איך תיתכן רזולוציה נמוכה בשידורי HD...???
איך יתכן שפלאזמה שאני רוצה לקנות מתיימרת לתמוך בשידוריים העתידיים כפי שהוגדר כ"כניסת מחבר דיגיטלי מתקדם: HDMI"
אבל מאידך גיסא יש לה לזולוציה נמוכה עבור שידורי HD רק 480*852
השאלה היא אם אני אקנה פלזמה כזאת האם אני אוכל להנות בעוד מספר שנים בשידורי HD ואם לא - איך (אם בכלל) אני יכול השדרג פלזמה קיימת?
אם התשובה היא שלילית - אולי כדאי לקנות עכשיו פלאזמה עם רזולוציה יותר גבוהה ועד כמה שאני ההבנתי קיימות בשוק שלוש רזולוציות
1024*768
1024*1080
1280*768
מה ההבדל ביניהם ואיזו מהן עדיפה
ולבסוף איזה פלאזמה עם רזולציה גבוהה אתם ממליציים (מעדיף פנסוניק אבל האם המודל המשופר גם מוצלח כמו מודל הישן והטוב PWD8 . האא שכחתי .. כמובן 42 אינצ
תודה לכל המגיבים ומעיינים.
אבל מאידך גיסא יש לה לזולוציה נמוכה עבור שידורי HD רק 480*852
השאלה היא אם אני אקנה פלזמה כזאת האם אני אוכל להנות בעוד מספר שנים בשידורי HD ואם לא - איך (אם בכלל) אני יכול השדרג פלזמה קיימת?
אם התשובה היא שלילית - אולי כדאי לקנות עכשיו פלאזמה עם רזולוציה יותר גבוהה ועד כמה שאני ההבנתי קיימות בשוק שלוש רזולוציות
1024*768
1024*1080
1280*768
מה ההבדל ביניהם ואיזו מהן עדיפה
ולבסוף איזה פלאזמה עם רזולציה גבוהה אתם ממליציים (מעדיף פנסוניק אבל האם המודל המשופר גם מוצלח כמו מודל הישן והטוב PWD8 . האא שכחתי .. כמובן 42 אינצ
תודה לכל המגיבים ומעיינים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78864
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 787 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
יש גם FULL HD (כלומר 1920 על 1080).
לשאלתך. יש שלוש קטגוריות של מסכים:
1. HD COMPATIBLE. מסך בעל רזולוציה נמוכה כגון EDTV, אבל כזו שמסוגלת לפחות להציג תמונה כשתתן לה מקור HDTV
2. HD READY - בעל 720 שורות ומעלה (כל הרזולוציות שציינת הם כאלה)
3. FULL HD בעלת רזולוציה של 1920 על 1080 בדיוק.
יש גם מסכים שלא נמצאים ברשימה, והם פשוט לא יציגו תמונה כלל אם תחבר להם מקור HDTV.
לשאלתך, תוכל להנות משידורי HDTV בכל אחת מהרזולוציות שציינת, אם כי אף אחת מהן לא תתן לך את מלוא האיכות של HDTV. ככל שהרזולוציה קרובה יותר ל-FULL HD, כך תראה את מלוא הפרטים.
בכדי לדעת אם זה משנה, חשוב לדעת מה מרחק הצפיה. ממרחק מסויים, זה בכלל לא משנה אם מדובר ב-FULL HD או לא, פשוט לא תבחין בהבדל.
במרחק קצר מ-3.5 מ' אפשר להבחין בקלות בין EDTV ל-HD READY.
ממרחק 3מ' ומטה, כבר ניתן להבחין ב-FULL HD.
לגבי המודלים של פנסוניק, עדיין לא בחנתי את ה-PHD9, אבל ה-PHD8 היתה טובה לפחות כמו ה-PWD8.
לשאלתך. יש שלוש קטגוריות של מסכים:
1. HD COMPATIBLE. מסך בעל רזולוציה נמוכה כגון EDTV, אבל כזו שמסוגלת לפחות להציג תמונה כשתתן לה מקור HDTV
2. HD READY - בעל 720 שורות ומעלה (כל הרזולוציות שציינת הם כאלה)
3. FULL HD בעלת רזולוציה של 1920 על 1080 בדיוק.
יש גם מסכים שלא נמצאים ברשימה, והם פשוט לא יציגו תמונה כלל אם תחבר להם מקור HDTV.
לשאלתך, תוכל להנות משידורי HDTV בכל אחת מהרזולוציות שציינת, אם כי אף אחת מהן לא תתן לך את מלוא האיכות של HDTV. ככל שהרזולוציה קרובה יותר ל-FULL HD, כך תראה את מלוא הפרטים.
בכדי לדעת אם זה משנה, חשוב לדעת מה מרחק הצפיה. ממרחק מסויים, זה בכלל לא משנה אם מדובר ב-FULL HD או לא, פשוט לא תבחין בהבדל.
במרחק קצר מ-3.5 מ' אפשר להבחין בקלות בין EDTV ל-HD READY.
ממרחק 3מ' ומטה, כבר ניתן להבחין ב-FULL HD.
לגבי המודלים של פנסוניק, עדיין לא בחנתי את ה-PHD9, אבל ה-PHD8 היתה טובה לפחות כמו ה-PWD8.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
התשובה הקצרה היא שאין שתי חברות המודדות יחסי ניגודיות באותה שיטה ולכן צריך להתייחס להצהרות היצרן בזהירות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78864
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 787 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
chehov,
לא יודע אם שמת לב אבל לאתר יש עמוד בית ואנחנו כבר שנתיים סוקרים לא מעט מסכים ב-FULL HD...
רק צריך לחפש...
לא יודע אם שמת לב אבל לאתר יש עמוד בית ואנחנו כבר שנתיים סוקרים לא מעט מסכים ב-FULL HD...
רק צריך לחפש...