.v שהיא מערכת שכך הבנתי יותר מתאימה לצפייה בטלוויזיות ? לא מבין אם אפשר הסבר.
5. איזה טלוויזה מומלץ לרכוש
תודה לעונים
2. האם לחברות lg או סמסונג יש מערכת הפעלה אנדרואיד ? ואם לא האם אפשר לראות בהם את הנ"ל ללא סטרימר?
4. האם הטלוייזיה הנרכשת צריך אנדוריד רגיל או אנדוראיד t.v שהיא מערכת שכך הבנתי יותר מתאימה לצפייה בטלוויזיות ? לא מבין אם אפשר הסבר.
תודה לעונים
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
Re: לפני רכישת טלויזיה במחיר של עד 2800 ש"ח ל 55 אינצ' מס' שאלות לא ברורות
אענה רק בכובע של LG:aoded4 כתב:1. האם צריך מערכת הפעלה אנדוראיד כדי לראות סלקום או סטינג או פרטנר ?
תודה לעונים...
1. לא, יש אפליקציית סלקום TV מובנית בטלוויזיה.אתה רק צריך לעשות מולם מנוי, ואז להתחבר דרך האפליקציה.
2. יש מערכת הפעלה של LG שנקראת WEB OS. ובכל זאת אין צורך בסטרימר, ראה תשובה 1.
3. כדי לראות 4K אתה צריך מקור שיודע לנגן 4K. למשל אם תוריד לטלוויזיה את האפליקציה של נטפליקס, ותעשה מנוי שכולל את התוכן 4K שלהם, תוכל לראות ישירות מהאפליקציה.
@aoded4
1. לא חייב.
2. אין להם, סלקום ופרטנר אפשר (בדגמים נתמכים), לגבי סטינג אין לי מושג.
3. בכדי לראות ב-4K הטלויזיה צריכה לקבל תוכן 4K ממקור כלשהו (סטרימר, NETFLIX וכו')
4. אין לי מושג, מאמין שאין הבדל בניהם.
5. אין לי מושג, חברי הפורום ימליצו לך.
1. לא חייב.
2. אין להם, סלקום ופרטנר אפשר (בדגמים נתמכים), לגבי סטינג אין לי מושג.
3. בכדי לראות ב-4K הטלויזיה צריכה לקבל תוכן 4K ממקור כלשהו (סטרימר, NETFLIX וכו')
4. אין לי מושג, מאמין שאין הבדל בניהם.
5. אין לי מושג, חברי הפורום ימליצו לך.
@aoded4
·
אענה על מה שעוד לא ענו:
4. בכל חברה יש מערכת הפעלה משלה. חברות מסוימות (סוני, הייסנס) משתמשות ב-AndroidTV. השאר במערכות ייעודיות שהן פיתחו. לאף אחד אין אנדרויד רגיל, כי זאת מערכת הפעלה של טלפונים לא טלויזיות. בניגוד לגירסת ה-TV שנוצרה במיוחד לטובת טלויזיות חכמות.
בנוסף יש הרבה תלונות על טלויזיות שמשתמשות במערכת הפעלה AndroidTV שנובעות מכך שהיא איטית יותר, וקורסת ונהיית יותר גרועה עם הזמן.
שזה הגיוני. הרבה יותר קשה לבנות מערכת הפעלה יציבה שתתאים לכל טלויזיה ולכל סטרימר בעולם. מאשר מערכת הפעלה יעודית שמתאימה רק למגוון קטן של טלויזיות.
5. יש שרשור מאוד דומה (אותו גדול ומחיר) פה בפורום. תחפש אותו.
·
אענה על מה שעוד לא ענו:
4. בכל חברה יש מערכת הפעלה משלה. חברות מסוימות (סוני, הייסנס) משתמשות ב-AndroidTV. השאר במערכות ייעודיות שהן פיתחו. לאף אחד אין אנדרויד רגיל, כי זאת מערכת הפעלה של טלפונים לא טלויזיות. בניגוד לגירסת ה-TV שנוצרה במיוחד לטובת טלויזיות חכמות.
בנוסף יש הרבה תלונות על טלויזיות שמשתמשות במערכת הפעלה AndroidTV שנובעות מכך שהיא איטית יותר, וקורסת ונהיית יותר גרועה עם הזמן.
