עזרה דחופה בבקשה...
שלום רב לכל העוזרים,
רכשתי אתמול בבלק פראיידי טלויזית LG B8 55 במחיר יחסית טוב למחירי השוק.
רציתי לדעת בבקשה האם ביצעתי רכישה נכונה או שמע היה עליי להוסיף כסף ורכוש את ה C8.
ניסיתי לחפור מאתמול על ההבדלים בין ה C ל B והבנתי שהשינוי היחידי הוא המעבד alpha 9 vs alpha 7 שמשפיע על ה mpeg noise reduction ועל ה HDR במשחקי קונסולה dynamic tone mapping
עד כמה השפעה יש לעניין בשימוש בטלויזויה והאם שווה להוסיף עוד 800 ש"ח ולחזור לחנות הערב ולשנות את העיסקה לדגם ה C8.
אשמח לתשובה מקצועית ומפורטת.
תודה,
שי
רכשתי אתמול בבלק פראיידי טלויזית LG B8 55 במחיר יחסית טוב למחירי השוק.
רציתי לדעת בבקשה האם ביצעתי רכישה נכונה או שמע היה עליי להוסיף כסף ורכוש את ה C8.
ניסיתי לחפור מאתמול על ההבדלים בין ה C ל B והבנתי שהשינוי היחידי הוא המעבד alpha 9 vs alpha 7 שמשפיע על ה mpeg noise reduction ועל ה HDR במשחקי קונסולה dynamic tone mapping
עד כמה השפעה יש לעניין בשימוש בטלויזויה והאם שווה להוסיף עוד 800 ש"ח ולחזור לחנות הערב ולשנות את העיסקה לדגם ה C8.
אשמח לתשובה מקצועית ומפורטת.
תודה,
שי
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
הבהירות כביכול וגם שונה, בגלל זה אני לא סגור על איזה דגם בעצמי כי זה מאוד חשוב לי.
אם הפורום בחסותLG נשמח לתגובה מהם.
אם הפורום בחסותLG נשמח לתגובה מהם.
אני לא מדבר כרגע על ההבדל אבל לטעמי לאחר ששנה שעברה עברתי מטלוויזיה לד לאולד אני לא מאמין שהייתי שם לב אם זה C או B, ההבדל כל כך מדהים בין לד לאולד שאתה לא תדע שיש עוד הבדל בין C לבין B
אם כסף הוא לא בעיה, לך על הC כי המחיר לא שונה בהרבה ממה שאתה רושם
נועם
אם כסף הוא לא בעיה, לך על הC כי המחיר לא שונה בהרבה ממה שאתה רושם
נועם
היי
תודה על התגובה , אז זהו שכסף קצת בעייתי כי זאת דירה חדשה שאני נכנס יהיו הוצאות ממש ממש כבדות כל שקל חיסכון עוזר לי. אני פשוט מחפש שלמות בכל דבר ולכן מעלה את זה לדיון לדי לא להתאכזב בגלל שניסיתי לחסוך ב 800 שקל.
הרבה שקנו את ה B אמרו שקשה לראות הבדל אם בכלל...
תודה על התגובה , אז זהו שכסף קצת בעייתי כי זאת דירה חדשה שאני נכנס יהיו הוצאות ממש ממש כבדות כל שקל חיסכון עוזר לי. אני פשוט מחפש שלמות בכל דבר ולכן מעלה את זה לדיון לדי לא להתאכזב בגלל שניסיתי לחסוך ב 800 שקל.
הרבה שקנו את ה B אמרו שקשה לראות הבדל אם בכלל...
טוב עדכון אז בסוף חזרתי הערב לחנות והוספתי כסף עבור ה C8 (על אף הקושי הרב שיש לי כרגע) החלטתי שזה כן מצדיק כשקונים מוצר לטווח רחוק בשביל השקט וההנאה מהשדרוג (במקרה הזה המעבד שנותן אקסטרא לאיכות התמונה). השגתי את הטלויזיה ב 6200 ש"ח + 100 ש"ח הובלה. יכולתי לוותר על הובלה אבל במידה ופתחת בעצמך את המוצר בבית ומצאת אותו שבור אין אחריות, לכן העדפתי לשלם 100 ש"ח.
מקווה שאהנה ממנה
מקווה שאהנה ממנה
- PurpleHaze
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
·מאיזה חנות קנית?shay_n17 כתב:כן זה מישהו שאני מכיר שהצליח לסחוט את בעל הבית שלו...הרוויחו עליי מעט לכן היה שיקול אם להוסיף כסף ולקחת את ה C8 ולסגור סיפור.
הבנתי גם שלאחרים אין כרגע מלאי (עד לעוד חודש וחצי בערך)...
אולי נצליח לסחוט אותם גם