שזה הגיוני. הרבה יותר קשה לבנות מערכת הפעלה יציבה שתתאים לכל טלויזיה ולכל סטרימר בעולם. מאשר מערכת הפעלה יעודית שמתאימה רק למגוון קטן של טלויזיות.
5. יש שרשור מאוד דומה (אותו גדול ומחיר) פה בפורום. תחפש אותו.
@mdk_25
·4 כלומר מערכת ההפעלה של הטלויזה זה לא משנה אם זה אנדוראיד t.v או מה שיש אצל lg או סמסונג שזה לא אנדוראיד, כי חשבתי שאנדואיד יותר מתחברת לגוגל ואפשר דרכה להוריד אפליקציות כגון של סלקום סטינג וכו' ואז יותר קל לצפות דרכם
5. איזה שרשור - אתה יכול לתת לינק
תודה מראש
·4 כלומר מערכת ההפעלה של הטלויזה זה לא משנה אם זה אנדוראיד t.v או מה שיש אצל lg או סמסונג שזה לא אנדוראיד, כי חשבתי שאנדואיד יותר מתחברת לגוגל ואפשר דרכה להוריד אפליקציות כגון של סלקום סטינג וכו' ואז יותר קל לצפות דרכם
5. איזה שרשור - אתה יכול לתת לינק
תודה מראש
@keyser
·2. השאלה היא כמובן בי באנדרואיד אני מבין שזה כמו בטלפון אתה יכול להוריד אפליקציות כגון סלקום סטינג וכו', מי יכול להבטיח לי כי בטלויזיה שאני רוכש יהיו את האפליקציות של סלקום סטינג וכו', כי אני לא יודע עם מערכת ההפעלה של החברות lg או סמסונג ניתן דרך מערכת ההפעלה שלהם להתחבר למרקט של גוגל ולוהריד את האפליקציות של סלקום סטינג וכו'?
3. לגבי ה 4k , אם אני מבין נכון אם ערוץ 11 למשל משדר 4k והטלויזיה שלי היא 4k אני לא צריך סטירמר?
או אם יש לי קודי שמשדר סרט של 4k אני לא צריך ממיר ?
·2. השאלה היא כמובן בי באנדרואיד אני מבין שזה כמו בטלפון אתה יכול להוריד אפליקציות כגון סלקום סטינג וכו', מי יכול להבטיח לי כי בטלויזיה שאני רוכש יהיו את האפליקציות של סלקום סטינג וכו', כי אני לא יודע עם מערכת ההפעלה של החברות lg או סמסונג ניתן דרך מערכת ההפעלה שלהם להתחבר למרקט של גוגל ולוהריד את האפליקציות של סלקום סטינג וכו'?
3. לגבי ה 4k , אם אני מבין נכון אם ערוץ 11 למשל משדר 4k והטלויזיה שלי היא 4k אני לא צריך סטירמר?
או אם יש לי קודי שמשדר סרט של 4k אני לא צריך ממיר ?
@TriPc
2. איך אני מברר למי יש מה ? לא ראיתי שזה רשום במפרט של הטלויזיה ?
והאם בגלל סיבה זאת רוכשים סטירמר שיש לו מערכת אנדוריאיד שיש לה ממשק למרקט של גוגל ומשם אפשר להוריד את האפליקציות של סלקום , סטינג וכו'
3. ואם קודי בטלויזה ללא ממיר שאני מוריד מהמרקט שהסרטים הם 4k אני צריך סטרימר?
תודה מראש
·
2. איך אני מברר למי יש מה ? לא ראיתי שזה רשום במפרט של הטלויזיה ?
והאם בגלל סיבה זאת רוכשים סטירמר שיש לו מערכת אנדוריאיד שיש לה ממשק למרקט של גוגל ומשם אפשר להוריד את האפליקציות של סלקום , סטינג וכו'
3. ואם קודי בטלויזה ללא ממיר שאני מוריד מהמרקט שהסרטים הם 4k אני צריך סטרימר?
תודה מראש
·
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
2. בגדול נכון לכרגע בטלוויזיות LG יש רק אפליקציה של סלקום מבין החברות שציינת. כשסטינג/ אחרות יחליטו לפתח אפליקציה ייעודית לטלוויזיות, הן תוכלנה לעשות זאת. כרגע רק סלקום הרימה את הכפפה.aoded4 כתב:@keyser
או אם יש לי קודי שמשדר סרט של 4k אני לא צריך ממיר ?...
3. אתה לא צריך סטרימר, אבל את צריך מקור שיידע להוציא 4K. לדוגמא שנתת: אם ערוץ 11 משדר ב 4K, והטלוויזיה היא 4K, אז כל מה שאתה צריך זה שגם הממיר שלך של הכבלים יהיה 4K. אם לדוגמא יש לך מנוי בנטפליקס עם תכנים של 4K, אז אתה לא צריך כלום. אתה מוריד את האפליקציה לטלוויזיה, ואתה יכול לצפות בתכני 4K ישירות מהאפליקציה.
@aoded4
·
4. כן היא מתחברת למרקט של גוגל.
אבל גם אחרות מתחברות למרקטים שונים, רק לא של גוגל.
לא זה לא אומר שאפשר להוריד דרכך המרקט של גוגל אפליקציות של סלקום או סטינג.
5. https://www.htmobile.co.il/vt315246.html
·
5. https://www.htmobile.co.il/vt315246.html
2. כלומר גם טלויזיות שהם לא lg אין להם אפשרות כרגע להתחבר לאפליקציות של סטינג או פרטנר ( כלומר גם רכישת ממיר לא תעזור )keyser כתב:2. בגדול נכון לכרגע בטלוויזיות LG יש רק אפליקציה של סלקום מבין החברות שציינת. כשסטינג/ אחרות יחליטו לפתח אפליקציה ייעודית לטלוויזיות, הן תוכלנה לעשות זאת. כרגע רק סלקום הרימה את הכפפה.......
3. אתה לא צריך סטרימר, אבל את צריך מקור שיידע להוציא 4K. לדוגמא שנתת: אם ערוץ 11 משדר ב 4K, והטלוויזיה היא 4K, אז כל מה שאתה צריך זה שגם הממיר שלך של הכבלים יהיה 4K. אם לדוגמא יש לך מנוי בנטפליקס עם תכנים של 4K, אז אתה לא צריך כלום. אתה מוריד את האפליקציה לטלוויזיה, ואתה יכול לצפות בתכני 4K ישירות מהאפליקציה....
3. עדיין לא הבנתי ( נעזוב נטפליקס ) אם ערוץ 11 למשל משדר 4k והטלוויזיה שאני ארכוש היא 4k , למה אני אצטרך עדיין לרכוש ממיר? , הרי השידור עצמו הוא 4k ( כך היה למשל במונדיאל האחרון בערוץ 11) , אני שואל כי אני לא מבין את זה
תודה מראש.
·
4. א. כלומר כל חברה שאין לה אנדוריד tv לא יכולה להתחבר למרקט של גוגל ?mdk_25 כתב:@aoded4
·
5. https://www.htmobile.co.il/vt315246.html...
4.ב האם זה לא חסרון שבמערכת של lg או סמסנוג שהם לא אנדוריד tv לא ניתן להתחבר למרקט של גוגול ואז נניח לא יהיה סלקום או אפליקציות אחרות לשידורי טלוויזיה כי רוב אלה שבונים/מפתחים את האפליקציות מכוונים למרקט של גוגל?
תודה מראש
·
@aoded4
·
4.א. נכון
4.ב. לא בהכרח.
כן בוודאות למרקט של גוגל יש הרבה יותר אפליקציות (כולל אפליקציות פלוצים מיותרות).
אבל יש למשל SteamLink לסמסונג שתומך ב-4K, ולאנרויד איטי אין. כך שזה לא חד וחזק.
ומיד שני, אתה תמיד יכול לקנות סטרימר ב-200 שקל, ולקבל את כל הירקט של גוגל.
ומיד שלישי, מערכות הפעלה פתוחות (דוגמת ווינדוס או אנדרואיד) הרבה יותר נוטות לקרוס ולהאט עם הזמן (והאפליקציות המותקנות).
·
4.א. נכון
4.ב. לא בהכרח.
כן בוודאות למרקט של גוגל יש הרבה יותר אפליקציות (כולל אפליקציות פלוצים מיותרות).
אבל יש למשל SteamLink לסמסונג שתומך ב-4K, ולאנרויד איטי אין. כך שזה לא חד וחזק.
ומיד שני, אתה תמיד יכול לקנות סטרימר ב-200 שקל, ולקבל את כל הירקט של גוגל.
ומיד שלישי, מערכות הפעלה פתוחות (דוגמת ווינדוס או אנדרואיד) הרבה יותר נוטות לקרוס ולהאט עם הזמן (והאפליקציות המותקנות).